Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Flippermúzeum még működik?
nem otthon élek, így nem tudhatom, de olvastam valamit az év eleje körül, vagy régebben, hogy problémák voltak a gépek beminősítésével, vagy valami hasonló, jogi hercehurca, így bezár.
Örülnék, ha menne még, tervben van, egy látogatás, ha legközelebb otthon járok. -
Franklin
addikt
válasz interstate76 #10 üzenetére
A Pinball Arcade-ban valódi asztalok vannak megcsinálva.
Annak is van egy hangulata, mikor a játékban kiismered az asztalokat, utána lemész a flippermúzeumba és ugyanazokat az asztalokat találod
-
interstate76
addikt
Egyetértek. Nekem sokkal jobban bejön a Pinball Arcade. Az a Medieval Madness a kedvenc asztalom, amin már Xbox360-nal is sokat játszottam.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
törölt tag
Minden asztalt meg lehet szokni, de azt vettem észre, hogy a valódi asztalok is elmentek nagyon, illetve túl lettek komplikálva.
-
GreatL
őstag
-
twollah1976
őstag
Már alig várom, hogy Androidra kijöjjenek az új táblák.
Aztán ha lesz egy leárazás a Steamen akkor ott is megveszem.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Z10N
veterán
Erdekes modon egyesek meg ossze tudnak dobni egy dlc-t 360/ps3-ra (khm, blizzard).
Termeszetesen az asztalokat majd kiprobaljuk
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Scholes9
nagyúr
iOS-re jöhet
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Xaels
félisten
Ki kell őket próbálni. Egyébként a Doom-ra én is vevő leszek csak kell valami ketyere amin elmegy rendesen, mert az ideiglenesen használt Y5-ön örülök ha az ébresztőm nem fagy ki
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
mad1
veterán
Csak nekem belathatatlan a skyrim meg a fallout?A doom eleg pofas lett.
Ne szemetelj ! = Steam
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Asszociációs játék. :)
- Android szakmai topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest