Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
Tolják az arcunkba a durvábbnál durvább videókat, én meg a BF2 dobozát rágcsálom izgalmamban. Mire kijön a gém, tuti megeszem...
Amúgy a Crysis2 teljesen jó játék, most értem a végére és abszolúte izgalmas és változatos játékmenet volt. A grafikai újitások hiánya engem is bosszantott, de azt hiszem a tartalom kárpótolt.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
nrgia
őstag
várós várós várós...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
đayW@LkeR
tag
válasz Butcher-HUN #43 üzenetére
Nem azért de ennek semmi köze a Crysis 2 sem, a konzol port-hoz.
PC.
Platform: Windows Vista / Windows 7 sejtet valamit nem?+ez:
Morphological Anti-Aliasing (MLAA), implemented with DirectCompute, which provides better bandwidth conservation (exclusive DirectX 11).Info.
A Battlefield 3 játékot a DICE vadonatúj, minden igényt kielégítő grafikus motorja, a Frostbite™ 2 működteti. Ez a korszerű technológia lehetővé teszi a Battlefield 3 számára, hogy sosem látott grafikai részletességgel, dinamikus hangkulisszával jelenítsen meg korábban példátlan távlatokat és rombolást. A karakteranimációk ANT technológiája azonos azzal, mely a legfrissebb EA SPORTS™ játékokban kápráztatta el a közönséget.
A grafikai motor megújulása természetesen csak a kezdet. A közeljövőben játszódó Battlefield 3 szóló, társas és ko-op módú nemzetközi csatározásai szárazon, vízen és levegőben zajlanak majd. A játékosok minden pályán egyenesen a harc sűrűjébe csöppennek, legyen az zsúfolt városi utca, ahol a küzdelem szemtől szembe zajlik, vagy a rideg természet, ahol a messze hordó fegyvereké a főszerep.
— Készen állunk a megméretésre, és biztosak vagyunk a győzelemben — mondja Karl Magnus Troedsson, a DICE ügyvezetője. — Míg a többi lövöldözős játék egyhelyben topog, a Battlefield 3 újít. A Frostbite 2 teljesen új élményt garantál a belső nézetű akció rajongóinak. Ez új generációs technológia, a meglévő platformokra optimalizálva.
A Battlefield 3 játékban a fogyasztók elit amerikai tengerészgyalogosok. Elsőként harcba szállva a játékosok megtapasztalhatják a korai bevetések összes izgalmát, olyan változatos helyszíneken, mint Párizs, Teherán vagy New York. A tengerészgyalogosok élete a hosszas feszültséget követő káosz pillanataiból áll. Fütyülnek a golyók, omlanak a falak, a robbanások léglökete a földre taszít: csatatér még sosem tűnt olyan elevennek, mint ebben a játékban.
— A legintenzívebb, érzelmileg legmegragadóbb Battlefield játékot akartuk létrehozni az eddigiek közül, és szükségünk volt hozzá az új technológiára — mondja Patrick Bach főgyártásvezető. — A Battlefield 3 továbbra is szabadon bejárható pályákat használ, és olyan rajongói kedvenceket vonultat fel ismét, mint a sugárhajtású repülő, a kúszás és a 64 személyes társas mód PC platformon.
Azok, akik alig várják, hogy csatába szállhassanak, már most előrendelhetik a Battlefield 3 Limited Edition kiadást a www.battlefield.com webhelyen. A Battlefield 3 Limited Edition felár nélkül tartalmazza a Battlefield 3™: Back to Karkand* tartalmat. Ez a tematikus kiegészítő a Battlefield 2 négy legendás, Frostbite 2 technológiával újragondolt pályáját tartalmazza. A csomagból nem hiányoznak a klasszikus Battlefield 2 fegyverek és járművek, az egyedi jutalmak és az új célkitűzések/trófeák sem.
A Battlefield 3 ez év őszén jelenik meg Xbox 360® videójáték és szórakoztató rendszer, PlayStation®3 számítógépes szórakoztató rendszer és PC platformokra. További Battlefield 3információk: www.battlefield.com; a legfrissebb Battlefield 3 hírekért kövess minket Twitteren: @battlefield.
2009.11.10. 09:00 CoDMW2: PENGE'ߣ@Đe [H].......................................... 2011.11.08. 08:00 CoDMW3: PENGE'ߣ@Đe [H]........................................ M4A1-ACR RuleZzz!!! // BF3 - MW3 Rules! 2011.12.08 Lg Optimus Black yeah
-
fasirTTT
őstag
ahogy a Battlefield sorozat egyre jobbá és jobbá válik, úgy a cod sorozat 1re sz*rabb
végül is reális. valamit valamiért -
NOD
senior tag
válasz Butcher-HUN #43 üzenetére
Ebben nem értünk egyet (játszottam azzal is).
-
Butcher-HUN
senior tag
Nem azért de a Crysis 2-nek is van ilyen grafikája és mint kiderült konzol port. Majd meglátjuk kíváncsian várom.
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
Serpiko
addikt
Büntetni fog ez a játék nagyon várom már.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
capulet75
addikt
Gépigényt tud valaki? Nem a minimum érdekel, hanem az optimális.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Góliát
őstag
Durva! Meg kell vennem.
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
kapeti07
senior tag
Szépen adagolják az ingame videókat, de én egy multis videót is megnéznék már.
Remélem azt nem nyár végén fogják kiadni. Addigra már az ingame-vidiken végigtolják az egész singleplayer-t
Xbox: kapeti
-
Tituka
senior tag
nagyon várom!!
Skizofrén vagyok, és én is...
-
Bcy+
tag
Ideje leváltani a BF2
MI lesz majd a gépminimumja ?
||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||
-
Sontir Fel
őstag
Továbbra is várós, előrendelős, gépet fejlesztős
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
törölt tag
Nem volt sosem és most sem lesz Egyébként annyira tucatsemmi volt mindkét BC egyszemélyese, hogy ettől sem várok csodákat, bár néhány akciózás után a multi miatt vlsz benevezek rá (ilyen grafika mellett nem lehet csak úgy elmenni )
Ha osztott képernyős mókára vágysz, javaslom lesd majd meg a a Portal 2-őt (bár ez ugye nem a klasszikus értelemben vett fps) vagy a GOW3-at (ez meg nem is fps, de legalább lesz ss)
-
Eddie141
senior tag
Hát szerintem ez igencsak hasonlít minden tekintetben a Ghost Recon-ra, csupán annyiban tér el (ami a lényeg ), hogy Battlefield, és ez azzá teszi, ami. Nekem is must have!
-
Paul119
addikt
válasz GegeWarrior #21 üzenetére
én már megtettem egy gtx570el igaz a crysis 2 miatt
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
sith7
félisten
Jó lesz !!!
-
Lacc88
senior tag
ez mekkora game lesz ...
Ha van egy álmod .... ne mondj le róla !
-
Gude
senior tag
BF3 elsősorban pc-re lesz
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
HS 2142
őstag
Kicsit meglepődtem, hogy a PC-s verzióból láthattunk részleteket, eddig mintha úgy rémlene, hogy a konzolos változatokkal mutatták be a játékot.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
fornettisuti
veterán
Zavart érzek az erőben, ugyanis a nyomorék Krízis 2 -t (kb 1 órajáték bőven elég volt belőle) reklámozták úgy hogy PC->konzol és igencsak szopattyú, mert a Konzol->PC port lett.
COD 4 ig voltam COD fan, BF: BC2/Vietnam óta szigorúan BF fan, BF3 amint kijön már veszem is!
A single ízelítőnek jó lesz, de a multi az ami majd feelinges lesz és az a lényeg nekem.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Igaz ami igaz: semmi különlegeset nem mutat... a marha jó grafikán kívül.
Amiért szeretjük az nehezen látható videón: csapatban kell dolgozni, 64 játékos együtt, a hangok és a látvány "beszippant" a pályára.Ezt tudja játék közben. Persze aki nem ismeri az elődöket az videóról nehezen szeret bele, hiszen "csak egy film"...
Biztosan lesz demó, vagy érdemes "ráhangolódásra" a korábbi részeket megvenni, mert erősen leárazták az új rész miatt.Ha a csítereket kordában tudják tartani, akkor nálam évekre az év játéka lesz...
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
GegeWarrior
senior tag
Jujj ezért érdemes lesz kártyát újítanom
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
-
Mans20
addikt
Hát én már eléggé unom a katonás háborús gamekat,de ez elég jónak tűnik.
-
Gude
senior tag
Előrendelve
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
capulet75
addikt
Azzal reklámozták a Krizis kettőt hogy: "az év legjobban várt játéka". Hát az nekem a BF3.
-
keIdor
titán
Hát ez elég durva, egyelőre nálam is instant get az első napon...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Balika23hun
aktív tag
Tetszetős, de a single-player nem igazán érdekel (bár lehet lesz olyan jó hogy kijátsszam).Engem majd a multis videók érdekelnek majd és a beta.De sztem nagyon jó játék lesz, tuti hogy megveszem és remélem a Dice marketing szövege nem csak parasztvakítás lesz.
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
pengegyerek
aktív tag
Szerintem ez a játék simán cod verő lesz
Nagyon jó már a bad company 2 is jó volt ez még azt is felülmúlhatja.
Tuti vétel"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
-
Goldmen75
őstag
Lehet ezzel jobban jártam volna mint a konzolportos Crysis 2-vel.....
-
pschio
őstag
ez eszméletlen. a bc2 is nagyon odaver de ez... pont olyan érzésem van mint a bc2 megjelenés előtt: ezt azonnal megveszem ha kijön.
nem is bántam meg. kedvenc játékom.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
AS
félisten
Hud a Medal Of Honorbol van
Meg talán fegyok is....Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
nbg
senior tag
Edes istenem... iszonyat, mekkorat ut meg mindig a zene fotemaja...
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
ferencka
tag
nekem ennyi lenne a hozzáfűzni valóm
Az a baj hogy egyes embereknek kiskorukban sokmindent megengedtek............csak a gázt nem!
-
Paul119
addikt
hát ez instant need, gépigényre kíváncsi leszek
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
đayW@LkeR
tag
Neked semmi nem jó. LOL
Tuti vétel a GAME ez nagyon durva.
2009.11.10. 09:00 CoDMW2: PENGE'ߣ@Đe [H].......................................... 2011.11.08. 08:00 CoDMW3: PENGE'ߣ@Đe [H]........................................ M4A1-ACR RuleZzz!!! // BF3 - MW3 Rules! 2011.12.08 Lg Optimus Black yeah
-
Erdei88
veterán
Ez az a játék amit tuti megveszek. A BC2 is nagyon tetszett.
-
Morden24
nagyúr
Jól néz ki, bár nem mondanám egy jó trailernek.
Amúgy ezekben a BF-ekben a konzolos változat esetén van osztottképernyős játéklehetőség? Mert ha igen, akkor szinte tuti beruházok rá
Sectumsempra - For Enemies
-
Ryuu
tag
Egyenlőre instant get. Amint elérhető lesz, veszem is meg. Nagyot üt a játék szerintem felülmúlja majd a pénzét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest