Hirdetés
- GTA VI
- EA Sports WRC '23
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Wuthering Waves
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Engem csak a sztori érdekelt volna. Kár, így most kimarad.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
niof
addikt
Igen, azt a filmszerű vonalat ha továbbvinnék, akkor a MW többi részére is vevő lennék. Az a sztori jól össze volt rakva. Látványos volt, majdhogynem izgalmas, és szerintem jó felvezető történet volt a régi részek elé, hogy miből is épült fel a TF 141 (ha jól emlékszem a nevére). Ha a másik 3 rész is meg lenne csinálva ezzel a motorral, ilyen minőségi átvezető videókkal és sztorival, akkor instant buy lenne mindegyik (a régiek mellé ).
A multi része engem nem mozgat, ha online lövöldézni akarok, akkor csak a PUBG... A többi a nyomában sincs. A hibáival együtt sem.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
deltaa97
tag
Azért a COD MW 2019 sztorija nem volt rossz, kicsit talán túlzottan is filmszerű.
Ez a BOCW sztoriban nem volt egy nagy eresztés, főleg a KGB székházas pálya vége volt nagyon face-palm.Multi az nem rossz de vannak idegesítő részei: ha egy enemy befut a spawn pontra, akkor a játék esetekben későn kapcsol és respawn után 2 másodpercen belül halott vagy, valamikor meg túl gyorsan fordítja meg a spawn pontokat és téged úgy lőnek hátba, hogy simán abban a tudatban vagy, hogy szemből jön ellened az enemy. Ez részben igaz is, de az újonnan respawnolók már a hátad mögül jönnek így 2 tűz közé szorulsz.
Másik, hogy itt is sok az ugra-bugráló gyökér, akik valami rapid fire-s smg-vel darál. De ha az ember rááll, szépen le lehet rontani a K/D-jüket.
Összességében PS4 Pro-n kb 70 óra multi után úgy érzem visszalépés a Modern Warfarehez képest.Xiaomi 12X 8/128 GB Grey -> Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium | Életem legrosszabb döntése, hogy gépészmérnöki pályára tévedtem...
-
niof
addikt
-
Steven
addikt
story mód (ami miatt meg lett véve gyereknek ) amúgy is pár óra alatt ki pörgethető .... brutál rövid
nem éri meg az árát aki amiatt venné meg
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Anime filmek és sorozatok
- GTA VI
- Motoros topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- ASUS ROG Ally
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest