Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OnePlus 2 tudnivalók röviden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
kovadika #636 üzenetére
S mindezt EXPRESS shippinggel?! Na neeeee...
Most tartok tobb mint 48h-ja ott, hogy kifizettem az express szallitassal, meg feladva sincs. Egy napja egy ticketet is nyitottam, arra se valaszoltak... Fasza, fasza...
Chaten, hogy kell rajuk irni? Akarmikor ranyomok a Live Chat gombra, nem tortenik semmi!OK, rajottem, de:One Moment
You are currently number 100 in the queue, with an estimated 1353 minutes waiting time
Thank you for your patience, you are currently number 100 in the queue, with an estimated 1353 minutes waiting time
Menjenek a picsaba!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A csúcsmodell gyilkos készülék 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőt, Snapdragon 810 SoC-t, USB Type-C csatlakozót, ujjlenyomat-olvasót és rendkívül kedvező árazást kapott, emellett számos más extrával is rendelkezik.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest