Új hozzászólás Aktív témák
-
alien_
őstag
Az gáz, ha előbb vettem észre a kevesebb sharpening-et, mint a melltartó (hálóruci) hiányát?
Swarm is coming.
-
mr.janyka
csendes tag
miért nem tudok építeni, fejlődni ? Pedig van egy csomó mindenem(kaja, arany, ...)...!? Segítenétek egy kicsit?
-
Nunder
őstag
válasz Wolverine #18 üzenetére
Viccelsz? Az első reklám miatt én is rákattyintottam a linkre. Majdnem be is reggeltem, de utána mondtam, hogy na nem úgy megy az. Szóval ha csak minden 8. embert sikerül bepalizniuk aki úgy tesz mint én, már akkor is sikeres a reklám. Mondjuk kissé félrevezető szvsz.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Sirandrish
legenda
válasz Wolverine #20 üzenetére
az addig rendben van de nemhiszem hogy egy bögyös maca végett fog valaki játszani valamivel...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Wolverine
félisten
válasz Sirandrish #19 üzenetére
Az Evony ingyenes. (és ha rákattintasz a reklámra és eljutsz a regisztrációs oldalra, már nyertek egy kicsit.)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Sirandrish
legenda
hát ez aztán a cuccoscucc...
Én egy játékot amit nem akarok megvenni akkor sem venném meg ha 15meztelen nő reklámozná...szerintem semmiféle érzés nem szabadul fel a játékot illetően az emberekben..maximum a csajost illetően..de azzal a játékfejlesztők/kiadók nem sokra mennek...Bár lehet én gondolom rosszul
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Depression
veterán
Ezzel csak a bárd új képességét reklámozzák, amivel le tudja varázsolni a nőkről a melltartót.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Zirowe
nagyúr
de most akkor a mellek miatt ki kéne próbálnom a játékot?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
mate0217
aktív tag
Engem egyáltalán nem zavar és nem is fog
Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708
-
juliabrilke
veterán
Semmi extra. Csak előkészítik a következő szponzoruknak a reklámfelületet. Mellplasztika.
-
fordfairlane
veterán
válasz Wolverine #10 üzenetére
... amit csöccsel akarnak eladni.
Lehet, hogy most sokak szemében csökken az "értékem" , de amikor először megláttam ezt a képet, (és már nem emlékszem, hogy hol láttam, milyen kontextusban), én is ezekre figyeltem fel legelőször (a csöcsökre), úgyhogy tényleg működik!
x gon' give it to ya
-
Wolverine
félisten
-
littlelion21
addikt
válasz Silentfrog #7 üzenetére
De gonosz...
-
Silentfrog
veterán
Melltartoval is ugyanugy lognak a mellei! :-D
-
NewMacUser
csendes tag
egyébként meg: sex sells
|,,| I need someone to show me the things in life that I cant find, I cant see the things that make true happiness, I must be blind |,,|
-
-kdM-
senior tag
szerintem az a kep azert olyan amilyen mert egyszeruen kis felbontasu...biztos volt abbol is jo minoseg
"Ez egy ismerkedős oldal online szerepjátékba burkolva?"
ezt honnan veszed? a hirben ketszer is szerepel hogy strategiai jatek (kepek alapjan pedig egesz jonak tunik)
[ Szerkesztve ]
-
Nunder
őstag
Nem csak a ruha lesz rajta kevesebb, hanem az arca is csinosodik. Abból a pixeles orrból szép női nózit varázsoltak. Mondjuk nekem még mindig nem jött le teljesen hogy mit is takar a játék. Ez egy ismerkedős oldal online szerepjátékba burkolva?
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
fordfairlane
veterán
A reklám sokszor így is működik, tudat alatt. Nem tudod, mi a játék neve, de aztán mikor megjelenik, meglátod egy banneren, vagy az üzletben a játékot, és valamiért felkelti az érdeklődésedet a többi között. Akkor meg azt nem fogod tudni, hogy miért pont az a játék keltette fel.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
balazsrev
csendes tag
A reklámot láttam már többször is, de amikor a hírre kattintottam fogalmam sem volt, melyik játékről van szó. Tehát részben sikeres a reklám, mert figyelemfelkeltő, de az én esetemben mást nem nagyon értek el.
-
NewMacUser
csendes tag
Erre felkapod a fejed.
Tehát mint reklám, kitűnő húzás.|,,| I need someone to show me the things in life that I cant find, I cant see the things that make true happiness, I must be blind |,,|
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Ukrajnai háború
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- Elon Musk nem kér a TikTokból
- Gitáros topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest