Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
Igen, az Osiris-kultusz ebben az időben kezd elterjedni Egyiptomban. Osiris lett volna a címe ugyebár az Ubisoft elvetett játékának, amiből sokak szerint - köztük szerintem is - megcsinálták az AC Originst.
A kötelező Éden darabja szerintem itt most az Ankh lesz...ami ugye elvileg feltámasztja a halottakat.
És több mint valószínű, hogy új Isu tagot ismerhetünk meg Osiris személyében.
Legalábbis nagyon remélem, hogy többet tudunk meg róluk, ha már Origins a játék címe.
-
FireKeeper
nagyúr
nem kell nagyon sírni a hajózás miatt, a Black Flag-hez illett, imádta mindenki, én is, de nem kell erőltetni olyan korszakokba ahol nem lenne igazán értelme.
igazán örülök, hogy a Witcher 3-at tűzték ki maguk elé, mint követendő példát, ha már csak fele olyan jó is lesz, megéri majd a pénzét.
viszont igazán remélem hogy a következő rész már tényleg Japánban lesz. iszonyat ziccer, nem is hiszem el hogyan hagyhatták ki eddig.
-
Xerxész
őstag
Ez csak a kiszivárogtatott infók alapján összeszedett anyag, nem biztos, hogy minden így is lesz.
Biztos lesz még fegyver, nemcsak ez a 3 féle, amit írtak...csak ugye a képen ezeket látni. De pl. kard már volt az ősi Egyiptomban is (az a jellegzetes ívelt alakú, a nevét nem tudom), sz'al az is biztos lesz.A hajózáshoz...
A kiszivárogtatott képen lehet látni, hogy mi az aktuális feladat: "Assassinate the Crocodile" és "Follow Shadya to Khenut's Villa". Ez utóbbi esetében rákerestek Khenut nevére, akiről kiderült, hogy az 5. dinasztia egyik királynője volt, Unas fáraó felesége. Ebből ki lehetett találni, hogy melyik időszakban játszódhat a játék (vagy legalábbi egy része): a Kr. e. 2400-as éveket jelenti. És állítólag ebben az időszakban kezdtek az egyiptomiak hajózni (én nem tudom, ennyire nem néztem utána). És innen jött a következtetés, hogy esetleg még tengeri csata nem lesz, csak felfedező hajózás.
De ez sem biztos még.Amit még találtam a fent leírtakra vonatkozóan:
"Today, we got strong indication that the next game will be set at least partially during the reign of Pharaoh Unas, the last king of the Fifth Dynasty. One of the principal things the time of Unas' reign is known for is the rise of the cult of Osiris. We know that Osiris was actually an Isu, and I suspect that his legacy at the very least will play a large part of the story. This also fits with the suppsoedly cancelled game titled Osiris that leaked a while ago which many assumed to be the next Assassin's Creed.
The Fifth Dynasty was also the point at which Egyptians first began to build ships for traveling on the open sea in order to trade."Szerintem hihető...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Lassacskán egyre több mindent hallunk az idén érkező új epizódról, reméljük hamarosan hivatalos bejelentést is kapunk.
- 6 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G7, 850 G8, 830 G8 x360
- 9 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360,
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest