- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkary
csendes tag
Help Me!!!
A köv hibával szakad meg minden külf. szerverre való fellépésem.
"Key code in use, Please try reconnecting lather."
Tehát ugye a kulcs kódom használatban van és kérnek , hogy kapcsolódjak ujra később. Eddig ok,de...
Természetesen hagy némi kívánnivalót az eredetiség vizsgálaton a szoftverem, de a magyar szerókon is ezt használom, ott meg ugye hibátlanul hasít.
Megoldást jelentene, ha generáltatnék még megfelelő számú kucs kódot , egyiket lehet hogy megenné?(bár már ez sem az első)
Azt még elhiszem , hogy 1 szerveren uazzal a kulccsal játszik vki, no de mindegyiken...?
Előre is köszi a válaszokat .(ha lehet priviben is) -
SystemRoot
őstag
Attól még rövid, csak veterán fokozattal extraként kapsz egy kis hajhullást, mivel az agyrákod kinyírja a hajcsírákat, amit a 100adik próbálkozás után már rutinból elrontott próbálkozás után kapsz.
Én rengeteget codoztam mindegyik résszel, és aktívan multyzok, de máig mazohizmusnak tartom a veteránt az idegesítő save rendszer miatt. Jobb az normálon, úgy legalább lehet hősködni, meg rambózni, és az az igazán élvezetes.
Egyébként végig vittem veteránon az egészet, de nem ajánlom senkinek.
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
szmissz
senior tag
Rövid? Nyomjátok veteran fokozaton
Tiszteld meg a másik felet azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetekre!
-
copin
őstag
Mi az a pub? Public server?
Waron van TK sima módban is. Pubra meg nem szabad betenni, mert a pubolók egymást leölik.
Akkor ez miért? COD4-ben van blocking? Pl.: beállnak egy ajtó elé és szivatják a népet, majd miután tk-val leszedik, nyomja a kicket a blocker.
[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
Akkor már én is bele vau-vau. Eddig a CoD-ot CSAK a single player részek miatt nyomtam. Sajna, nekem a multi részek nem jöttek be. Tudom, velem van a baj. De már a CoD 1-2 részeknél is jobban szerettem Mohaa stílusát (már multi-ban). Valszeg, mert a CoD-ban sűrün haltam, kevés taktikához volt szerencsém. Nem mintha a Mohaa-ban sokkal több lenne, de mintha mégis. A CoD4 single viszont pazar (holtra nem érdekel, hogy rövid, az élmény a lényeg). Egyettlen rész az, ami viszont -100%, ami nagyon irritált, hogy végig kellett utaznom a kocsiban a hátsó ülésen, hogy kivégezzenek. Ez tipikus amerikai genyaság. Sehogyan se tudtam tovább lökni, hogy nem vagyok kíváncsi erre a videóra. Természetessen, többször is végig vittem, mert azért ezen rész kivételével még tetszik.
Kedvenc rész, amikor mesterpusival kell lelőni a kis kopaszt. Az nagyon tetszik, mert bele kell kalkulálni a szélviszonyokat is.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Godlike
tag
Nekem a multiból a global stat (nem tudom így hívják e) hiányzik. Mint mondjuk a BF2 -ben ami van. Tudd, hogy állsz a többiekhez képest.
Godlike
-
Gyufaaa
veterán
Az biztos! A Multy rész egy isten. A Single-vel még nem igazán játszottam, de az egy játéknál sem mozgat nagyon. Eddig egy COD-ban sem csalódtam. Az elsőtől a 4.-ig zsiiiir!
-
DorianGray
csendes tag
Ha végigtoltátok, próbáljátok ki az unlock-olódott ARCADE Mode-ot! Fun az is nagyon!
De persze Multiban a legkirályabb, én már lassan egy éve tolom online. -
Dot
őstag
Helló!
Aki warozni szeretne vegyen fel xfire-ön: doteee
minimum 4fős csapatok, föleg S&D, nem HC!. Pam, fairplay PB ON!élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
30z.Samu
félisten
A Call of Duty 4 valóban ott van! Azt hittem, hogy a modern cuccok miatt szar lesz, de kellemesen csalódtam. Most játszom végig másodjára, ezuttal Xboxon.
Sic Parvis Magna
-
Godlike
tag
Kósza golyók mindig vannak! Attól hogy lelőnek nem biztos hogy a másik csal vagy épp mázliból találtak el.
Az meg hogy pubra nem szabad betenni a TK az igaz. Sajnos a magyar játékkultúra nem valami jó (mindig tisztelet a kivételeknek), de érdekes módon külföldön nincs tele "poénkodó" emberekkel a szerver sem @nyázással a csetbox.Godlike
-
athomi
veterán
A sebzés nyilván reálisabb, de ez egy játék. Kósza golyókkal ölni nem nagy tudás. Aki bevallja bevallja, aki nem az nem. A radarban van vmi, meg a gránátkijelzésbe. Viszont nem kell sok embert megkérdezni miért szereti a HC-t, gyorsan megkapjuk az egyértelmű választ a kérdésünkre.
"Nekik kell a radar, meg hogy a TK (teamkill) ki legyen kapcsolva."
Waron van TK sima módban is. Pubra meg nem szabad betenni, mert a pubolók egymást leölik.[ Szerkesztve ]
-
Vtwo
senior tag
.A kivitelezés amúgy pazar,de a játék nagyon hamar "elfogy".
A Max Payne 2-vel végeztem utoljára ilyen hamar.. . -
Godlike
tag
A gyengébb játékosok miatt? Az nem kihívás hogy mellbe találnak egy géppuskával és még kettőt ugrasz. Fordítva gondolom a gyengék játszanak HC nélkül. Nekik kell a radar, meg hogy a TK (teamkill) ki legyen kapcsolva.
Egyébként a multi legrosszabb dolga mikor a majmok darálnak dobálják a gránátot és légicsapásoznak össze vissza (bele a sok pötty közé).
Szerintem a HC-ban sokkal több a kihívás, nem mersz csak úgy futkározni a pályán.Godlike
-
Godlike
tag
válasz muxi-muxi #25 üzenetére
Nem tudom mit értesz azon hogy itthon kevesen vagyunk hozzá?
Nagyon sokan játszanak.
A single legnagyobb hibája, (mindegyik COD-ra igaz), azzal nehezítik a játékot, hogy bizonyos pontokon ha nem nyomulsz előre akkor nem fogy el az ellenség. Legerősebb fokozaton elég bosszantó, mindig lőszerhiánnyal küszködni ha egy kicsit megtorpansz.Viszont ajánlom mindenkinek a multiban a HC (hardcore) módot na az jól el lett találva!
Godlike
-
kelzsoca
félisten
"a polcon várakozik még a Bioshock"
Szerintem ne sokáig várakoztasd meg azt a játékot, nálam a Bioshock a tavalyi év egyik legjobb játéka címet kapta meg (a másik a Cod4 volt)
és nem csak én gondolom így:
Most is éppen azzal tolom, ha jól emlékszem már harmadszor!
-
muxi-muxi
senior tag
Hát a single rész sajnálatosan lineárisra sikerült, egyszerűen idegesítően kevés helyet járhatunk be szabadon. A multit kipróbáltam, csak sajnos kevesen vagyunk itthon hozzá, WAN-on nem igazán akarom kipróbálni, mert nem szeretek percenként respawnolni. Amit még észrevettem, az az, hogy a multis pályák a single missziókhoz képest csúnyábbak, gondolom azért építkezik egyszerűbb elemekből, hogy magasabb legyen a framerate. Grafikailag nagyon tetszett, a konfigomon (E2160@3000/8800GT) 1600X1200/4XAA-ban is kíválóan futott, ami manapság dícséretre méltó. A szavatossága nem az igazi, az SP miatt, meg azért mert manapság a játékost hülyének nézik, annyira hülyének, hogy a készítők szerint csak egyféleképpen oldhatjuk meg a pályákat. Sajnos egy egyre jobban trenddé válik a mai játékoknál. Inkább legyen háromgigányi textúrával több, minthogy gondolkodni kelljen. Komplexitásában nem emelkedik stalkeri magasságokba, de sokkal jobb grafikája van. (Mondjuk bug sincs benne annyi...)
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
volvoguy
addikt
ha nem is vezetni, na de azért azzal közlekedni, mint amikor a cod-2ben csücsültünk a tank tejeén, és ugy mentünk a sivatagban...tankokat meg asszem mindegyik cod-ban lehetett vezetni....
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Hunter2
addikt
válasz Devil Smile #6 üzenetére
jah az jólenne, addig meg toljuk neten ;)
Egyébként szerintem meg hálisten hogy nemlehet benne járműveket vezetni.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
ez egy Multira kihegyezett game..persze hogy rövid a single
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MaciG
addikt
"Nagyon rövid"
Ott a Multi, az az igaz CoD feeling, nem a single
BANZAII
-
volvoguy
addikt
üdv. a cikk azért nem lett részletesebb és azért nem tértem ki a multira, mert ezt a blogomhoz irtam eredetileg, és uyge egy blogba nem illik sokat irni....nameg elsődlegesen ugy is mindenki a single-nek ugrik neki általában, többynire
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Danecay
addikt
A COD 4 valóban nagyon jóra és hangulatosra sikeredett mint SINGLE mind MULTI player tekintetében. A sajnálatosan nagyon rövid SP-t valamilyen szinten ellensúlyozza a nagyon jó MP, így aki szeret multizni, annak a SINGLE player küldetések teljesítése után is sokáig a gépén fog csücsülni a játék. A cikkben olvashattunk arról, hogy a cikkíró hiányolta a mozgó, vagy vezethető járműveket. Ennek én is örültem volna, de ha jól emlékszem vissza, a játék nem is tartalmazott olyan pályát amibe szerepet játszhattak volna a járművek, ez alatt a pályák méretére gondolok, max. akkor lett volna értelme ha csináltak volna direkt a járművek használatára külön pályákat.
A játék filmszerűvé tételéhez használt SCRIPT-ek, nagyon jók és élményfokozók, viszont az ellenség adagolását megoldhatták volna realisztikusabban is az Infinity Ward-os srácok. Sajnos egyáltalán nem a likvidált ellenség száma vagy helye számít, hanem a mi elhelyezkedésünk a pályán. Tehát hiába lövi ki a játékost az ellenfelet a rakétavető, géppuska, stb. mögül, mert amíg előre nem nyomulunk, a pálya egy bizonyos pontjáig, a lelőtt ellenfelek, újra és újrateremtődnek, így pont fordítva működik a dolog, mármint nem egy adott terület megtisztítása után tudunk továbbnyomulni, hanem továbbjutásunk után fog az ellenfél máshonnan támadni, védekezni. A cikkíróval teljes mértékben egyetértek azzal, hogy a gyógyulásunkat megoldhatták volna, frappánsabban, realisztikusabban is, orvossal, felcserrel, ápolóval, de aokkor ezt már multiplayer szinten is így kellett volna továbbvinni de mint tudjuk, ilyen kaszt nincs multiban, bár akkor már beletehették volna. A grafikára és különösen a karakterek animációjára egy rossz szavunk sem lehet. Arra hogy amikor vizen gázolunk át, fodrozódik e a víz vagy sem, már nem emlékszem, viszont ha belelövünk egy pocsolyába, az hatással van a vízre.Összességében egy nagyon jó játék, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti az FPS-eket.
Annyi észrevételem lenne még, hogy a cikk jöhetett volna hamarabb is, vagy ha már ilyen későn jött, lehetett volna részletesebb is valamint ki lehetett volna térni a MULTIPLAYER lehetőségekre, rangokra, fegyverekre, perkekre, challenge-kre, stb. tekintettel arra, hogy lassan a játék 1 éves lesz és ezzel egy időben jön a folytatás is, a World At War.
-
Prof01
veterán
Kedvenc játékom! Egyszerűen tökéletes a single. Lehet, hogy rövid, de az élmény ezt is kárpótolja. Most fogok nekiállni veteránon is, hogy meglegyenek a maradék achievement-ek.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
hunmyke
aktív tag
A single isteni volt, multiban játszok sokat, bár nincs meg az igazi cod feelingje, de elvagyok vele. Néha néha coduo-val is játszogatok.
"A lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll..." // Hofi
-
Gordiann
őstag
Én tegnap kezdtem el, és hát ugyanaz, mint az előzőekben leírtak....
DE
Én szeretem ha egy játék rövid!!!!!
Így nyugodtabban kezdek hozzá, hogy nem megy rá 100 órám, és lesz egy vége, amit valószínüleg meg fogok látni. A hosszú történeteket 100%, hogy nem játszom végig. Így aztán a kedvem is elmegy. Legutóbb a HL2: EP1- et vittem végig (még tavaly), HL2-t nem, mert az nem annyira rövid De az EP1 baromira tetszett. -
Khaal
őstag
[OFF]Sokan azt hinnék, hogy a játék a második Iraki-háború eseményeit dolgozza fel, ám itt egy teljesen új, fiktív történetet kapunk távol keleti köntösbe bújtatva.
Ez gondolom közel-keleti akart lenni, mivel nem Vietnamban vagy Japánban folyik az akció .
[/OFF]A játék valóban masszívan szkriptelt, de szerintem ez nem zavaró amíg követed a kijelölt célokat. Plusz a korrektül felépített történet kiegyenlíti ezt a kis hibát szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
ez a játék hatalmas
az első végigjátszás után kész voltam teljesen, annyira megkapó a hangulata, hogy az leírhatatlan én most játszom végig 3xra, és nem tudom megunni
kedvenc részem amikor az arab városokban harcolunk...áhh, istenkirálycsászár
rövid? igen az de minden játék legyen ilyen rövid ha ennyire jól megvan csinálva -
feka007
veterán
Jókis modern hábórús game lett. Bár inkább játék-filmnek nevezném, mert az egész játék script hegyekből épül fel, ami mondjuk nem mondható hibának, mert máshogy nehéz lett volna megoldani a hangulatot, de azért pár alternatív útvonal vagy egy-egy szabadabban bejárható csatatér jó lett volna...
Nekem az összes rész közül (a 3. kivételével, mivel azt nem játszottam) egyedül a 2-nek nem jött be a singleje, az csalódás volt
CoD5-re nagyon kíváncsi vagyok.[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
hát naná hogy érdeme,s lévén ennyire jó játékkal nem igen találkozhattál visszamenőleg pár évet..se II.vh-s téren, se akciójáték téren....simán vinné a 9,7-et, ha nem lenne ennyire rövid, mondhatni pofátlanul rövid
-
-
Gyufaaa
veterán
Csákány. Én még a single player részt ki sem próbáltam. Érdemes? Nem igazán szoktam sp-ben játszani csak mp-ben. De egyre jobban izgatja a fantáziám. Sokan dícsérték már .
-
Számomra az utolsó jelenetsor volt felejthetetlen... a haldokló parancsnok felém csúsztatja a pisztolyát... amivel nagyjából 3 lövésnyi időm van végezni az utolsó ellenfelekkel...
https://www.coreinfinity.tech
-
mokus1
addikt
válasz Devil Smile #6 üzenetére
Hát nem sok az esélye...
-
Devil Smile
őstag
hali all
nem tudtok rola nem lesz veletlen hozza vmi mission pack v vmi hasonlo??
eltudnam viselni ha lenne meg kb 6oranyi action..Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
volvoguy
addikt
nemtom...én nem számoltam hogy hány órát játszottam vele..3 este volt. az oylan 3x2 óra..szal jah..reális a te időd is...
-
aero.
veterán
Tényleg kár, hogy rövid ... de nekem csak 6 óráig tartott ... nálam van a hiba?
[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
Hát, ez a játék engem is megfogott annyira beleéltem magam hogy már már sajnáltam a végén hogy mindenkinek annyi...
-
Khaal
őstag
Nagyon hangulatos, nagyon jól fut, nagyon szép, nagyon rövid. Ennél többet én se tudok hozzáfűzni.
-
Geffry
aktív tag
De rövid ám... Pedig remek élményt nyújt! Legfőbbképp a csernobilos rész érdemel egy nagy ríszpektet, azt nem tudom elégszer újrajátszani...
Negatívumok közé még beírnám hogy amikor az amcsival vagy akkor tipikusan: 'merica! F*ck yeah!!!
A PH-n mindenki mindig jobban tudja. Fél óra Google keresés után...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Eladó iPhone 14 128 GB
- Új állapotú PS5 Dualsense Edge kontroller eladó/garanciás 2026.12.10-ig/ingyen foxpost ,mp
- Samsung A41 64GB Független DUAL SIM
- Lenovo Thinkpad T540p 15.6" i5-4200M, 8GB ram, 240GB SSD, HDMI, Webcam, BT, HU bill, Win11 megkímélt
- LG Ultragear Gaming Monitor 31.5" QHD 2560x1440 165Hz Refresh Rate 1ms MBR 3000: 1 HDR10