Új hozzászólás Aktív témák
-
alien_
őstag
Az gáz, ha előbb vettem észre a kevesebb sharpening-et, mint a melltartó (hálóruci) hiányát?
-
mr.janyka
csendes tag
miért nem tudok építeni, fejlődni ? Pedig van egy csomó mindenem(kaja, arany, ...)...!? Segítenétek egy kicsit?
-
Nunder
őstag
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #19 üzenetére
Az Evony ingyenes. (és ha rákattintasz a reklámra és eljutsz a regisztrációs oldalra, már nyertek egy kicsit.)
-
Sirandrish
legenda
hát ez aztán a cuccoscucc...
Én egy játékot amit nem akarok megvenni akkor sem venném meg ha 15meztelen nő reklámozná...szerintem semmiféle érzés nem szabadul fel a játékot illetően az emberekben..maximum a csajost illetően..de azzal a játékfejlesztők/kiadók nem sokra mennek...Bár lehet én gondolom rosszul
-
Depression
veterán
Ezzel csak a bárd új képességét reklámozzák, amivel le tudja varázsolni a nőkről a melltartót.
-
Zirowe
nagyúr
de most akkor a mellek miatt ki kéne próbálnom a játékot?
-
mate0217
aktív tag
Engem egyáltalán nem zavar és nem is fog
-
juliabrilke
veterán
Semmi extra. Csak előkészítik a következő szponzoruknak a reklámfelületet. Mellplasztika.
-
fordfairlane
veterán
-
littlelion21
addikt
válasz
Silentfrog #7 üzenetére
De gonosz...
-
Silentfrog
veterán
Melltartoval is ugyanugy lognak a mellei! :-D
-
NewMacUser
csendes tag
egyébként meg: sex sells
-
-kdM-
senior tag
-
Nunder
őstag
Nem csak a ruha lesz rajta kevesebb, hanem az arca is csinosodik. Abból a pixeles orrból szép női nózit varázsoltak. Mondjuk nekem még mindig nem jött le teljesen hogy mit is takar a játék. Ez egy ismerkedős oldal online szerepjátékba burkolva?
-
fordfairlane
veterán
A reklám sokszor így is működik, tudat alatt. Nem tudod, mi a játék neve, de aztán mikor megjelenik, meglátod egy banneren, vagy az üzletben a játékot, és valamiért felkelti az érdeklődésedet a többi között. Akkor meg azt nem fogod tudni, hogy miért pont az a játék keltette fel.
-
balazsrev
csendes tag
A reklámot láttam már többször is, de amikor a hírre kattintottam fogalmam sem volt, melyik játékről van szó. Tehát részben sikeres a reklám, mert figyelemfelkeltő, de az én esetemben mást nem nagyon értek el.
-
NewMacUser
csendes tag
Erre felkapod a fejed.
Tehát mint reklám, kitűnő húzás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest