Új hozzászólás Aktív témák
-
csoli31
aktív tag
A Split/Second-ban van osztott képernyős mód. Hogy a Blur-ban lesz-e azt nem tudom, de remélem. Minden esetre én előtte kipróbálom mind a kettőt, hogy eldöntsem melyik időtállóbb számomra (mert majd azt veszem meg). Mondjuk a Blur azért is tetszik, mert nem kitalált autók vannak benne.
"Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc
-
mephi666
nagyúr
na, egyik sem tűnik rossznak... szerintem kapnak 1-1 esélyt mindenesetre én speciel valami jóféle roncsderbinek is örülnék, mert kicsit már kezdjük unni a flatout uc-et...
a 2 játék közül meg a blur így jobban bejön, de majd meglátjuk... remélem lesz valami jó többjátékos mód 1gépen is
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Redcaster
őstag
válasz scyllafren #9 üzenetére
Igen, úgy értem
pete_21(B) de lesz törés a Split/Secondben mikor totálkárosra töröd a gépet -
pete_21
addikt
Én is várom őket, nagyon ígéretesnek tűnnek. De törés egyikben sem lesz??
Redcaster: Hogy érted, hogy a Split/Second nagyon új? A Blur nem?
-
Redcaster
őstag
A Split/Second Kanyon pályája nagyon szépen néz ki Tudunk amúgy már valamit a gépigényéről?
A Blur is szép, meg jó, de számomra a Split/Second várósabb, mert nagyon új -
Ateszzero
őstag
Szeretem az ilyesfajta versenyzéseket.A Bornout is hasonló kategória.Sikeres is lett.
Nagyon várom már mindkettőt.
-
Sicilian
addikt
várósak..
nothing is true everything is permitted..
-
BiP
nagyúr
Biztos mindkettővel jókat lehet majd mókázni, bár multiban lenne a legjobb.
A Blur a klasszikus (nem sok újdonságot hozó) PowerUp-os vonalon, a Split meg látványosabbnak, akciódúsabbnak tűnik, de szerintem hamarabb meg lehet unni majd a rombolás fajtáit. (Blur melett szól még, hogy a Project Gotham Racing sorozatot jegyző csapat csinálja, így az autók tuti jók lesznek.) -
Gude
senior tag
Kihagyós kategória
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Enton
addikt
Nagyon együtt jelennek meg ezek.
Reméljük mindkettő túléli majd, a megjelenést.
Egy rendes kormánytámogatásra azért számítok mindkettőben. Hiába árkád, azért mégiscsak jó lenne nem billentyűröl pötyögni."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
scyllafren
senior tag
A Split/Second igazi szemétparaszt játék lesz multiban Határozottan tetszik
Viszont a Blur kétfelé aktivizálható bónuszai se maradnak le sokkal (akna előre, turbo lassításhoz, stb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sons of the Forest - Egy nap alatt több mint 2 millióan vették meg
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vallás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest