Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
Igen, minden további nélkül. Innét érheted el az apk-t, innét pedig a hozzá való XML-t. Hogy én honnét szedtem ezt az XML-t, azt már sajnos nem tudom, talán valami Redmi K30 Pro fotós Telegram csoportban lehetett.
Az XML-t úgy tudod betölteni, hogy bemásolod azt egy LMC8.4 nevű mappába a tárhely gyökerébe, megnyitod a GCam-ot, és az elsütőgomb melletti üres területre nyomsz kétszer, majd kiválasztod az XML fájlt.
Viszont ha már téma a roaming is, egy figyelmeztetés: Nekem vissza kellett váltanom a Mi 9T Pro-ra, mert a Poco egyszerűen képtelen a Digis kártyával a roamingra, még hálózatokat se keres, hanem azonnal hibát ír. Ez lehet a LOS miatt, lehet a SIM kártyámmal nincs kibékülve, lehet másik firmware kéne rá, nem tudom. Nálam már ki sem fog derülni, mert amint lehet, megyek másik szolgáltatóhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A készülék ugyanis nem más, mint a Redmi K30 Pro átcímkézve Snapdragon 865-tel, 5G modemmel és a Mi 10 családnak alávágó árral.
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Revolut
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mozilla Firefox
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest