Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Ez a MARV azért ha beleküldesz 3 csapat zón trúpert, meg egy endzsíníört eléggé brutális.
Ha felfejlődik 3-as szintre, akkor meg világvége. Szerintem a redeemer, meg a scrin cucca közel nem ilyen durva..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ottoka
őstag
Hát az. Gyönyörű, ezért kínlódtam hogy aztán a képembe vágják azt sötétség.
Mezőhegyes
-
Ottoka
őstag
Az a vége hogy a pofámba vágják a tacitust vagy mit azt csá?
Mezőhegyes
-
Gaga_30
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék a játékkal kapcsolatban.
A Tacitus Interruptus pályán vagyok épp, és a végefelé mikor elfoglalom a GDI gyárudvart, jönnek az idegenek és vereséget szenvedek, de nem tudom miért.
A mozgó gyárudvar le van védve elég nagy erőkkel, meg sem támadja senki.
Valaki tudja mi a gond? -
]Phobos[
senior tag
Szerintem meg kezdetben vala talán az alap game árát illenék csökkenteni( nem kicsit, nagyon ), és akkor meg is venném. Tört verziót lehet patchelni?
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
Thorongil
csendes tag
valaki szokott Kane's wrath-tal hamachin keresztül multizni??
Tévedni emberi dolog,de igazán elbaszni valamit ahooz számitógép kell.
-
Thorongil
csendes tag
nekem tört van és multiba néha van szinkronhiba az mondjuk elég zavaró.de akinek eredeteije van azoktol is azt hallom hogy nekik is van ien hiba.
Tévedni emberi dolog,de igazán elbaszni valamit ahooz számitógép kell.
-
msgt.fubar
senior tag
mi már hetek óta minden este online játsszuk haverokkal 2v2 és 3v3 meccseket és nagyon élvezzük
gottagofast
-
Csorbi
addikt
Nekem bejött a játék, végig is vittem, és kutya baja sem volt egész idő alatt, se egy fagyás, se semmi. Remekül szórakoztam vele. Úgylátszik mázlim volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest