Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Döglött Róka #58 üzenetére
Szépen félreértettél...
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Döglött Róka #60 üzenetére
A focit nem szeretem, PC-n se, így azzal nincs tapasztalatom
-
Chp
őstag
Most se sikerült lázba hozniuk.
-
csongi
veterán
Meddig kinlodik meg ez a cod? Amig a 10en evesek megveszik! De meg ket megjelenes es nagy bukta lesz.
Hihetettlen hogy lesz huzo jatekbol lassan sereghajto. Baberokon ulni csak vissza eses! -
Steve1207
veterán
Kb egyedül vagyok, de nekem bejött a Ghost is single részre (na megy a kutyus!
). Az AW már eddig is gagyinak tűnt, fapados az egész, Q3 apocalypse pályán ugráltak ekkorákat... Nem vagyok nagy multis, de ez nem inkább nekik kedvezne, hogy optimistán nézve ennyire "letisztult" az egész?
-
-
wolfman
veterán
COD marketingesnek lenni legalább olyan jó poszt, mint ha cégeknek kellene új logót tervezni. Nekem még akkor szokott kerekedni a szemem. Ránézel, tök egyszerű, talán még ötletesebbeket is lehetett volna alkotni, kb. egy hétvége lehetett megtervezni, majd eljön a pillanat mikor megtudod, hogy milliókat b@szott el rá az adott cég, de nem 1-2 milliót, hanem tízem milliókat!
-
.LnB
titán
Én simán lehetnék COD-os marketing főnök. Baromságokat én is tudok írkálni/mondani. És ezt annyiszor be is bizonyítottam már
Komolyan, ez benne van a világ top10 legjobb melójába. Kb mint ha óvodásoknak kellene eladnod a Kinder tojást, évről - évre.
-
ledgeri
nagyúr
Milyen apró... -egy Arma 3 játékos...
-
Hakuoro
aktív tag
What? Sárga vulkanikus bombák? Vagy az kén lenne? Ökrök, a Hawaii szigetek vulkanizmusa viszonylag csendes, legtöbbször csak forró láva tör fel.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
bbTamas77 #34 üzenetére
És semmi lényegi története nincs, ennél jobban nem is lehetne csőjáték már. Mész, oszt' lősz, 2 méterrel se térj le a játék által diktált útvonalról. Telerakva QTE-vel persze, hogy mindenkinek menjen. A régebbi játékokat többször újra lehetett játszani, anélkül, hogy megunja az ember. Emlékszem még, mikor nem volt visszatöltődő élet, mikor taktikásabbra kellett venni a formát, nem csak a megyek lövök érvényesült.
Ghosts is annyira jellegtelen, 3x kezdtem neki, mindig unalomba torkollott.
"Tele van már a piac játékokkal, így nagyon nagy újdonságot nem lehet alkotni."
Cáfolom, aki akar, az tud. Dishonored, Bioshock Infinite, és társai.
-
kutga
félisten
Valami kis akciót rakhattak volna bele. Ha már a grafikán nem csiszoltak semmit.
MOD
bbTamas77
Épp ezért kell minden évben új COD, mert már a multi is annyira vérszegény és kiegyensúlyozatlan az MW2 óta, hogy pár hétnél tovább nem tud lekötni. Pont emiatt lenne jó ha végre legalább egy normális egyjátékos kampányt aláraknának. -
bbTamas77
aktív tag
Csak az újdonság varázsa és a nosztalgia miatt, emeled ki.
Tele van már a piac játékokkal, így nagyon nagy újdonságot nem lehet alkotni.
Soha nem értettem ezt történeten való rágódást, "jaj a történet nagyon gyenge ettől nem lesz jó egy játék", főleg nem itt a COD-ban, amiben szerintem a legerősebb.
Ez igaz, hogy minden évben ugyanazt adják ki, de "ha egyszer valami jó" minek változtassunk rajta.
Azért szeretik ennyire ezt a sorozatot, mert pörgős, könnyű irányítani, és egyszerűen kézre áll. -
Ed3r_X_
nagyúr
Újabb szög a koporsóba. Hány évig lehet még letolni a szart az emberek torkán?
Visszasírom még azokat az időket, mikor leültünk haverokkal egy jót CoD2-zni, vagy éppen CoD 1 multiban aprítottunk. De mennyire hangulatos volt a téli estéken a RTCW is, a Max Payne 1-2-ről nem is beszélve. Azoknak legalább normális története volt, nem ilyen 3-4 órás játékmenet, ami nesze semmi, fogd meg jól.
Gyalázat ami ma megy, 1-2 kivételtől eltekintve ugyan azt a szart adják el.
-
sotetlovag97
tag
Hát ez xD.
A grafikán látszik, hogy jól (vagyis legalább annak hatóan) van kidolgozva, de olyan kisgyerekes olyan kis tf2 ellenfélnek elmenne a környezet grafikája. -
Liquid Snake
aktív tag
Nem rossz...
-
Xaels
félisten
válasz
#94257664 #19 üzenetére
Ha már itt vagyunk, szerintem az UT3 is brutálisan gyenge volt... Az UT2003-2004 sokkal jobb volt.
Egyébként aki ismer az tudja, hogy az utóbbi évek COD-jai nem tetszettek, eleinte ennek hangot is adtam, de mostanság ha nem tetszett inkább már hozzá sem szóltam. Ez viszont tetszik egy-két dolgot leszámítva. Az UT örök kedvencem és a COD-os idők előtt azzal játszottam a legtöbbet, sokat is profitáltam az ottani tapasztalatokból. Ez a fajta játékmenet közel áll hozzám és itt úgy tűnik jól megoldják. A Titanfall-t is kipróbáltam, az is tetszett PvP-ben, de a botok és a Titánok annyira nem jöttek be, na meg a pingtől függő "teljesítmény".
-
Venyera7
senior tag
Cod elveszitette a varazsat!
-
falijja
őstag
Na végre ez full olyan mint a sorozat legjobbja a bo2. mozgásra is szinek is.....várós..
-
törölt tag
codwaw2 pls, ne ilyen fostalicskát adjanak ki, van egy játék aminek jobb volt a grafja, és ugyanezt tudja. 2007-ben jelent meg.
-
Egy szó jutott az eszembe erről az egészről =kuka
-
hommeros
őstag
A wow-ba is csak a contentet frissítik, a modelleket nagy ritkán, ott még sincs ilyen hisztéria.
Ez az ugra bugra nekem se tetszik. De csak lesz benne olyan map, ahol ez az opció nem elérhető.
-
törölt tag
Azta, egy perc utan at kell futni egy ajton, hogy szinte ugyanazon a terpen folytasd? Ezt nevezem dinamiznusnak ...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bjørgersson #10 üzenetére
A ledőlő torony? Bár igaz ott nem hívták így.
-
Gergosz2
veterán
nekem még mindig a crysis jut eszembe róla.
De ettől függetlenül lehet jó is.Meg csak engem zavar , de rohadtul a bal felső sarokban össze vissza rángatózó mini map?
-
Bjørgersson
félisten
A Battlefield 3-ban még nincs levolution, csak rombolhatóság.
-
Eza double- jump hab a tortán , komolyan...el kellene dönteni hogy real war gamet csinálnak végre, vagy valami sci-fit.
Már várom hogy újra visszatérjenek a 2. világháborúhoz, mert abban több izgalmat toltak bele ,mint ezekbe az új COD csodákba, meg talán a multi része is hozna végre valami megváltást... -
válasz
Döglött Róka #6 üzenetére
Mert akkor rájuk mondanák, hogy másolnak. Így meg nem.
Amúgy egy kalap f.... a játék... Pénzlehúzás, de aki megveszi, remélem extra box változatban, amihez adnak egy ilyen jetpack-et is....
-
Döglött Róka
veterán
Hát a falon futást már nem merték lemásolni?
-
Úú, rohanok...
-
saelin
veterán
válasz
jozefgucci1 #2 üzenetére
Hát nem egy bf 4 az biztos... ilyen szemszögből elég messzire elhúztak mellőlük. A cod-ot már csak a neve adja el évek óta.
-
steven84
tag
Ha annyit foglalkoznának engine írással, mint a videókban használt hadonászás gyakorlásával, akkor övék lenne a legszebb engine a piacon. :-D
Ez a játék egy nagy nulla. -
jozefgucci1
addikt
Pont ezt akartam írni , hogy ez a képi minőség már Doom3-ban is megvolt , vagy csak a szériánál maradva ( Cod4 ) és semmi nem változott . Ezzel az ugra bugrával mit akartak elérni ? Biztosan sok tizenéves kéri majd karácsonyra , nem mondom ha erre építenek akkor jól csinálták . Ezzel a vidóval elérik szerintem , hogy a következőket senki nem fogja megnyitni azaz én biztosan nem . Ez egy vicc 2014-ben és ezt is felírhatják majd a borítóra .
-
GeryFlash
veterán
Nem néztem sok videót az Advance Warfareről, de bakker ezt a grafikai szintet kb a Hal Life 2 is tudta
Ennek függvényében tényleg szép lesz az új cod: titanfall warefare
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az új részben megjelennek a dinamikusan változó helyszínek, amelyekhez hasonlót láthattunk a Battlefield két utóbbi epizódjában.
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Motoros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest