Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
Sajna mindig ez van..
Nagy "beharangozás után" miután már mindenki megvette már nem érdekli majd Őket.
A 20. patch után is ugyan úgy tele lesz majd hibákkal! Amikor meg elkezdik írni a köv. szériát akkor "lehazudják a napot is Nekünk az égről" és mi megint elhisszük....A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
"Pöpec lesz" a videó alapján...Nehogy a végtermék meg BUGfield 4 legyen.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
törölt tag
Csak tudnám ki találta ki ezt a fokozottan epilepszia veszélyes fényjátékot ami szinte mindenről visszaverődik egyenesen a játékos szemébe.
..esemény, villódzás, lövés villódzás x3, esemény, villódzás x4, két lövés, nyóc villanás, lens flare, elemlámpa, robbanás, napsütés, lámpa, cserebogár, csónak, fényszóró, vízfelület, villódzás x3....
-
callmeakos
veterán
Bettlöfild négy, avagy hogy legózzunk csatahajókkal
All→M8
-
Gude
senior tag
válasz danikollar #38 üzenetére
Olvasd végig figyelmesen mit is írtam legyél szíves.De a kedvedért összegzem .Nem értem miért hasonlítják őket,de ezzel nem tagadom,hogy egymásnak konkurencia a 2 játék..Mond ez neked valamit???
[ Szerkesztve ]
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Gude
senior tag
válasz danikollar #35 üzenetére
Egy lapon se szabadna említeni őket szóval ezért kár vertikálisan bólogatva mosolyognod
Mappa : A nap már csak ilyen
[ Szerkesztve ]
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Mappa
addikt
Itt is szembe fog vakítani a nap
nem kötelező megadni
-
Gude
senior tag
válasz danikollar #33 üzenetére
Még mindig nem értem miért a COD-hoz kell hasonlítani a BF-et.A COD skill játék zéró használható járművel .A BF ennél sokkal komplexebb
-
danikollar
őstag
Eddig tuti, hogy jobb lesz mint a COD.
-
tomi1031
tag
Eddig nagyon tetszik a játék, tuti vétel
-
Lacee1986
senior tag
Az időjárás változás a szigeteken elég durva!
Gondolom ezek a nagy zúzások (hajó átmegy a szigeten, ledől az épület) olyanok lesznek, mint a Caspian-on a kémény.
-
Bazzzs
senior tag
válasz Psychopeti #25 üzenetére
Nálam is akadozik, a második viszont jó. Szerencsére az a látványosabb
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
S1M0N
senior tag
válasz Psychopeti #25 üzenetére
Hát ha nem is szaggat, de észrevehetően lassú a videó...
-
Psychopeti
senior tag
Az első videó csak nekem szaggatott vagy másnak is
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
Gude
senior tag
NA ez a BF.Nagy B-vel és F-el.Most már tuti kártyát fogok cserélni
-
steven84
tag
Lesz benne SU-47, PAK-FA, illetve valamilyen TU-XXX BOMBÁZÓ!
Nagyon durva lesz!
Én most vettem új gépet a BF4-hez (2600K,HD7950,8GB RAM) -
Spancho
senior tag
Nem rossz.
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Logen88
aktív tag
Ez nagyon kemény lesz.
Kellene vennem új vga-t mert ha elindítom majd a bf4-et akkor meg fog halni szegény.[ Szerkesztve ]
The Last of Us is a masterpiece.
-
kengyel
nagyúr
Nagyon "ajánlott" kategória
kengyel
-
danih
veterán
Nagyon állat, várós. Amúgy ha már levolution, lehetne egy mapnak legalább 2-3 különböző random nagy eventje a változatosság kedvéért. Ne mindig ugyanott érjen partot a megsemmisített hajó, stb
TV rakéta csónakról?[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz #57018880 #13 üzenetére
Játszottam eleget a középsuli alatt, kicsit pihentetni kellene, plusz a BF3 marad, kitudja, talán még arra marad időm.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #12 üzenetére
Ezek a mai fiatalok.., nekünk az egyetem volt AZ indok, hogy játszottunk éjtnappal
-
törölt tag
Ezek a videok nagyon hangulatosak mindig, de...
Maga a jatek mar kozel sem ennyire akciodus- porgos mert a sok kill vadasz inkabb csak lapit egyhelyben es varja a kedves szorakozni vagyokat. Na meg a sok csalorol nem is beszelve. -
=WiNTeR=
senior tag
BF4 Premium megjelenéséről van már valami hír?
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
Mr.White
senior tag
válasz Bjørgersson #3 üzenetére
miért maradsz ki?
-
S1M0N
senior tag
Ez baromi jó lesz!
-
CocooN-z
őstag
-
Raysen623
addikt
A hullámzó vízzel kicsit bajom volt....a többi úgy jónak tűnik
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
törölt tag
Kicsit sok a lens flare, de azért ütött a hajó kisiklás a végén
-
Bazzzs
senior tag
Nagyon durva A vegetáció elképesztően néz ki, valamint az időjárás változása is. Kíváncsi vagyok, hogy az erdős rész élvezetes futtatásához milyen gép kell majd
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
Bjørgersson
félisten
A második videó végre már nekem is tetszik, kár, hogy kimaradok belőle.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
BigBlue69
őstag
válasz westcoastog #1 üzenetére
Hasonlókat érzek!
Második videó sokkal jobb..
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
westcoastog
veterán
Kell a premium, meg kell egy új gép is. Már csak lottóznom kéne hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest