Új hozzászólás Aktív témák
-
thomboy
tag
Nekem a fájlfeltöltésnél megadta magát a Firefox Win7 RC alatt...
| Trance 4ever |
-
floatr
veterán
Nem áll szándékomban erről vitázni, annyit nem ér. Nem tudom, hogy milyen okok miatt dőlt össze a Pali alatt a szisztéma, de nem is áll szándékomban orvosolni. Az is nyilvánvaló, hogy ami másnál esetleg probléma, az nálad tökéletes.
Mindenesetre kezd szórakoztató lenni, ha már egy ekkora alkalmazást is ilyen keményen optimalizálnának a háztájira. Ez valami kegyetlen szorgalom, és pontosság volna a részükről ilyen apró dolgokra odafigyelni, miközben a "trustworthy" életcél inogni kezd
-
moonman
titán
mondjuk meglepő, hogy egy Microsoft alkalmazás, ami Microsoft IM programhoz készült, Microsoft böngészővel megy problémamentesen és nem egy 3rd partyval.
az mondjuk érdekes, hogy nekem egyszer sem akart összedőlni a virtuális Firefoxom, de még a Chrome-om sem.
[ Szerkesztve ]
-
floatr
veterán
Ahzo. Az (ön)iróniát feltalálták már amerikában. Más bőrére poénkodni sokkal jobban megy, pedig tétje nem sok van
Egy távoli galaxisban, egy réges-régi telefonomon volt egy hasonló alkalmazás. Csináltam vele kb 3 fényképet a lányaimról, fél napig röhögtünk rajta, aztán elfelejtettem h létezik egyáltalán. De az legalább betonstabil volt a 3 kép erejéig. Ennek a cikknek egész addig a "problémás" mondatig nem sok mondanivalója volt -- kicsit inkább reklámgyanús. De ahogy megszólal a Paliból a frusztráció, mégha próbálja is elfojtani, na az igazi értéket ad az egészhez
-
nagyúr
Poénnak jó, kell majd több háttér meg karakter és zsír lesz
Csak webcam-ról nem tud képet felvenni, összeomlik firefox és iexplorer is, bár gondolom ez egyéni problémaNem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
pincehely
addikt
Ohh, kipróbáltam, hát ez nagyon gáz!
http://kefetemap.deviantart.com/
-
Psychonaut
veterán
válasz Depression #12 üzenetére
Google Chrome-al simán végigment.
Bár sok értelmét nem látom, jópofának jópofa.
-
domi007
őstag
Mekkora ujitaaas, hihetetleeeeen!
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
DavidBalazs
csendes tag
Nekem végig ment az összes lépés
Használjatok ti is explorert és akkor megy -
WonderCSabo
félisten
Egyébként az avatarszerkesztőről először ez jutott eszembe.
-
WonderCSabo
félisten
Nekem még nem sikerült megcsinálni Win7 alatt FF-al, pedig többször próbáltam
-
floatr
veterán
válasz dajkopali #11 üzenetére
Kezd izgalmas lenni a dolog Írhatnál róla bővebben, hogy mi is ez v hogyan dől össze, már csak a fun kedvéért. Egy plugin beszalad a fox alá, és lehet avatarni, vagy hogy?
moonman (#10): nyilván szar, de tőled nem vártam h ennyire éles kritikával illeted a zexperience pakkot
-
dajkopali
addikt
mondtam vmi rosszat?
fogalmam sincs, hogy miért volt olyan nehéz végiglépkedni
de mivel dedikáltan a win 7-re szánták (essentials), egyrészt arra gondoltam, hogy vagy az xp miatt akadozik, vagy az FF miatt, esetleg mindkettő
csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy XP-n kísérletezni vele jár némi gonddal"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
Sz@bolcs
csendes tag
Confirmed
7-esen sem szereti az FF-t illetve a Step2 illetve Step3 után Step1 jön vissza mindig.
Mondjuk értelme se sok, úgy hogy nem lényeg.
-
Killing
addikt
válasz DavidBalazs #3 üzenetére
Azért ez az MS-től elvárható lenne.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
moonman
titán
"Talán épp az optimalizáció miatt volt, hogy e hír írójának háromszor döntötte e folyamat romba az XP-n épp használt Firefoxát"
Pali, nemá.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Már azt hittem támad a konkurencia, de szerencsére ez nem fog az Arcképgyárosok helyébe lépni.
Harrrr!!!!
-
]Phobos[
senior tag
Ő.
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
Killing
addikt
"Az alkalmazás Windows 7-re van optimalizálva, de elfut az XP-n és a Vistán is. Talán épp az optimalizáció miatt volt, hogy e hír írójának háromszor döntötte e folyamat romba az XP-n épp használt Firefoxát, s a végleges eredményig legalább tízszer kellett újrakezdeni a folyamatot."
Elvileg még van támogatás az XP-hez...Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS DSLR topic
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
- HP ProBook 640 G8 - 14.0"FHD IPS - i7-1165G7 - 32GB - 512GB - Win10 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest