Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
A régi d2 topik most d2 és d2r topik.
-
monaka
csendes tag
Sziasztok!
Mennyire futna normálisan a játék egy HP EliteBook 850 G1 laptopon integrált videókártyával (SSD, 16 gb DDR3 ram)? Természetesen úgy, hogy nem váltok az új grafikára a beállításoknál. Szívesen játszanék vele, mert nagy rajongója vagyok a játéknak, de a jelenlegi helyzetben (videókártya árak stb..) csak ezért nem veszek új gépet.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Elemental
addikt
válasz MegalodonS #222 üzenetére
Act1-en a kitaposott úton kell menni. Ott van a térképen a lejárata.
-
Elims
veterán
Nem tudtam,hogy van topikja.Rákeresek.
Játszottam vele pár órát (ps4,offline,classic),én sem találtam hibát,kivéve egyet..
Amazon-t indítottam,mentem a Javelin fegyverrel kb.5. szintig,majd találtam egy fasza íjat (nem hosszú,de nem is rövid),azt beraktam és beletettem 3 követ (egyenként 1-3 cold sebzést tud).Volt mellette nyilak és az ellenségnél nem tudtam lőni.Gondoltam nem arrows kell bele hanem a bolts,vettem azt.Azzal sem ment.Szereztem újra nyilakat (arrows) és akkor már tudtam lőni.Kis apró bug,annyira nem zavaró,de mivel nem számítottam rá,meglepett.
Én is 65" oled-en játszom és bizony az első kb.1/2 óra furcsa is volt,hogy milyen "nagyban" látom a karaktert. :-) Emlékszem régen sokkal kisebb volt,persze az egész.Szerintem sokan fognak vele játszani,főleg az első akciózás után.
Addig is ha lesz kedved vmikor online menni,írj és indítok mégegy karaktert online.Diablo online? :-) Biztos nem lehet rossz. -
Jim-X
őstag
Koszi! Kozben mar en is jatszottam egy kicsit vele PS4-en. Semmi problema nem volt eddig! Irtam a Diablo 2 Resurrected topikba egy kisebb osszefoglalot en is!
En Expansiont jatszotta,m es hozza a feelinget, teljesen megerte a penzt, hogy a 65-os Oleden tudjam ezt a jatekot jatszani, amit husz eve rojtosra jatszottamKerdes: Ennyire keves a jatekos PS4-en, vagy csak normalon?
A játék az nem játék!
-
Elims
veterán
Először ps4-en próbáltam ki (pro).Hozza a régi érzést.
Aki a fps-re van ráizgulva nyomja el az intro-t..néhol szaggat kicsit a videó (ps4-en és 5-ön is).
Nem sokat játszottam vele,mert nem volt sok időm,de ha legközelebb bekapcsolom a gépet,biztos,hogy ezt a játékot indítom el (pedig lenne lehetőségem "pár" nevesebb címre).
7 karakter közül lehet választani:Majd ki kell válsztani a módot:
Ezekből a classic-ra nyomtam rá két ok miatt,az egyik,hogy szerettem volna úgy játszani mint régen,a másik,hogy nem ismerem a többi lehetőséget,a leírásokat elolvastam,de nem akartam nehéz fokozaton vagy nagyon megváltozott grafikával játszani.
Kb.15perc játék után nem vettem észre semmilyen hibát.Megy ahogy kell.
Ps5-ön az elején az options-ben be lehet állítani a performance módot (vmikor azt írták,hogy ps5-ön jobb az a beállítás).
Holnap több időt szánok rá.
Nekem megérte a pénzt. -
Jim-X
őstag
Van aki mar jatszik PS4-en? Milyen?
A játék az nem játék!
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Most láttam meg véletlenül a ps store-ban,hogy 23-án megjelent.
Rákerestem több konzolbolt oldalán,de sehol nincs meg.
Lemezen nem is lesz vajon?13-14e-t megérne nekem bontatlanul. -
Jim-X
őstag
Hetvegen belecsapunk a lecsoba? Kene egy csapat
A játék az nem játék!
-
tibcsi0407
félisten
-
MegalodonS
őstag
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz MegalodonS #206 üzenetére
Lesz ám itt múltidézés. Igaz a W3 reforgednél is ezt hittem előzetesen.
Go Gunners!
-
Andor22
aktív tag
válasz MegalodonS #206 üzenetére
Azért néhány streamer nem nagyon ismerte a diablot ahogy elnéztem
volt 1-2 ember aki 4k ban tolta na az kifejezetten tetszett
de szerintem minden szép a 800*600 után -
saelin
veterán
válasz MegalodonS #203 üzenetére
Ez csak pc?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Andor22
aktív tag
válasz MegalodonS #203 üzenetére
remélhetőleg a 15 accom közül 1 et csak megszánnak majd
-
MegalodonS
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Andor22
aktív tag
nem tudom mennyire hiteles
lehet érdekel valakit
[link] -
saelin
veterán
válasz MegalodonS #199 üzenetére
Jöhetnek az észrevételek és beszámolók!
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- BestBuy topik
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- 14 gen i5 PC Garival
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 512G NVMe / 500w! BeszámítOK
- Latitude 7320 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
- Dell Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest