- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz IntelKiller7 #44 üzenetére
A BF1-ben is van helikopter?
Nekem csak a repülőgép meg a léghajó ugrik be." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
-
csibe1
addikt
válasz IntelKiller7 #38 üzenetére
Az a legkevesebb, de az alap irányítás az nem PC-re készült a BF5-nél, az tuti.
Ezért tényleg kár volt megcsinálni, hogy legyen single.
A BF1 kb. ugyanez, a repülős küldetéseknél ott is hagytam a single részét, mert csak idegesített.
A BF3-4-ben se bírtam a repülős részét, a helikopterrel elvoltam úgy-ahogy, mert volt gyakorlópálya, de nem lettem helikopterrel se profi.
A partig azért ki tudtam vinni a helit gond nélkül.
Anno hányszor beleestünk a vízbe, mert valaki már a felszállást is elbénázta, és beleálltunk a fedélzetbe." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz IntelKiller7 #12 üzenetére
A BF1 az szerintem nem lett rossz, főleg az éjszakai pályák tetszenek, nagyon jó a hangulatuk.
A BF5 az már túl lett tolva, néztem pár videót, de nem jött be." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz IntelKiller7 #7 üzenetére
A bétával se volt gond ahogy mondod, utána meg jött a meglepetéscsomag.
Mostanában nem igazán divat a dedikált szerver, ez a gond. Nem tudom miért fáj az a kiadóknak, hogy legyen saját szerverem ha már megvettem a játékot, mint a CoD2-4-nél.
Ezzel akarnak rávenni, hogy vegyem meg az új részt?
Nálam ez nem jön be; mert pl. a Warzone tetszik, de a Cold War nem (elég béna lett a grafika), és kezdik eltolni a Cold War-os dolgokkal." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz - = Zk = - #3 üzenetére
Anno már a BF3-nál is ment a melléduma (külön PC verzió - hát persze), és a BF4-nél rendesen eltolták a hitreget. Tényleg egy élmény volt a fal mögött fedezékben meghalni.
Az alpha szvsz jobb volt mint a végleges. Mostanában minden játék a csillámpónis vérpistikéknek készül vagy mi a fene a van, de azért vedd meg az új részt.
(Főleg, mert a régi játék szervereit egyszer csak lekapcsolják, ha nem megy másként; aztán mehetsz amerre látsz)
Jah, láttam a BF5-öt is, nem igazán tetszik.
Múltkor épp a BF3-at vettem elő (épp vacakolt a Warzone ), kicsit fura volt az elején,
de 3-4 órát gond nélkül el voltam vele." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz - = Zk = - #1 üzenetére
Azért csak várjuk ki a végét, és a megjelenést.
Ígérni mindig tudtak..." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest