Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yakuza.tora
addikt
Nagyon finom kis darabnak tűnik. A keritésbontásos rész nagyon rendben volt!
Engem a multi nem különösebben izgat fel, de a single részt szeretettel várom.Alléz Olympique de Marseille!
-
fpeter07
veterán
válasz BloodyEddie #4 üzenetére
Remélem feljebb állítják majd...
-
bandiie
aktív tag
" A Squad Deathmatch pályái a normál multiplayer térképekhez képest jóval kisebbek és komplexebbek lesznek, biztosítva ezáltal a pörgősebb játékmenetet. Az a csapat nyeri a játékot, amelyik először eléri az 50 Kill-t ("Frag"-et)."
Így tényleg nagyon rövidek lesznek a matchek... 200 killig mehetne legalább!
-
félisten
Szépen elmondta, hogy sokkal jobb lesz mint az MW2.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
sz.mich
tag
A megjelenés oly közel és mégis oly távol. Nagyon várós!
Én nem aggódnék az elhangzottak miatt. Lehetnek tények de addig még bármi előfordulhat. Az 50-es limitet én sem komálom (ha veszünk egy hardcore csapatot, ahogy előttem írták is, pikk-pakk megvan az a bizonyos szám). Ám várjuk szeretettel.
Csak kp., az ár fix.
-
BloodyEddie
őstag
Valami vicc ez az 50 frag? Pár perc alatt elérhető, nem tanultak az MW2 hibájából? Ott is lehetetlen sd-t vagy sabotaget játszani a kis limit miatt... Mapváltásra többet várok mint ameddig egy menet tart.
-
Dani811
aktív tag
lehet lealázza az MW2-őt (biztos) de az nem hiszem hogy nagy élvezet lenne egy jó nagy pályán már mindenkit megöltél és az egyik végéből a másikba át kell sétálnod mert már nincs jármű. és ha tényleg akkora pályák lesznek multiban nem 16 játékos kellene egy pályára hanem 24, egy sivatagin mind a négy sarokba pár mesterlövész és még négyen darálnak? nem lehet nagy móka. így nem találsz majd ellenséget. egyáltalán nem fikázni akarom a játékot, lehet jó lesz, de ki tudja mit tartogat a jövő. (egyébként a gépfegyverek ammo-jelzője elég gyengére sikeredett, lenne átlátszó...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest