Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- GTA VI
- EA Sports WRC '23
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jander
senior tag
VIC20 te meg nem vagy normális! Azért mert valaki felrakta így wikipedia-ra akkor az azonnal nyelvtanilag helyes, hogy cseroki? Hová jut ez a világ, ha wikipedia szabályozza a nyelvünket? A cikkben igenis jól használta a szerző az idegen kifejezést, erre nem kell 'magyarosítás', ennyi erővel koka kóla és megdoneldz.
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
Logen88
aktív tag
Még több KÉP!
Én nagyon szerettem az előző részeket, bizom a fejlesztőkben, hogy ez is nagyon jó lesz. Nekem nem tűnik annyira jónak ez a helyszín, de majd meglátjuk, hogy milyen lesz. Izgatottan várom a hétfőt.The Last of Us is a masterpiece.
-
VIC20
őstag
"Cherokee származású"
Milyeeen?! Tessék megtanulni magyarul: cseroki.
(http://hu.wikipedia.org/wiki/Cserokik)
A mellékneveket pedig továbbra is kis kezdőbetűvel írjuk - akkor is, ha népről vagy nyelvről van szó.
-
Slystyle
őstag
Nagyon várós, remélem mellékelnek majd valami teasert is.
-
WayneGace
őstag
Orvgyilkolás már az előző részekben se nagyon volt meg. Vicces, amikor a Vatikánban mise után talpig fegyverben, szerszámíjjal a hátunkon megállunk a papok mellett, az őr meg elsétál mellettünk, mert ugye mi tökéletesen beolvadtunk és nem vesz észre.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Löncsi
őstag
A 2. képről az Iron Maiden jut eszembe.
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
FireKeeper
nagyúr
a második rész Truth feladványaiban volt rá utalás, hogy az Assassinok intézték el Hitlert. és hogy a templomosoktól kapta a piece of eden-t, aminek a birtokában kirobbantotta a II VH-t.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Gergosz2
veterán
fogadjuk, hogy előbb-utóbb belekeverik Hitlert meg a nácikat az assassins creedbe .
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Jander
senior tag
Akkor ez volt az első "tactical tomahawk"?
Egyszer tanulmányt kéne írni a COD féle izé hatása a modern játékokra címmel...
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
Xerxész
őstag
Na, nyomoztam egy kicsit holmi online szótárak után, és találtam egy magyar-navahó szótárat. A navahó ugye Amerika egyik legnagyobb indiáncsoportja.
Megnéztem, mit jelent a "sas" a navahók nyelvén...valami "atsá" jött fel.
Elképzelhető, hogy ez a szótag valamilyen formában benne lesz a főhős nevében, kissé amerikaisított formában.Szirti sas = atsátsoh.
-
bishoplogan
senior tag
-
wolfman
veterán
válasz DevilArzel #65 üzenetére
az eddigiAC-ben az volt a jó hogy k.rvára semmi köze nem volt amerikához és így is nagyon jók voltak! Most csak megtaláltuk a nagy kontinenst!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
wolfman
veterán
válasz DevilArzel #55 üzenetére
szerintem nálam jobban senki nem unja már hogy mindig Amerika a helyszín minden játékban/filmben.
Bár ez a kor még jó lehet.
-
prolad
addikt
Ezek a templomosok nem hinném hogy a szabadkőművesek lennének,mert IV. (szép) Fülöp az 1300-as évek elején elpusztította a templomos rendet a kincseikért(elvileg néhányan megszöktek és ők őrzik a szent grált is ami könnyen lehet az apple of eden is).
A szabadkőművesek ezzel szemben később alakultak ki amit onnan lehet sejteni/tudni hogy az akkorra már megszűnt kőműves céhek jelképeit vették fel (derékszög,kalapács).Ez pedig legkorábban a 15.sz közepén történhetett meg ugyanis akkor kezdték el a céheket a manufaktúrák felváltani.Én legalábbis így tudom.Viszont úgy emlékszem,hogy a 2-be Hitler is templomos volt úgyhogy el tudnék képzelni egy második vh-s részt melyben ellene kell harcolni (főleg hogy nem tudjuk biztosan hogyan halt meg igazából...).
-
DeFranco
nagyúr
1: igen ám, de itt (ha AC2-es léptékben gondolkodunk, ahogy tudjuk ki volt a végső célpont, nem egy kis hal) nem csak emlegetni fogják őket, hanem likvidálni is. Nagy különbség.
2: ha jól tudom (de lehet tévedek) a templomosok és a szabadkőművesek kapcsolata IRL törénelmi tény.
-
prolad
addikt
Mindenképp beszerzem de remélem nem lesz majd túl modern korban mert akkor könnyen egy egyszerű lövöldévé válhat.(mondjuk az amerikai függetlenségi háború okés).
-
Xerxész
őstag
Miért, az nem volt elég Amerika gyalázó, hogy George Washingtont templomosként ábrázolták az ACII-ben?
Amúgy mi van, ha itt az aszaszinok a szabadkőművesek? Ha jól tudom, a szabadkőművesek eszméi az egyén szabadságát, a tudást, az alkotói szabadságot hirdetik, ezek pedig inkább az aszaszinokhoz állnak közel, mint a mindenki felett uralkodni akaró, az emberiséget manipuláló templomosokhoz...
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Még egy kérdésem van: templomosok ~= szabadkőművesek, ha jó tudom.
Ezekkel áll szemben az assassin frakció.
Az USA számos alapítója és történelmi alakja szabadkőműves.
Ezek szerint Winetou Auditore de Sztyeppe az USA prominenseit fogja asszasszinálni, ami viszont Amerikában tuti botrány és 99% bukás. Na ebből hogy jönnek ki? Az Ubi szerintem ezt nem vállalja be.
No spoiler please.
[ Szerkesztve ]
-
bishoplogan
senior tag
Itt új képek is vannak a főhősről. legalábbis, az íj eléggé odaverős lesz, meg az új ruci is.
---> KATT
[ Szerkesztve ]
-
Az indiánok mindig úgy kapták a nevüket, hogy mikor megfogantak valami történt a közelben.
Pl: egy medve ordított> ordító medve, eldördült egy puska> hosszú puskaAz új AC főhős neve: lyukas gumi...
[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Xerxész
őstag
-
DevilArzel
csendes tag
...mondjuk oké, hogy új környezet és új világ, de nektek nem furcsa ez a váltás??
Olaszország->Amerika??!Én jobban örültem volna egy Anglia-i vagy spanyol helyszínnek...akár egy másik európai helyszínnek.
Csak Privát üzenetet kérek!
-
DevilArzel
csendes tag
Alapból imádtam és már vártam a folytatást is.
Remélem felülmúlja az elmúlt részeket, mert én ezt azért elvárom az előző verziók után.
Amerika is jó lesz, ha a story is megfelelő lesz. Bár kár, hogy nem Európában lesz a folytatás...lehetett volna MO-on is.Csak Privát üzenetet kérek!
-
Lenry
félisten
most komolyan.
mi a picsát fognak bejelenteni?mármint mi újat?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
-
Logen88
aktív tag
király!
The Last of Us is a masterpiece.
-
csigacska
tag
Elvileg ebben a részben zárul le Desmond története is? Vagy én emlékszem rosszul, hogy azt írták régebben hogy ez lesz az ő záró része?
A héten végig toltam a Revelationst, még januárban vettem meg, de valahogy nem jött be annyira, mint a 2 vagy a BH,1. hónapig csak állt a mentés kb 25%-nál.
Nekem valahogy túl rövid volt a történet, annyira nem fogott meg mint annó a 2.
Emlékszem, hogy a 2-t végigvittem, és még aznap meg is vettem a BH-t, egyszerűen annyira magával ragadott, de a Revelationsnél ez az érzés nem jött elő, hogy nem bírom AC nélkül
Remélem a következő rész jobb és hosszabb lesz. -
FireKeeper
nagyúr
az AC2-ben volt egy uplayes extra pálya, az Auditore Crypt, ahol kiderül, hogy Ezio valamelyik felmenője eredetileg spanyol volt, aki Kolombusszal együtt hajózott Amerikába, és egy helyi őslakos nőt vett el, mielőtt beszervezték az assassin rendbe, szóval ezt alapul véve simán beleillik, hogy kb 400 évvel később van assassin törzs az őslakosok között, és hogy Desmondnak lehetnek iyen ősei is.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
TESCO-Zsömle
félisten
Az eszkimók se fagynak meg és a jégkorszakot is kibírta az ember távfűtés nélkül...
Ott legalább van levegő. Nézd meg mi van az Everest tetején és hogy milyen felszereléssel ment fel oda az első mászó...
Hannibál is átkelt az Alpokon, és maradt elefántja.
DeFranco: Nem. Az alatt beszakad.
Amúgy gyalog/szekérrel.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
válasz TESCO-Zsömle #40 üzenetére
Mínusz 40-50-ben?
-
DeFranco
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #40 üzenetére
Hummerrel?
-
Rexdemon
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #33 üzenetére
Ezek szerint már a csukcsok között is vannak/voltak assasinok Kemény, biztosan hidden blade-del végezték ki a rénszarvasokat
http://en.wikipedia.org/wiki/Chukchi_people#Genetic_history
PS: igen, szeretem a wikipediat
[ Szerkesztve ]
Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
Kvelstadt
veterán
na úgy néz ki egyre konkrétabb a helyszín.
Ez az amerikai őslakos dolog meg nekem tetszene."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
MichaelSD
őstag
Szerintem minél több technológiai vívmány lesz, annál nagyobb a veszély, hogy elveszti a hangulatát a AC.
Pl: a lövőfegyverek soha nem voltak igazán jól megoldva....XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
nebulo
tag
2015: Assassin's Creed: Modern Warfare
-
bishoplogan
senior tag
Nocsak, a pletykák igaznak bizonyultak
egész jónak tűnik...
-
Apika
addikt
Ez még jól is elsülhet. Érdekes a képen szereplő főhős. Már nem a jellegzetes félmeztelen indián szerkóba van öltözve...
-
nagyúr
csingacsgukék tényleg nem voltak annyian, hogy a döntő ütközetekben komolyabban részt tudtak volna venni, leginkább a kolonisták határmenti településeit terrorizálgatták a lojalistákkal karöltve.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
cheatergs
senior tag
Én valamennyire utánaolvastam az assassinoknak (magyarosan asszaszin), úgyhogy én a következőképp látom.
Elvileg az AC valós történelmi eseményeken és szereplőkön alapul (mondom ezt úgy, hogy csak az elsővel játszottam, de ott ez volt kiírva), tehát ebből kiindulva az assassinoknak az 1200-as évek közepén ("helyi tatárjárás"), a templomosoknak meg az 1300-asban (koholt per) búcsút intett a világ. Azt hiszem újralapították valamelyiket/mindkettőt, de hivatalosan, mint aktív közösség akkoriban szűntek meg. Akkor viszont jogos a kérdés, hogy egyáltalán Ezio mi volt, mert assassin aligha a kései reneszánszban, indián hacukás őslakosunk(?) pedig kábé csak fanja lehet a szektákról szóló mendemondának.
Na, most ha mégsem annyira követi a történelmet az AC, akkor meg az assassinokat orgyilkosnak lehet értelmezni, ergo minden népnek van assassinja, és lehet ninjázni Nihonban vagy orgyilkolni Indiánlandban.Nyilván ez egy saját eszmefuttatás, mivel nem ismerem a másik három AC sztoriját, sőt még az elsőét se értettem egészen, úgyhogy figyelmen kívül lehet hagyni.
[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
wolfman
veterán
Gondolom ebben az időben az indiánok már nem nagyon rúgtak labdába, de azért nagyon remélem, hogy lesznek karakterek vagy osztályok, akik az indián néphez tartoznak és ellátnak minket ősi jótanácsokkal, fortélyokkal, fegyverekkel, harci stílussal (és valószínű is, mivel hősünk kezében van egy tomahawk és a lábszárvédő se úgy néz ki mintha keletről hozták volna).
-
Xerxész
őstag
Megértelek, nálam is kevés a time. Most is melózni kéne, de még a hatása alatt vagyok a hírnek, nem tudok odakoncentrálni a munkára, be vagyok sózva nagyon.
Tetszik ez az íj, tomahawk, pisztoly trió, plusz még a rejtett penge, meg a puszta ököl.
Nem is kell ide több fegyver, bár én a lándzsát sem írnám le teljesen, az indiánok azzal is hadonásztak.
Jó sztori kell, de szerintem az meglesz. Fejlesztik már egy ideje, úgyhogy idő az volt rá elég.Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy mivel már túlsúlyban vannak a lőfegyverek, erejét vesztette a közelharc (kardozás), így nagy hangúly lesz a lopakodáson, csendes gyilkoláson. Ugye ha észrevesznek, rögtön lelőnek, ezért csendben kell majd közlekedni és gyilkolni. Szerintem erre fejlesztenek rá. De ki tudja...
-
Xerxész
őstag
Nincs benne szamurájokról szó később sem, ez nem is spoiler. A keletre magára van némi utalás, de nem a játékban, hanem az Embers címet viselő animációs rövidfilmben, ami a Revelations után játszódik, de ennél többet nem mondok.
Ez a szamuráj dolog csak lehetőség volt, hogy ott is játszódhatna a történet (én nem örültem volna neki, nem szeretem a kelet világát).Még csak a Brotherhood közepén jársz? Huh, atyaég, akkor még egy csomó mindenről nem tudsz a globális történetet illetően. Pl. miért pont Amerika lesz most... Az igazi nyalánkságok a Revelations végén lesznek. Nyugi, nem lövök le semmit, mert az AC játékokban a történet a csillagos 5ös, ez a lényege.
Javaslatom: amennyiben teheted, szerezd be és játszd ki a Brotherhood végi plusz küldetést, ami a The Da Vinci Disappearance címet viseli.#23 adamssss
A valóságtartalmat tekintve teljesen mindegy, hogy tényleg eljutottak-e Amerikába vagy sem. Az AC világa több nemzet történelmére, vallására és hiedelemvilágára épül, tehát teóriára hivatkozva lehet az alapja az is, amit én mondtam.
Arról nem is beszélve, hogy a rend feloszlott, de individualisták továbbvihették a templomos eszméket... -
Nem pár őstag összefogott, és újra megalkották az "arany almát" amit indián barátunknak, aki a fasza farmeringben és bőrgatyában feszít, meg kell találnia, és meg kell semmisíteni...
Viccet félretéve. Az feloszlatás, nem úgy történt, hogy na akkor mostantól nem szabad összejönni, hanem kb kivégezték a templomosokat. Amúgy pont innen ered a péntek 13 a balszerencse napja.
-
DeFranco
nagyúr
Nem mentem utána Kína egy kicsit egyszerűbb, mert szárazföldön vezet az út. Ez a szamuráj sztori benne van valahol az AC-ben? (A BH felénél járok most, vigyázz mit mondasz ) Amerikához azért kellett egy technológia, ha logikusan gondolkodunk, de meglátjuk mit sütnek ki, kiváncsi vagyok.
@adamssss: feloszlatták. És fel is oszlott?
[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
Hogy jutottak volna keletre, Japánba, hogy ott szamurájokként alapítsák meg az aszaszin rendet? Ha mondjuk ez a variáció lett volna...
Nem tudom, mennyire mentél utána önszorgalomból a templomosok történetének a játékokon túl, de a valós életben létezik egy teória, miszerint a templomosok eljutottak Amerikába. Gondolom a játék is ezt a vonalat erősíti. És ha a templomosok eljutottak Amerikába, az aszaszinok is eljutottak oda.
-
DeFranco
nagyúr
A sztori szempontjából telitalálat, de az ikonikus hidden blade nem tudom hogy kerül a képbe.
Az indián főhős megint csak érdekes, és egzotikus, de hogy a függetlenségi háborúban ők nyolcadrangú mellékszereplők voltak, ez tény, és különösebben nem tudom, hogyan lehet egy indián az Assassin "szekta" tagja. Ha csak nem játsszák el megint, hogy apám John Doe angol nemes, anyám Pocahontas szegény indián lány.
Gondolom a folytatás meg a francia forradalom lesz, kiváncsi leszek meddig tudják forgatni ezt a templomos sztorit úgy, hogy érdekes is legyen, és ne fulladjon unalomba vagy káoszba.
@Xerxész: nem egy vérvonal, egy évszázadokon átívelő szekta (nem jut eszembe jobb szó sry) egy-egy ikonikus alakja. De hogy ezek hogy jutottak logikusan amerikába, hogy ott őslakos indiánokból legyenek assassinok...
[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
Ne egy vérvonalban gondolkozz.
Van a YouTubon egy okfejtés, amiben elemzik, hogy rossz az az elképzelés, miszerint Altair leszármazottja Ezio, neki pedig Desmond. Ez nem egy vérvonal.
Desmond több korábbi "ős" emlékeibe tekint vissza. Így nem kell, hogy ez a natív indián Ezio leszármazottja legyen. -
Én azért kicsit féltem a sorozatot. Nekem már az is necces volt, hogy a rev-ben a janicsárok pisztollyal nyomulnak, és kb semmit nem lehet ellenük csinálni. No mindegy a hangulat szerintem baromi jó lesz.
-
GegeWarrior
senior tag
Hát nem tudom! Elég vegyesek a gondolataim. Ennyi idő alatt lehet-e tisztességesen összedobni egy új részt. Na mindegy majd kiderül.
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Logen88
aktív tag
Hát... én nem örülök ennek, hogy az Amerikai Polgárháború idején fog játszódni... Szerintem a legjobb a II. rész volt, azon belül is a Velencében játszódó szakasza volt a legkirályabb és a leghangulatosabb az AC II-nek.
Remélem, hogy jó lesz, nagyon szeretem az összes AC játékot, kíváncsian várom a részleteket. Nekem így elsőre nem jön be, hogy ebben a korban fog játszódni, jobbat is kitalálhattak volna!The Last of Us is a masterpiece.
-
keIdor
titán
Kíváncsi leszek hogyan lesz egy olasz embernek/családnak majd őslakos leszármazottja jó 250-300 év alatt. Meg úgy egyáltalán... na majd kiderül, lehet az egyik szülő lesz csak őslakos. Ez valószínűbb.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Xerxész
őstag
A cikket nem tudom elolvasni (blokkolva a munkahelyemen), de ha nincs a cikkben kép, akkor íme itt a főhős:
Lesz végre longbow...és tomahawk is!
Na és persze kézifegyver, ami a hidden gunt helyettesíti. Ennyi fegyver elég is lenne szerintem (plusz a hidden blade persze).[ Szerkesztve ]
-
addikt
Érdekes lesz az biztos!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Rexdemon
aktív tag
Az azért megjegyezném,h az amikor a gyarmatok fellázadtak, az a Függetlenségi háború volt, amikor meg Észak harcolt Dél ellen, az az Amerikai Polgárháború.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Amerikai_f%C3%BCggetlens%C3%A9gi_h%C3%A1bor%C3%BA
http://hu.wikipedia.org/wiki/Amerikai_polg%C3%A1rh%C3%A1bor%C3%BA
Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
A következő részben már egy cow-boy-t fogunk alakítani...
-
GALARDO
addikt
Na ez jól hangzik.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Mukorka
addikt
Jó ötlet a helyszín, szerencse hogy minden várost úgy építettek hogy lehessen ugrálni a tetőkön...
Sajnos nehezen hiszem hogy sok újítás leszMukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
nagyúr
gyakorlatilag ez az a játék, amiről végtelen számú rókabőrt le lehet húzni, és még mindig izgalmas marad. =]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
kNG
senior tag
No ez érdekesnek néz ki már épp ideje lesz a vérfrissítésnek a revelations után!
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest