Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
Nagyon hangulatos lett! A GTA V mellett, ezt is be fogom szerezni.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Leelou
tag
Már sokkal jobban tetszett, mint a III. rész összességében. Jöhetne már!
Google Nexus 5 32GB White
-
FZsolt15
aktív tag
Elképesztően hangulatos játék lesz, a 3. részt nem bírtam abba hagyni mikor játszottam vele
-
Gery9112
őstag
Veszett jól néz ki ez az új Karib-tenger Kalózai játék. Na jó viccet félretéve, ez minden csak nem Assassin's Creed és már a 3 se volt az.
Az Ubisoft úgy látszik már tényleg elfelejtette, hogyan kell Assassin's Creed játékot csinálni. (Szerintem) a lebilincselő hangulat és helyszínek, emlékezetes karakterek (bár a 3. részben Haytham kivételével a többiek hagynak némi kívánnivalót maguk után), gyönyörű zene még nem elég egy AC-hez. Kétségtelen, hogy a Ubisoft Montreal-i csapata az egyik legtehetségesebb ha egy játék hangulatáról van szó és ezért minden tiszteletem az övék.
A gond ott kezdődik, hogy ami a második részt és a Brotherhood-ot naggyá tette az 50%-ban a fent leírtak a másik 50% pedig a remekül megírt történet. A 3. résznél is látszott, hogy a Ubi-nak még tervei vannak a szériával és nem szándékozik lezárni a 3. résszel ezért is lett a 3. rész története olyan amilyen.
Persze ezt most így ebből az 5 perces játékmenet videóból nehéz lenne előre megmondani csak a harmadik rész után kicsit félek tőle.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Logen88
aktív tag
válasz westcoastog #3 üzenetére
+1
Sokkal jobbnak tűnik mint a III. Nálam eddig a II. rész a legjobb a szériából. Vajon ez jobb lesz? Sajnos még sokat kell várni, hogy ezt a kérdést megválaszolhassuk.The Last of Us is a masterpiece.
-
westcoastog
veterán
Úgy érzem ez felül múlja majd a 3. részt.
-
Tomajdon
aktív tag
Szép meg minden, tetszik is, csak számomra ez már nem az az Assassin's Creed ami pl a 2 volt... nekem az volt a legelső assassinos élményem, és az még mindig bennem maradt. Ez már eléggé eltért attól. De hangulatos, az előzőt is élveztem, hiába volt már más.
-
Zedz
addikt
Nagyooon remélem, hogy fülbemászó muzsikák lesznek benne, mint pl az ACII-ben, Brotherhoodban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Revolut
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest