Új hozzászólás Aktív témák
-
zola0306
tag
Ha lenne esze Kotlik Róbertnek az Actinél,és annyi pénzem lenne mint neki ezekből a rókabőrökből....mert hát valljuk be minden évben ezekből meg el a legtöbb,minőségre való tekintet nélkül... Akkor csinálnék már egy olyan motort a játéknak hogy attól mindenki fossa le a bokáját és méltó legyen arra hogy ebből adjanak el legtöbbet.
De hát ameddig ténylegesen lesz.rja mindenki hogy hogy néz ki addig ilyen nem lesz. -
MorphBCS
tag
Egyszer tényleg csinálhatnának már emberi arcokat, és humánabb bőrt az emberekre...
Ezt mindig utáltam a CoD-okban, hogy furán néznek ki az emberek... -
Jhonny06
veterán
Ezek a modern kori fegyverek még gagyibbá teszik a játékot, a BF 2142 jutott eszembe róla. Az eddigi részek 1 végigpörgetést nagy nehezen megértek, de lehet, hogy ennél még az se lesz meg részemről.
-
capulet75
addikt
Ez már csak kukacoskodás, de a "future" játékokban vannak fjúcsör fegyverek, fjúcsör járművek, minden más mai.
-
UnSkilleD
senior tag
ÉJJEN!!!
-
Logen88
aktív tag
"Addig amíg az "előfizetők" nem igénylik a valódi újítást, csak a rókabőröket várják addig nem is fogják a hasznukat rontani, mindenféle fejlesztésre fordított költséggel."
Hát igen. -
Xaels
félisten
CoD Comic Con Edition
-
zola0306
tag
Bejelentették h nem lesz új motor...
Minek?Ameddig zabálja a nép a COD4-es grafikát,hülyék lennének rá költeni...
Sebaj,marad nekünk másik gamma. -
HANDO88
senior tag
Lovasok,birodalmi lépegető van itt minden mint a búcsúban. Szerintem fel fog tűnni Darth Vader is és most fog kiderülni hogy Leila nem a lánya hanem az anyja. Az lesz a meglepetés.
-
F34R
nagyúr
van itt minden ló
faszszó szerint -
Kaiku
senior tag
A hiper-szuper járművek már léteznek, de a lényeg még mindig az M249 és M16-oson van...
-
polgi803
őstag
Ettől sem dobom hanyatt magam...belefáradtam már a "talán ez nyújt valami újat..." reménykedéstől...
-
Ps Vita
őstag
válasz
walkmanboy #1 üzenetére
Azért én várok tőle,mégis csak 50 évvel késöbb játszodik..
-
Kaiku
senior tag
válasz
walkmanboy #1 üzenetére
Addig amíg az "előfizetők" nem igénylik a valódi újítást, csak a rókabőröket várják addig nem is fogják a hasznukat rontani, mindenféle fejlesztésre fordított költséggel. Én az MW3 nyílt hétvégén a teszt alatt semmi valós újítást nem tapasztaltam az MW2-óta.
Persze csalók voltak mindenhol.
-
walkmanboy
tag
KÍváncsian várom, bár újat nem hiszem mutatni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest