Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

Az előrendelések mindenhol óriásiak, a CD Galaxisban már el is fogyott a játék, csak az utánpótlásra lehet leadni rendelést. Én is előrendeltem, de megelégedtem a szimpla változattal, 8.880 Ft.-ért hozzák a Konzolok Szervizéből fémdobozzal és DLC-kkel.

Ui.: Egyébként a KSZ elég simlis volt ezekkel a kuponokkal. Azt ígérték, hogy az idén megjelenő játékokra be lehet váltani, erre felhívott a csávó, hogy előrendelésnél nem számít. Na jó. Vagyis, ha megvárom, míg megjelenik, és utána rendelem meg, akkor igen. Ja, de előrendelésnél a kiszállítás bele van kalkulálva az árba. Ergo, így is, úgy is ugyanannyit fizetsz... :U Ki van ez találva...

Esetleg BW pontokhoz jó lenne, de már a ME3-hoz nem jön új DLC, majd esetleg tartalékba bezsákolok pár pontot addig, amíg jön egy újabb BW játék.

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés