Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz (ÉN)közPONT #48 üzenetére
De te megjelenés után 1-2 héttel vetted meg tudtommal. Aki előrendelte/előjegyezte az mind kapott LE-t ugyanannyiért mint a sima verzió. Sőt volt egy darabig ahol lehetett simán letöltő kódot venni és szinte mindenhol ilyen-olyan akciók voltak.(CGD-fémdoboz, 576 póló+MW3 kupon)
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Bazzzs
senior tag
válasz Cybertrone #45 üzenetére
Szerintem se unfair, mert pontosan ugyanannyiba került a limited edition, mint a sima verzió, továbbá az előrendelés időszakában bárki beszerezhette. Példányszámra nem volt limitált és itthon is rengeteg helyen lehetett kapni. Továbbá az is igaz, hogy biztos nem lesznek jobbak ezek a fegyverek az eddigieknél, vagy ha lesz is közöttük túl erős (túl pontos/túl nagyot sebző/túl gyors), akkor előbb-utóbb egy patch formájában butítani fogják.
Ezt nem neked írom Cybertrone, csak a te felvetésed alapján jutott eszembe
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
Xaels
félisten
válasz iMaverick #44 üzenetére
Ez üzlet. Fer vagy sem, de szerintem nem lesznek azok a fegyverek erősebbek/jobbak mint az alapok. Sőt az alapok között sincs nagy difi szerintem.
Amúgy meg eleve szerintem aki nem LE-t vett(és itt most nem az orosz verziósokról van szó) ugyanannyiért mint a sima az meg is érdemli.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Cybertrone
veterán
-
iMaverick
addikt
Ezek szerint ki kell unlock-olni az újakat... Sebaj, addig majd használjuk a mostani stukkereket...
szerk: will unlock a new Back to Karkand weapon (with a matching set of dog tags) to use on any map including the base game.
Hopsz! Akkor mégiscsak lehet majd az új fegyókat is használni az alap BF3-ban... Ez adott esetben tényleg nem fair!
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
iMaverick
addikt
válasz Találtgyerek #41 üzenetére
Pontosan, ezért nem lesznek benne az "alap" BF3-ban! Legalábbis így lenne logikus...
Más: A Vietnam fegyvereit nem kellett unlock-olni! Automatikusan lehetett mindegyiket használni... Szerintem itt sem lesz ilyen kikötés.
Az meg hogy kevés a fegyver? Mivel nincs a korábban említett korszak különbség az alap játék és a DLC között, így ugye lesznek az új fegyók és az alapok... Ez nem kevés stukker! Ráadásul ez "csak" egy DLC, szóval ne várjunk már valami fegyver expo-t a fejlesztőktől!
(Azt meg csak halkan jegyezném meg, hogy ez most a BF2 fan-oknak van, tehát elég érdekes lenne, ha teszem azt pont a Vietnam-ból emelnének át egy-két fegyvert. Mondjuk személy szerint a BC2-ben is elérhetővé tehettek volna több 2vh.-us fegyót... A játék elején az első küldetéshez amúgyis leprogramozták őket! Semeddig sem tartott volna a fejlesztőknek! Ráadásul a Thompson mellett a PPSh-t is lehetett volna nyomatni. /Nemcsak a Vietnam DLC-ben.../)
[ Szerkesztve ]
-
Találtgyerek
veterán
válasz Cybertrone #40 üzenetére
Nem lenne fair azokkal szemben,akik nem veszik meg a DLC-t.
06-3o/9759I39
-
Xaels
félisten
válasz Cybertrone #37 üzenetére
Ha jól emlékszem az új Assignment rendszerben lehet majd feloldani az új fegyverek egy részét/egészét és azokon kívül lesznek az alap fegyverek amik a videókból leszűrve ugyanazok lesznek mint az alapban. Azt viszont nem tudom, hogy azok áthozhatóak lesznek-e. Amúgy a BC2Vietnam-ban bár külön fegyverek voltak, de a gránátot/dinamitot együtt számolta a simával... Itt viszont nincs korbeli eltérés a BTK és az alap között.
-
Xaels
félisten
válasz Cybertrone #35 üzenetére
Gondolom itt az alap fegyvereken túl lesz az a +10 amit unlockolni kell vagy mi.
-
iMaverick
addikt
válasz Cybertrone #33 üzenetére
A BC2: Vietnam-ban is így volt... Szerintem itt sem kivételeznek. (Bár az más korszakot ölelt fel.)
-
Cybertrone
veterán
válasz Találtgyerek #32 üzenetére
Ertem! Hat szomorú vagyok, jobb lett volna ha mindenhol lehet hasznalni!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Találtgyerek
veterán
-
Cybertrone
veterán
Lehet mar biztosan tudni hogy az új fegyverek csak a dlc Ben lesznek használhatóak vagy mindehol elérhetőek lesznek?
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Bazzzs
senior tag
Yeah, december 12-én záróvizsgázok, rá egy napra meg jön a DLC. Nem is időzíthették volna jobban
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
Góliát
őstag
Remek hír.
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
törölt tag
Wake Island, Sharqi Peninsula: előbbiről úgy tudtam, hogy majd később jön, de nagyon megörültem neki, utóbbiról meg egyáltalán nem tudtam, hogy benne lesz. Szintén öröm
-
iMaverick
addikt
Tavaly a BC2-höz is decemberben jött a Vietnam...
-
L4mie
veterán
hozza a Télapó
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
iBlast
aktív tag
nagyon várós !!!
-
sTERNI
senior tag
Mesés Mind a négy map kedvenc volt Várjuk nagyon.
"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
Xaels
félisten
-
iMaverick
addikt
Ez milyen már? Get a kill with the following weapons in a single life: Rifle, Jet, Tank
Ez most vicc? Értsem jól: két meghalás között kell ölni 1-et?
-
ProEvoFan
nagyúr
piros ünnep ez a nap
-
kapeti07
senior tag
-
kovsol
titán
"egy új Assignments rendszert"
erről valami infó ?May the Force be with you!
-
aram01
nagyúr
válasz (ÉN)közPONT #9 üzenetére
én is pont erre gondoltam,várós
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
SPY0817
aktív tag
Kár, hogy tele leszek akkortájt vizsgával.. nem baj majd jó lesz az még a Karácsonyfa mellett
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
(ÉN)közPONT
őstag
Várom várom
Napfény, oceán, friss lőporszag
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
Sontir Fel
őstag
Fürdőzés a hotelnél
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
SzlobiG
félisten
Jöjjön csak.
-
DeSanto
őstag
Én mióta megvettem 1 órát se játszottam vele...
Igaz a MW3-al se többet...
Annyira nem kötik már le ezek a játékok a figyelmem mint régen.
Valami újat kellene már csinálniuk... -
EczkE
veterán
PS3-ra hogy hogy előbb jön?
Asszem mindenféleképpen!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Autós topik
- Path of Exile 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.