Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Talán beteg és zavaros, de érdekelne, hogy mi a fene akar ez lenni.
-
VTom
veterán
válasz yericho800 #33 üzenetére
Ha tényleg így fog kinézni, akkor én is.
A hangulata nagyon ott van.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Béééla
őstag
Tetszik, hogy az ellenfeleket nem a Humble Dozen Fps Game Creator Bundle 1$-os tierjéből vagy az UE asset store "free stuff" szemetesvödréből szalajtották. Hangulatos? Furcsa hangulat, de Szovjet Oroszország már csak ilyen. Csak legyen meg az összhang, és lesz mivel játszani!
Bélabá
-
yericho800
aktív tag
Nekem bejön. Bioshockot is szeretem,falloutot is. Ha jó lessz a sztori és hangulatos lessz akkor 100% vevő leszek rá!
R7 3800x 4,5ghz -32gb tridentz neo 3600mhz - asrock phantom 6800xt
-
Z10N
veterán
válasz Dark KillerX #26 üzenetére
Koze sincs hozza. Customnek meg tul jo. A bevilagitas alapjan ue4 lesz inkabb.
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
KaitouP
nagyúr
Újabb zseniális agymenés, végre valami kreatív cucc is jön megint. Várós!
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
.mf
veterán
Tyű... ez... ez... elég trippelős volt, hogy mást ne mondjak, keveredett benne féltucatnyi játék, Fallout és Bioshock mellett / helyett nekem inkább Stalker, Silent Hill (2), HL2ep2, Metro ugrott be... de ha kijön, ránézek, tetszik ez a beteg agymenés
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
olbaidhun
őstag
válasz Dark KillerX #26 üzenetére
Created and published by Mundfish. Runs on Unreal Engine 4.
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Dark KillerX
addikt
ID tech 6 a game engine , szàmomra úgy tünik
Egyébként bejövős
[ Szerkesztve ]
-
mikej95
aktív tag
Nekem a modern Fallout-ok is a gagyi, túlolt, hányingert keltő kategóriába esnek a direkt retro humoros megvalósításukkal, de ennek is adok egy esélyt, azoknak is adtam.
Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
frame>24
addikt
Zseniálisnak tűnik, ám nekem (még) 2 játékot juttat eszembe:
The Void (Turgor - Tургор) 1-2 "boss fight" ra emlékeztető képsor miatt
és Stalker, merthogy: ipari-erő PC kell, (feltehetően majd bughegyek), de egyedi és szép, mint állat.Várjuk.
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Sanchez638
addikt
Van ebbe Serious Sam is .
Számom az adatlapomon.
-
NandorHUN
addikt
Fallout-Bioshock keverék?
Nekem inkább tűnik Metro-Half-Life keveréknek.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
celafat
aktív tag
Nem tudom a játék milyen lesz, de a trailer elég egyedi, szerintem nagyon hangulatos.
-
.LnB
titán
Jésusmaris! Az is hülye volt aki ezt kitalálta! Amúgy fasza meg minden, de úristen..
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
És akkor jöjjön az ajánlott gépigény....
-
laceszgamer
addikt
Miért nem hallottam eddig erről? Trailer alapján ha valami, akkor az őrült és nem épp megszokott hangulat meglesz. TUlajdonképp a trailerben több egyediség volt mint más egész játékokban
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
VinoRosso
veterán
Elég jónak tűnik. Csak ne az ötödik patchig kelljen várni, hogy végig lehessen vinni.
-
XuChi
addikt
Hűha, ezek szerint nekem van valami bajom. Úgy fest a nagy többségnek tetszenek a robot bohócok, meg golf labda fejű droidok, meg a kávédaráló drónok.
A földbe fejjel beleálló dagadt testű robot meg egyenesen idegesítő!!
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
ÚRISTEN!
Én miért nem hallottam eddig erről?
Ezzel a játékkal én játszani akarok, most!"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Ganzer
aktív tag
Tyű, ez nekem nagyon bejön.. Art design hibátlan, csak rakjanak alá valami frankó sztorit is
-
oriic
HÁZIGAZDA
Orosz Fallout-Bioshock-Prey-Singularity keverék. Már most imádom.
Live-Die-Respawn
-
gantum
tag
fantasztikusnak látszik, bár néha kicsit üresnek tünik a 1-1 helyszín.
de így elsőre nagyon bejön. -
ASTON117
tag
Nem vagyok benne biztos hogy a játék jó lesz de a dizájnért felelős csapat remélem kap még munkát az iparba ha ez befuccsolna.
-
kenny123
addikt
Nekem bejön.
yo
-
XuChi
addikt
Te jó ég. Ezt valami, kábítószer függő csapat csinálta gondolom. Ennyi gagyi ellenfél modellt....
Új hozzászólás Aktív témák
- Gondolkozol bankváltáson? A Raiffeisennel akár 60.000 Ft-tal is gazdagabb lehetsz! Írj, és segítek!
- Crucial 2x4GB DDR3 1600-1333MHz RAM KIT
- Playstation VR2
- PCIE X1 TO PCIE X16 bővítőkártyák TÖBB DB!!! USBVEL
- Alpenföhn Panorama low profile hűtő, ideális mini-ITX lapokhoz IS, dobozában, MINDEN kellékével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest