Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kona005
senior tag
Hát ezek a csávók nagyon unatkoznak, meg is értem a Ghosts már kész volt 2007-ben
-
gyáliSanyi
őstag
Ennyi időt játékra pazarolni, ennyi idő alatt pár piramist is megépíthettek volna.
Arra még kíváncsi lettem volna, hogy a 100 millióból melyik országokban mennyien játszották a legtöbben.
A warezt még nem is számolták, na azon még meglepődnének. -
CoDWaW07
őstag
"2,85 millió évnyi játékórát töltöttek el a játékosok online"
széép
összes Wallhackek-aimok számát "véletlenül" kifelejtették?! -
warcat
veterán
Nekem ezekről a statisztikákról a milliárd légy és a végtermék esete jut eszembe csak.
-
törölt tag
Ez a 100 millió 100 millió külön ember, vagy összesen ennyit vettek a 28 részből? Egy ember több részt is vehet. (bár nem értem, minek, hisz csak a címe más
)
-
Mardel
őstag
A franchise szo az osszes reszt feloleli, meg a 2003-ban megjelent elso reszt is, ami szerintem neked 10 evesen meg kimaradt.
Az elso resz meg rank es statisztikai sallangoktol mentes volt, a kulonbuzo statot majmolo oldalak es kliensek meg talan cod 2 vege fele jelentek meg, vagy cod4 idejen.
Cod 1,2 idejen meg nem voltak hivatalos szerverek.
Volt olyan amin eredeti jatek futott (es eredeti cd kulccsal lehetett ra csatlakozni, nem generalttal) de 99%-ok tort szerver volt, aztan all seeing eye programmal lehett szervert keresni, amit par evvel kesobb levaltott az xfire. -
vg
addikt
Miért lenne már hasra ütéses statisztika? Mindent látnak, minden tevékenységet rögzítenek. Nyilván a hivatalos szervereken történő adatok összesítése az adat. Battlelog-on is pontos statisztikák vannak a játékosról, Cod Elite(már ha tudod egyáltalán mi az) is tartalmazza már ezt jó ideje.
-
JanR
addikt
Jó, és ebből mennyi fejlövés?
Ha azt nézem, hogy 9 éve codozom, mondjuk napi 1000 golyóval számolva, akkor én is több mint 3 millió golyót lőttem ki
(Jó ez nagyon elrugaszkodott dolog, de akkor is - aktív időmben biztos kilőttem 1000 golyót egy nap.)
-
És vajon a törtszervereket is figyelték,vagyis akik nem eredeti játékkal nyomták a témát?
-
TaS1kaaa
tag
Érdekes adat lenne még a korhatár alatti játékosok száma.
-
myckie2
őstag
Az életbe nem fogják megmondani, hogy hányan játszottak és mennyitt lőttek a játékba... A Call of Duty 1,2,3,4,5-öt, hogy vizsgálták?
@TaS1kaaa ahogy mondod, valahol az-az érték között.
-
TaS1kaaa
tag
Engem inkább egy olyan diagram érdekelne ami megmutatja, hogy a cod által termelt bevételek hány százalékát fordítják a következő játék fejlesztésére
0-1%
-
bali93
tag
A "hasraütéses" statisztika és a marketing találkozása...
-
danikollar
őstag
Micsoda evolúciós példa?!
-
gianni85
veterán
Olyan statisztikát is csinálhattak volna, hogy mire költötték az Acti részvényesei a tömérdek zsetont amit a Cod hozott nekik, vagy éppen hogyan simultak ki Bobby Kotick ráncai az idő haladásával. Például
-
Mardel
őstag
Szepek ezek hasbol jovo becsult ertekek.
De ennel tobbet is irhattak volna, az epenis minel nagyobb, annal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az Activision készített egy statisztikát, melyben közlik velünk, hogy idáig milyen adatokkal büszkélkedhet a CoD franchise.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest