Új hozzászólás Aktív témák
-
CsikiRoli
tag
Nekem az első rész nagyon bejött, szerintem ezis befog
Üdv: Roland
-
válasz Sirandrish #14 üzenetére
Sőt, még a Downfall-nak is van előzménye, képregény formájában.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
용 Bob
senior tag
Meg kell nézni a Dead Space: Downfall című animációs filmet, (ami egyébként nagyon állat) és lesz elősztori
Cheers![ Szerkesztve ]
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
Sirandrish
legenda
és megjelenés előtt 2 nappal dobják be a hírt..nah az milyen mókás lenne
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Jaffafa
aktív tag
Az igazi meglepetés meg majd az lesz, hogy CSAK konzolra jön ki. Bár inkább ne legyen igazam.
"Most már ideje lefeküdni. De előtte elolvasom a NENYI-t, hogy merjek nagyokat álmodni." by Szözö
-
félisten
Jujj-jujj, csak konzolra lesz. Tényleg annyira hiányzik az a 3 minijáték?
A storyt majd elolvasom.
Meg újra megveszem az első részt. Remélem a második is 3eFt lesz megjelenéskor."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Sirandrish
legenda
csak konzolra jön ki a két rész közötti történéseket elmesélő epizód..
Nah ez milyen?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
a_nitto
csendes tag
Only konzol...értem
Az ember néha belebotlik az igazságba. Aztán feláll, leporolja magát, és tovább ballag...
-
Sirandrish
legenda
Jó vagy megkérek valaki hogy mesélje el..gondolom nem lesz valami veszett hosszu de azért az valóban nem olyan..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
HS 2142
őstag
Majd megnézem youtubeon, de azért az mégse ugyanaz....
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Sirandrish
legenda
az első rész előzménye volt a Downfall...aztán jött az első rész..
Most meg majd jön a második rész..de az első és második rész között még történnek dolgok amit mi PC-sek nem tudunk meg mert only konzol..érted?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Janika!2
aktív tag
De jó lesz az Xbox és a Ps3 tulajoknak Én nem sajnálom hogy nem játszom vele...
-
Sirandrish
legenda
nah jah..milyen már mikor tudod hogy mi hogy került oda ahova meg hasonlók..le van szarva..nyomjuk mint a barmok oszt az a lényeg
-
AKHook1
tag
YEAH. Szeressük a Dead Space-t. Elosztori felesleges, kutyat seeeee
Hisz nyakas gaz fajtánkra bitófa vár....Igyunk hát pajtás yo ho!
-
Gabr
tag
Én szeretem az xboxom.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
-
a_nitto
csendes tag
Szép Napot!
Pedig már reménykedtem, amikor megláttam, hogy a rovatba a PC is föl van tüntetve!
Az ember néha belebotlik az igazságba. Aztán feláll, leporolja magát, és tovább ballag...
-
Sirandrish
legenda
Hát evan skacok..
PC-n nem kell nekünk olyan szar előstory..még a végén lenne fingunk hogy mivanEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Thome
veterán
És ezen még meglepődtök?
-
Jofi81
őstag
Fantasztikus...
-
P00By
nagyúr
És itt is van.
Azt nem tudtam, h ez csak konzolosoknak lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest