Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Vajon a tableteszerű izé irányítón lehet majd kutyát simogatni?
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
gianni85
veterán
És a feltámadás elindult... holnap bejelenti az EA a BF4-et WiiU-ra, nehogy lemaradjanak erről a piacról
-
hát nem tudtam miért nem aludtam nyugodtan és csak forgolódtam éjjelente. eddig
de az a kutyás játék érdekelne[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Mardel
őstag
Egyertelmuen ps3/x360, mar csak hardverfelepitesebol is.
Meg valamelyik fejlesztoi forumon kint van, hogy a jelenlegi konzoloknal milyen felbontast es elsimitasokat hasznalnak a mar kiadott es talan kiadasra varo jatekok is.
A WiiU a jelenlegi generacios szintet hozza ezekben.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
ldave
félisten
Tegnap készült a GamePodcast júliusi adása (hétvégére várható, hogy kimegy), ott pont erről is beszéltünk, hogy a most jövő Wii U-s Ubisoft játékok vajon csak PS3/X360 szintet fognak-e képviselni, vagy valahol a PS3-PS4 közé lesznek belőve technikailag.
A Slime draws near! Command?
-
Gergosz2
veterán
videót akarunk!
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Def26
félisten
Vajon jobb grafikája lesz mint xbox/ps3 -on?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
ldave
félisten
válasz kriszpontaz #1 üzenetére
Hja, kérdés, hogy miben lesz jobb, mint a Nintendogs?
A Slime draws near! Command?
-
kriszpontaz
veterán
Na lehet majd kutyasétáltatós játékkal is játszani . No offense, tényleg ideje már hogy megjelenjen rá valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest