Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
válasz #65675776 #30 üzenetére
Ez így van.....de mi is a HTPC definiciója?
A Barazos minden ilyen(HTPC) jellegű igényt kielégít maximálisan 14 hónapot át hajtottam a kis E-350-em.
Kíváncsiságból kiprószálom a mostani A6-3500 (alulfeszelve ez is talán belefér a 45W TDP-be.)....talán ,de még nem mértem.
Ez a hűtő,ami a cikkben szerepel elégséges,egy ilyen procinak,de azért melegszik a kis jószág ,ha meg hajtom.
-
mmdms
addikt
1/1-be a régi kártyám hűtője jutott eszembe: Kép
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
MZperX75
addikt
Na nekem,pont ilyen van(csak feketében) Tomx24 kollégának az öröksége,a HTPC-be ,az egyik kábel egy kicsit beleért azonnal eltört a lapátja.(Már ragasztottan kaptam,persze nálam 1 nap után kakukk,beszerezni viszont nem tudtam a ventit.(mivel 2600+ al vinnyog)
Hűtése szinte elégtelen A6-3500(65W TDP) procimon van rajta.
Itt azt írják ,hogy 2600-al pörög,nálam ez simán felment 3300-ra vagy még feljebb.Az AIDA64 méréseire nem adok,mert a bios pont 10fokkal többet mutat.
Aida szerint idle 40-46fok a bios szerint 50-55Fok.Terhelve simán 65-re felmegy,a bios-ban ezt nem tudtam lecsekkolni,annak ellenére ,
hogy A6-3500(X3) 2.4Ghz-en 1.425V @1.25V-os alul feszeléssel hajtom a kis PC-m.(20euró ) 5900Ft ér .......1500-at.
OFF[ Szerkesztve ]
-
vanye
senior tag
Anyám borogass... Ez a 7 centis Dynatron üt, mint az ipari áram. Valakinek tényleg megér 33 dolcsit egy olyan hűtő, amelyik 7000 RPM-mel üzemel, hovatovább 54.4 dBA zajt okád ki magából?! Ne már, hogy ITX méretben nincs ennél (ezeknél) jobb alternatíva...
Stern des Südens!
-
sanp
tag
Sok a fika pedig kategóriájának legjobb hűtője és ehhez még olcsó is. Nekem az elődje volt htpcben, abban még nem volt hőcső. PWM-mel leszabályozva halkabb mint a gyári hűtők és jobb hatásfokú, emellé beépítve alig magasabb mint a memóriák tehát gyakorlatilag a legapróbb mini itx házakba is be lehet építeni gond nélkül és le lehet hűteni egy izmosabb APU-t.
-
Ha csapágyas lesz a venti lehet cserélni?
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Ringman
nagyúr
belefér az 1U magasságba, lehet azért is a nagyobb ár.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
wetomi
aktív tag
Valami hőcső végeket látok, de ilyen helyre nem lenn jobb a hőkamrás kivitel? Ha izmos gpu-kat lehet azzal hűteni, procit miért nem?
-
lujó55
addikt
vesz az ember egy APU-t, aminek alacsony a fogyasztása. Ráteszi ezt a szörnyűséget, hogy visítson? Tragédia! APU --> passzív hűtés.
-
Srodney
senior tag
azért lehetett volna pofásabbra is varázsolni,ez elég retro kivitelű...
-
vanye
senior tag
Némileg meglepő lehet, de a techpowerup kommentelői lelkesednek ezért a hűtőért...
Stern des Südens!
-
Mintha egy 10éves kép lenne....
[ Szerkesztve ]
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
DaveJr
őstag
-
DaveJr
őstag
Slot 1es hűtő
Kb azok voltak ilyen kinézetűek...lassan meginteljutunk oda hogy egy chipset hűtő méretű bordát rakhatsz az APUraIsten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
Gyuri27
félisten
Hát ez mi?
A 20 orjó meg lássuk be rablás/átverés ezért a hütőért.Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?