Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
Na, nyomoztam egy kicsit holmi online szótárak után, és találtam egy magyar-navahó szótárat. A navahó ugye Amerika egyik legnagyobb indiáncsoportja.
Megnéztem, mit jelent a "sas" a navahók nyelvén...valami "atsá" jött fel.
Elképzelhető, hogy ez a szótag valamilyen formában benne lesz a főhős nevében, kissé amerikaisított formában.Szirti sas = atsátsoh.
-
Xerxész
őstag
Miért, az nem volt elég Amerika gyalázó, hogy George Washingtont templomosként ábrázolták az ACII-ben?
Amúgy mi van, ha itt az aszaszinok a szabadkőművesek? Ha jól tudom, a szabadkőművesek eszméi az egyén szabadságát, a tudást, az alkotói szabadságot hirdetik, ezek pedig inkább az aszaszinokhoz állnak közel, mint a mindenki felett uralkodni akaró, az emberiséget manipuláló templomosokhoz...
[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
-
Xerxész
őstag
Megértelek, nálam is kevés a time. Most is melózni kéne, de még a hatása alatt vagyok a hírnek, nem tudok odakoncentrálni a munkára, be vagyok sózva nagyon.
Tetszik ez az íj, tomahawk, pisztoly trió, plusz még a rejtett penge, meg a puszta ököl.
Nem is kell ide több fegyver, bár én a lándzsát sem írnám le teljesen, az indiánok azzal is hadonásztak.
Jó sztori kell, de szerintem az meglesz. Fejlesztik már egy ideje, úgyhogy idő az volt rá elég.Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy mivel már túlsúlyban vannak a lőfegyverek, erejét vesztette a közelharc (kardozás), így nagy hangúly lesz a lopakodáson, csendes gyilkoláson. Ugye ha észrevesznek, rögtön lelőnek, ezért csendben kell majd közlekedni és gyilkolni. Szerintem erre fejlesztenek rá. De ki tudja...
-
Xerxész
őstag
Nincs benne szamurájokról szó később sem, ez nem is spoiler. A keletre magára van némi utalás, de nem a játékban, hanem az Embers címet viselő animációs rövidfilmben, ami a Revelations után játszódik, de ennél többet nem mondok.
Ez a szamuráj dolog csak lehetőség volt, hogy ott is játszódhatna a történet (én nem örültem volna neki, nem szeretem a kelet világát).Még csak a Brotherhood közepén jársz? Huh, atyaég, akkor még egy csomó mindenről nem tudsz a globális történetet illetően. Pl. miért pont Amerika lesz most... Az igazi nyalánkságok a Revelations végén lesznek. Nyugi, nem lövök le semmit, mert az AC játékokban a történet a csillagos 5ös, ez a lényege.
Javaslatom: amennyiben teheted, szerezd be és játszd ki a Brotherhood végi plusz küldetést, ami a The Da Vinci Disappearance címet viseli.#23 adamssss
A valóságtartalmat tekintve teljesen mindegy, hogy tényleg eljutottak-e Amerikába vagy sem. Az AC világa több nemzet történelmére, vallására és hiedelemvilágára épül, tehát teóriára hivatkozva lehet az alapja az is, amit én mondtam.
Arról nem is beszélve, hogy a rend feloszlott, de individualisták továbbvihették a templomos eszméket... -
Xerxész
őstag
Hogy jutottak volna keletre, Japánba, hogy ott szamurájokként alapítsák meg az aszaszin rendet? Ha mondjuk ez a variáció lett volna...
Nem tudom, mennyire mentél utána önszorgalomból a templomosok történetének a játékokon túl, de a valós életben létezik egy teória, miszerint a templomosok eljutottak Amerikába. Gondolom a játék is ezt a vonalat erősíti. És ha a templomosok eljutottak Amerikába, az aszaszinok is eljutottak oda.
-
Xerxész
őstag
Ne egy vérvonalban gondolkozz.
Van a YouTubon egy okfejtés, amiben elemzik, hogy rossz az az elképzelés, miszerint Altair leszármazottja Ezio, neki pedig Desmond. Ez nem egy vérvonal.
Desmond több korábbi "ős" emlékeibe tekint vissza. Így nem kell, hogy ez a natív indián Ezio leszármazottja legyen. -
Xerxész
őstag
A cikket nem tudom elolvasni (blokkolva a munkahelyemen), de ha nincs a cikkben kép, akkor íme itt a főhős:
Lesz végre longbow...és tomahawk is!
Na és persze kézifegyver, ami a hidden gunt helyettesíti. Ennyi fegyver elég is lenne szerintem (plusz a hidden blade persze).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Legszebb nők!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest