Hirdetés
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- GTA VI
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaiku
senior tag
Pedig ebben semmi brutális grafika sincs. Ez az UT motor már rég nem az élvonal! Arról nem is beszélve, hogy időnként hírtelen belassúl, pedig a VGA nem is megy a max teljesítményen.
(#73) Mukorka
Persze, hogy túléltem, de egy Joystick az nem XBOX kontroller.Tudom Én, hogy ezt a játékot is minden áron védeni kell, de azért annyira eddig nem estem hátra tőle.
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
nagyon jó a game, szépen fut, ilyen graft még nem igazán láttam brutális !
és a hangulata még semmi nem történt elején járok de már magam alá parázokAz élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Kaiku
senior tag
Joystick kihúzva és minden működik. Billentyűk is szerkeszthetők.
-
warcat
veterán
Tökéletesen jó a PC verzió,vajsimán fut,mindent át lehet pakolni neked tetsző gombra szabadon,és olyankor pl játékban, töltőképernyőn stb. megjelenő segítségnél is átíródik arra.
Példa: alapesetben z a célratartás,ezt természetesen átraktam jobb egérgombra és onnantól kezdve"press right mouse button" volt a tippnél is.Egyébként ez egy 90+-os játék és pont,felesleges picsogni mert csak furán fognak rád nézni akik játszottak is vele,aztán azon már lehet vitatkozni,hogy jajj na most 97 vagy 98 pontot kapjon, mert a hordó nem úgy sérült,ahogy kellene.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Tikakukac
titán
GTA-val? Igen, fél év után eljutottunk oda, hogy nem esett szét a környezet, pedig nv karim volt. Tapasztalható hasonló volumenű dolog Bioshock esetében? Nem.
Remélem érzed mekkora szakadékot próbálsz 1 szintre hozni. Ha valakit ez a 2 betű felb@sz akkor legyen, ha nem tetszik a nagy pontszám amiket kapott, elfogadom. De ahhoz képest mekkora pusztulatos ocsmadék klónok meg hulladék játékok jönnek ki PC-re, ez szinte tökéletes.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
A konzol átírat az a GTA4, tudod, amivel fél után lehetett rendesen játszani először.
Ha ezzel az a létező legnagyobb gond, hogy ezeket kell nyomogatni, akkor felőlem kispista konzolátíratv3.5-nek is hívhatják, nem fog érdekelni, és látszólag mást sem, mert a játék rohadt jó
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
AtHoS
nagyúr
válasz minimumgame #53 üzenetére
Úgy látom konzolon vették fel a vidit. Látszik a célzás rásegítés is erősen, mikor 4:38-nál a hordón keresztül lövi le a smasszert. Persze a hordóban semmi sérülés nem keletkezik.
Ilyenkor elgondolkodom azért, hogy mire fel a 100/100-as értékelés?
Biztosan jó a játék mind hangulatilag, mind összetettségben, de azért....
read-only mode on the forum
-
djculture
félisten
10/10 játék, pedig azt hittem hogy valami hülye gagyi rajzfilmszerű cell shaded grafika meg hülye tröténet lesz benne Alig lehet abba hagyni...
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Felőlem @ is lehetne, a létező legnagyobb gond az legyen mit kell nyomnom a menüben.
Sokkal nagyobb gondok szoktak lenni ennél PC fronton, ha minden más stimmel akkor 2 hónap múlva veszek vidkarit és indul a móka.
-
Kaiku
senior tag
Azért egy közel 100%-ra értékelt játékban miért "A" "X" gombokkal kell váltani, jóváhagyni, a menükben!? Nekem ez így elég konzolos felület.
Szóval Én eddig nem dobtam el az agyamat a játéktól (PC).
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
nekem az első baromira tetszett, a másodikat 10perc után félretettem, aztán nem is követtem a fejlesztést, de ez már a videóból nem tetszik, ha végig ilyen, mint a fenti gameplay-ben...
az elsőben még meg volt az (részben), ami a systemshock2-ben nagyon tetszett: a bezártságérzet, a magányosan bolyongás, amikor csak az elhagyott log-okból szereztél infót az ott élő/élt emberekről, stb... hozzá a bioshock1-nek illett is a látványvilága, de itt mi ez a csilivili bazár, (fényes nappal) szabadtéri mászkálás meg a 100 ember? a klausztrofóbiás érzésből sem maradt semmi... szerintem akkor fogom kipróbálni, ha véletlenül valamelyik ismerősnél épp megy és kedvet kapok hozzá
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
minimumgame
tag
-
MageRG
addikt
Demó lesz belőle?
"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
kazso
tag
Ezzel a Bioshock-al én is ugyanígy vagyok. Sem az első, sem a második rész nem tetszett (mindegyikkel kb. 1 órát játszottam).
Ez az új rész sem hat meg igazán, de egy próbát megér.
Eddig csak a Gametrailers értékelést néztem meg, és kicsit meglepett a 9.4 pontszám azok után, amilyen negatívumokat felsoroltak. -
proci985
MODERÁTOR
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
axe125
tag
Most végeztem vele.Tegnap este 6 órától toltam.Persze végig lehet rajta szaladni gyorsabban is.
Nálam 9,5/10!Befejezés tényleg elég ütős
[ Szerkesztve ]
-
stargazerhu
aktív tag
Na jó, akkor elkezdem leszedni....bár időm nem lesz nagyon ránézni...
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
-
Prof01
veterán
Nem semmi pontszámok!
A héten meg is fogom venni!Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
huskydog17
addikt
Ezek az értékelések azt juttatják eszembe, amikor tavaly novemberben a Far Cry 3-nál is nagyon magas volt az átlag és a játékosok túlnyomó többsége is nagyon elégedett vele. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha ilyen sok média ilyen nagyon magas pontszámot ad, akkor ott valószínűleg egy valóban nagyon jó programról van szó és nem lefizetésről.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hány millió darabot sikerül eladniuk belőle.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Cathulhu
addikt
Egy dolog hianyzik ebbol a jatekbol nekem, de nagyon: Rapture
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Már régóta nem követem a fejleményeket, de had kérdezzem, hogy ennek van valami köze az előző részekhez (azok ha jól tudom valami vízalatti világban játszódtak) vagy teljesen más a sztori.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Klikodesh
senior tag
válasz sing1ep1ayer #30 üzenetére
A kettot nem is azok csinaltak akik az elso illetve a 3. reszt, az tenyleg csak a penzrol szolt.
Eleg szep ertekeleseket kapott meg a destructoid-on is ami azert szokimondo szokot lenni.
Majd holnap meglatom lehet e meg ezeknek hinni.CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
Brutális pontok,erre kíváncsi leszek még így is,hogy nem szeretem ezt a játékot
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
GegeWarrior
senior tag
De jó mindjárt holnap Csak kár, hogy előbb a meló
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
sing1ep1ayer
őstag
Az első részt imádtam, a második viszont nagyon rókabőrnek tűnt és végig sem játszottam soha, de ez most rendesen piszkálja a fantáziám.
-
Gude
senior tag
Nagyon magas a léc
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Sennalacy
aktív tag
Ha minden idők legdrágább fejlesztésű játéka, akkor nem lenne az sem meglepő, ha ennyi értékelést vesznek, a biztos bukás elkerülése érdekében, de remélem nem erről van szó! Én megvárom amíg valaki elkezdi játszani youtube-on, mert az első két rész sem jött be igazán. Ha tényleg ilyen jó, akkor viszont ez lehet, hogy tetszene.
Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!
-
lionshamlet
senior tag
Gondolom az lesz hogy a bevetelek a béka segge alatt lesznek.
Ami megérdemelné a pénzt a vhogy mindig megbukik a kasszaknal. -
func93
senior tag
Ami jó... az jó.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Vistaboy
veterán
Az előrendelések mindenhol óriásiak, a CD Galaxisban már el is fogyott a játék, csak az utánpótlásra lehet leadni rendelést. Én is előrendeltem, de megelégedtem a szimpla változattal, 8.880 Ft.-ért hozzák a Konzolok Szervizéből fémdobozzal és DLC-kkel.
Ui.: Egyébként a KSZ elég simlis volt ezekkel a kuponokkal. Azt ígérték, hogy az idén megjelenő játékokra be lehet váltani, erre felhívott a csávó, hogy előrendelésnél nem számít. Na jó. Vagyis, ha megvárom, míg megjelenik, és utána rendelem meg, akkor igen. Ja, de előrendelésnél a kiszállítás bele van kalkulálva az árba. Ergo, így is, úgy is ugyanannyit fizetsz... Ki van ez találva...
Esetleg BW pontokhoz jó lenne, de már a ME3-hoz nem jön új DLC, majd esetleg tartalékba bezsákolok pár pontot addig, amíg jön egy újabb BW játék.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
[CsuCsu]
őstag
Azt a tehetségtelen fejlesztők (élvezhető sp játék nem egyszerű móka) és a mikrotranzakció-huszárok találták ki, ugyanis cosmetic itemeket ill. tápot adó itemet csak akkor veszel, ha másnak is mutogathatod ill. erősebb leszel nála. Egy rendes story DLC (igen, van olyan is!) összerakása nagyságrendekkel többe kerül. Nem csodálom, hogy multiplayer folyik a csapból is. Be kéne ismerniük, hogy a multi piacot pár cím uralja a felesleges erőlködés helyett.
Nézzétek csak meg a dotát: ingyenes modként kezdte, pénzt ilyenre senki nem adott volna (mármint fejleszteni). Most, hogy már sikeres, mindenki nyomja a klónokat, hogy majd jól megfeji a playereket az extra herokkal/tápokkal. Kár, hogy a dota kiforrottságát SOHA nem fogják elérni, nem is beszélve, hogy a játék ingyen van.
Mellesleg dotáé a legkorrektebb mikrotranzakciós modell amit valaha láttam. Abszolút felesleges a játékhoz, semmiről sem maradsz le nélküle, de változatosabbá tudja varázsolni. Megfejelve azzal, hogy a pénz egy része a communityhez kerül, mivel ők gyártják a tartalom nagy részét. A fejlesztők sem a dlc-kkel tökölnek és a lelkes community csak ontja magából őket. Ja, és hogy meg is lehet nyerni őket, ill. egyes eventeken egyenesen két kézzel szórják az itemeket? Igazán példát vehetne róluk a legtöbb kiadó.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
És akkor hogy is volt ez,hogy a single player mod halott?
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
[CsuCsu]
őstag
Premium Edition + Steelbook, gyere a papához
-
törölt tag
http://www.metacritic.com/game/pc/bioshock-infinite/critic-reviews
Jelenleg a 80 a legalacsonyabb pontszám amit a PC verzíó kapott .
-
secler07
tag
Hát én ezek után még jobban várom
-
aizen92
addikt
Amúgy van valami köze a Dishonoredhöz? gondolok itt hangulat, játékélmény,zene,story stb...? vagy mihez lehetne hasonlítani? ( ez az egy AAA széria maradt ki az életemből azt hiszem amivel egyszer se játszottam )
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
törölt tag
GameStar ( magyar ) 9.3
-
őstag
Azért ezek az értékelések mutatnak valamit
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
Tikakukac
titán
Zsír, úgy tűnik jött a papírforma, ez bizony állati lesz
-
.LnB
titán
Na ez akkor nem kicsit "durrant" ! Remélem tényleg ennyire jó.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
RyanGiggs
őstag
Lehet hogy én vagyok a naiv, de én ezeknek az értékeléseknek szoktam "néha" hinni. Ha már csak azt nézzük, hogy volt aki az Alien C.M.-ra adott 2.5/10, ami teljesen fedi nálam a valóságot. Vagy ott van még a Sniper G.W.2 arra meg 3/10-est kapott, ami igaz szerintem picit erős volt... de még elfogadható! Ezekből kiindulva és ismerve a játék első két részét... nekem abszolút hihető akár a 10/10-es értékelés is!!!! Én már nagyon várom, nagyon szeretném már kipróbálni. Ennél jobban "talán" csak a Metro: Last Light-ot várom!
Amik meg nálam süllyesztő : CoD, BF4.[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
Én komolyan nem értem miért van mindenki oda ezekért a bioshock játékokért. Az egyet végigszenvedtem, mert megvettem, a kettőbe már csak belepillantottam, de nem sok különbséget véltem felfedezni az egyhez képest. (ennek a világnak a hangulata nekem nem igazán jött/jön be)Ez meg a videói alapján nem tetszik. Biztos velem van a baj, de én ezt kihagyom
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
PR0JECTNR56
addikt
Ez elég komolyan sikerült már alig várom.
-
Mans20
addikt
Külön öröm hogy medkitek lesznek benne,nem a visszatöltődő élet majmolás.
-
törölt tag
A mai időkben mikor csak a grafika majmolása a lényeg meg lenyomni a nép torkán xy haj meg egyéb effekteket előfordulhat az is, hogy 1-2 cég még tényleg a játékmenettel foglalkozik.
-
Physicist03
senior tag
Durva pontszámok ezek. Most az előbb láttam még egy oldalt, amelyik 100/100-at adott a játékra. Na az szerintem már tényleg túlzás, annyira jó tényleg nem lehet
-
Ryder62
őstag
Épeszű ember nem add ezekre.
9.5, 10/10, 5/5 váó. Ahogyan minden AAA címnél.
A játékos kritikák ezerszer többet érnek.
-
sto1911
veterán
Ez igen, alig varjuk!
-
Shing
őstag
Te jó ég... ennyi lap nem lehet lefizetve. Most tettek csak kíváncsivá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest