Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
Nagyon hangulatos lett!
A GTA V mellett, ezt is be fogom szerezni.
-
Leelou
tag
Már sokkal jobban tetszett, mint a III. rész összességében. Jöhetne már!
-
FZsolt15
aktív tag
Elképesztően hangulatos játék lesz, a 3. részt nem bírtam abba hagyni mikor játszottam vele
-
Gery9112
őstag
Veszett jól néz ki ez az új Karib-tenger Kalózai játék. Na jó viccet félretéve, ez minden csak nem Assassin's Creed és már a 3 se volt az.
Az Ubisoft úgy látszik már tényleg elfelejtette, hogyan kell Assassin's Creed játékot csinálni. (Szerintem) a lebilincselő hangulat és helyszínek, emlékezetes karakterek (bár a 3. részben Haytham kivételével a többiek hagynak némi kívánnivalót maguk után), gyönyörű zene még nem elég egy AC-hez. Kétségtelen, hogy a Ubisoft Montreal-i csapata az egyik legtehetségesebb ha egy játék hangulatáról van szó és ezért minden tiszteletem az övék.
A gond ott kezdődik, hogy ami a második részt és a Brotherhood-ot naggyá tette az 50%-ban a fent leírtak a másik 50% pedig a remekül megírt történet. A 3. résznél is látszott, hogy a Ubi-nak még tervei vannak a szériával és nem szándékozik lezárni a 3. résszel ezért is lett a 3. rész története olyan amilyen.
Persze ezt most így ebből az 5 perces játékmenet videóból nehéz lenne előre megmondani csak a harmadik rész után kicsit félek tőle.
-
Logen88
aktív tag
válasz
westcoastog #3 üzenetére
+1
Sokkal jobbnak tűnik mint a III. Nálam eddig a II. rész a legjobb a szériából. Vajon ez jobb lesz? Sajnos még sokat kell várni, hogy ezt a kérdést megválaszolhassuk. -
westcoastog
veterán
Úgy érzem ez felül múlja majd a 3. részt.
-
Tomajdon
aktív tag
Szép meg minden, tetszik is, csak számomra ez már nem az az Assassin's Creed ami pl a 2 volt... nekem az volt a legelső assassinos élményem, és az még mindig bennem maradt. Ez már eléggé eltért attól. De hangulatos, az előzőt is élveztem, hiába volt már más.
-
Zedz
addikt
Nagyooon remélem, hogy fülbemászó muzsikák lesznek benne, mint pl az ACII-ben, Brotherhoodban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Könyvajánló
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged