Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
FullHD felbontásron akarod indítani? Nem hiszem, hogy akkora felbontáshoz 60Hz-nél magasabb frissítéssel próbálkozna és emiatt nem indulna. Esetleg nincs a közelbe valahol egy CRT monitor?
Lehet mégiscsak meg kéne próbálni a 10.1-es drivert. Én eddig csak abba a hibába futottam vele, hogy nem írja, hogy 10.1-es van fenn. Mass Effect 2, AVP demo viszont tökéletesen fut.
-
vaki
aktív tag
Kártyával nem hiszem hogy gond lenne, ha egy 5750-en nem megy, akkor mi kellene neki?
Driverrel az a gond, hogy annyi rosszat írtak a 10.1-ről, hogy inkább fel se raktam, így most csak az előző, a 9.12-es hotfix van fent.
Szerintem inkább az lehet a gond, hogy valahogyan túlvezérli az LCD-t, magasabb frissítési frekvenciát szeretne neki adni, amit nem bír el. Csak nem tudom hogyan lehetne ezt megoldani.
Másnak nincs hasonló gondja véletlenül??A felhasználóbarát felhasználó
-
Raysen623
addikt
Nekem tetszik a játék, de miért nem tudok fegyvert váltani miután felvettem??? Embereknél működik de predatoroknál nem. Így folyamatosan leölnek.....Az ellenfelek elkapása meg kész gyötrelem. 10 méterre állok az ellentől mire jelzi a HUD hogy elkaphatom, aztán baszik.....remélem ezt javítják.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
elithun
őstag
válasz PowerBuldog #40 üzenetére
Szerintem is szuper a grafika, kivetni való nincs benne, csak én attól félek, hogy a teljes verzió nem fut majd a gépemen, vagy nem olyan jól. Tehát azzal van bajom, hogy nem ez marad.
(#41) New Life: én örülnék ha ez a grafika maradna és nem kéne azon aggódnom, hogy teljesen megöl majd a DX11-es teljes verzió.
[ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
New Life
aktív tag
válasz PowerBuldog #40 üzenetére
Sok embernek az a baj, hogy elmegy régebbi konfigokon is, és nem egy krájzisz, amire 2évig fejleszthetsz gépet...
Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat.
-
paavoo
aktív tag
nekem tetszik a multi része, eddig mindig 20 frag felett voltam
meg is rendeltem zavviról 5,5k-ért, annyiért még hülyének is megéri, max eladom drágábban másnak ha nem tetszik -
vaki
aktív tag
Na ja, és mi van akinél el se indul normálisan??? Az mi a lótúrót csináljon?
Nagy nehezen előásom az ezeréves Steam accomat (még CS korszakban csináltam ), letöltöm, lefrissít minden szart - erre az indulásnál nagy sötét képernyő és "Nem támogatott üzemmód" felirat a monitoron
Amúgy működik, mert hang van, csak éppen nem látok semmit....
Ui: azt elfelejtettem, hogy utána próbálgattam pakolni össze-vissza a felbontást, de ez sem segített; nehogy már 2010-ben ne lehessen egy játékot FullHD-ban elindítani
[ Szerkesztve ]
A felhasználóbarát felhasználó
-
Akos96
senior tag
Azért is kérjenek bocsánatot mert a demó b....ik elindúlni. Kidobja az a roh@dt Update News ablakot és levan tudva. oké, PS3-on fogom tolni, de ez azér kemény.
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
wednesday
őstag
Összességébe nekem is tetszik a játék. A grafika pont megfelelő, és ha ennél szebb a DX11 akkor nem kell panaszkodni ezen a téren. Ha lesz hozzá dedikált szerver az hatalmas plusz pont.
Van potenciál a multiban is. Aliennel és Predatorral tényleg vadászni lehet (és kell) az ellenfelekre. Nem feltétlenül kell agyatlanul rohangálni.Egy Alien csapattárs beindítja a mozgásérzékelőt kis rohangálással, a marine-ok erre figyelnek és közbe a mozdulatlan csapattárs a plafonon lesi a megfelelő pillanatot.
"Talán infravörösön át nem látszanak...hööhh.." -
iBlast
aktív tag
nekem tetszik bár pár kissebb-nagyobb hiba van benne de összeségébe jó...szerintem majd a telljes után mondjunk véleményt...várós!
-
cskamacska
addikt
Na ez az én gondom: NEM TUDHATJUK , hogy jobb lesz-e, vagy sem.
A fanok várják a bolti változatot, mint a messiást, áradoznak, hogy mennyire hú de jobb lesz, és egyébként is mindenki fogja be, örüljünk hogy kaptunk egyáltalán valamit..De mégis mi a garancia arra, hogy egy fikarcnyit is jobb lessz a kész cucc? A demó alapján ez nem ér 5000 Ft-ot sem, nem hogy 11000-et.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
JoolsNOS
veterán
válasz cskamacska #30 üzenetére
Mint mondtam énis abban reménykedek, hogy ez már akkor is egy beta verzió. És csak azért adták ki, hogy legyen demó. Mert, hogy az mennyire menő mostanság. De ez akkor is szerintem nagyon jó lesz, ha ilyen marad. Mert a hangulat így is átjön. A grafika szerintem jó, láttam mostanában sokkal szarabb játékokat grafikailag. Összességében kellemes játék lesz. Csak meg kell várni míg kb 5-6 ezer ft lesz.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
cskamacska
addikt
Nem az a gond hogy nincs DX11.
Az a gond, hogy DX9-ben is kevés ez a grafika így 2010 elején.
Az a gond, hogy úgy néz ki, a szerencsétlenek egy 10 hónappal ezelötti változatot dugtak a népek orra alá. (legalábbis nagyon remélem hogy igaz a pletyka.. )
Az a gond, hogy a demó deatmatch játékmódja a leggyengébb multi játékmód amit AvP-hez ki lehet találni, és az 1/2. részben sem játszott a kutya sem sima hentelős deatmach móddal.(arra sem vennék mérget, hogy egyáltalán volt ilyen bennük ) A hozzá adott pálya is elég gyengus.
Az a gond, hogy sajnálták előre is szervereket bérelni, így az olcsó húsnak híg a leve meccsméking IWnet-es emlékeket ébreszt, és akkora égés, mint ide Bivalybasznád.A játékmenetet sokan fikázzák, de kivételesen meg kell védenem, az bezony tűrhető. Furcsa, kicsit tán konzolos utóizű, de összességében kellemes.
A fő probléma az, hogy ez elvileg nem alfa/béta/preview változat, hanem demo, azaz a kész játék egy darabkája, ami a kész játékra figyelmet felhívó cuccos, a kész játék megvételére ösztönöz. Hát ez sok mindenre ösztönöz, de 10k forint azonnali kicsengetésére biztosan nem..
Mégis egy összetákolt E3 beta privew, ami jó eséllyel közel sem olyan, mint a kész játék, az mióta mutatja be a kész terméket, és mióta ösztönöz a bolti cucc megvételére?[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Ari18
őstag
Én ki sem probáltam, magasról teszek a multira. Egy single demo-t viszont szívesen megnéztem volna.
-
JoolsNOS
veterán
válasz PowerBuldog #5 üzenetére
Én pont azért reménykedem, hogy sokkal jobb lesz a végső verzió. Remélhetőleg még adx11en kívül is sok mindent kihagytak. Bár nekem így is tetszik.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Dominiator
aktív tag
Szép gesztus a fejlesztőktől ez azért...
Who's the bigger hero who lives or who want to live?
-
Elárulok valamit. A játék Steam-es, és fel sem tudod telepíteni úgy, hogy ne tegye fel automatikusan a legújabb javítást. Tehát ezért helytálló az általad kritizált mondat. Legfeljebb a warezosok fognak csak szívni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
CsendesMark
aktív tag
nekem nem sikerült játszanom a demóval
nincs szerver brózer? OMGAz ár per érték arány a vesztesek mentsvára :D
-
Xaels
félisten
Eszerint lesznek dedikált szerverek... A demot szerintem csak gyorsba összehegesztették vmi kezdetleges verzióból és a matckmaking is ezért lett ilyen katyvasz. Legalább is bízok benne.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
smkb
őstag
-
Ptech
addikt
Engem az idegesít a legjobban, hogy nincs dedikált szerver. Nem lenne jó, ha a teljes verzióban sem lenne, amint valaki a hostot kezdi gyilkolászni, az rendszerint kilép, és ugrik az egész meccs
-
Janika!2
aktív tag
Szerintem jó lesz a játék...Van bő 2 hetük kijavítani a hibákat. Remélem sikerül is... Csalódni biztos nem fogunk maximum pozitívan...
-
Baboon
senior tag
válasz LackoMester #13 üzenetére
Nem tudom miért vagytok ennyire kiakadva. Azt értem hogy ki vagytok de ennyit hisztizni emiatt nem kell. Ha dx11-et akarsz ami kuriózum akkor vedd meg. Ez a politika ez van.
Amúgy arra jó a demo hogy meglássuk hogy még a legszarabb dolgokat belepakolva is élvezetes vmennyire. Ergo ennél csak jobb lehet.''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön előtt''
-
New Life
aktív tag
válasz PowerBuldog #10 üzenetére
Hát ha ezek után dx11-ben rosszul teljesít, akkor nagy "húzás" volt így kiadni...
Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat.
-
LackoMester
addikt
a demo DX9-es ,nemmondod mennek a p.-be
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Baboon
senior tag
válasz DiamondBack #8 üzenetére
Ugyan már.
Nem 1x voltam első a multiban marine-val. Csak lőőőőjj megállás nélkül, mert annyira azért nem hord félre a gépfegyver hogy ne irts vele.
Amúgy a marine és az alien jön be nekem. A pred nem fekszik még és nem is értem miért akar mindenki azzal lenni. Simán lelövöm...''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön előtt''
-
Sicilian
addikt
Elnézve....Adják már ki !!
nothing is true everything is permitted..
-
PowerBuldog
veterán
válasz hejesírásó #9 üzenetére
Ja, nehogy valaki is megtudja milyen lesz a valós gépigény.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
hejesírásó
senior tag
sztem ez totál érthető, ne hogy már bárki lássa h mit is tud 11-en
-
DiamondBack
senior tag
Marine szemszögből kissé úgy éreztem magam mint disznó a vágóhídon
-
sith7
félisten
Az kemény ...
-
PowerBuldog
veterán
Mondjuk azért is bocsánatot kérhetnének, hogy az egyik legjobban hypolt DX11-es játék demoját kiadják only DX9-el...
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
eddie17
addikt
Xbox verzióval semmi gond nincs. Még lag sem volt tapasztalható, és elég hamar talált
ellenfeleket is. -
depmod
aktív tag
Na igen, a match making hagyján, de a játék egésze az, ami kicsit problémás.
Majd a kiadott verzió, mert ez a multi elmarad a várakozásaimtól, sajnos...., akkor a nyuszi b***hatja!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD 1060 6GB GDDR5 FD Core 1000 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest