Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz markknight #1084 üzenetére
Na pont ezért írtam, hogy nem adtak ki semmit. Csak mégegy nyűgöt.
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
s.Oliv3r
senior tag
Srácoooook, kiadták az ultra 2-t megint jupppppppiiiiiiii
-
s.Oliv3r
senior tag
Ha valakit érdekel, az URVOI óceán szíj elég minőségi Ali-ról.
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz Fritz Teufel #901 üzenetére
Érdekes, nekem 18,5-19cm a csuklóátmérőm, viszont nem néz ki sokkal másképp a karomon
-
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz Fritz Teufel #763 üzenetére
Na, hát általában pont ilyen véleménnyel vannak az onnan érkezett szíjakról mint Te. Valaki meg 40 ezres minőséget akar 1000 ft-os áron. ÉS!! ha nem tetszik neki itt reklamál
-
s.Oliv3r
senior tag
Pedig most le kéne lőni a hírhozót, mert butaságokat mond, nem híreket.
1. senki sem hypeolta túl, csak egy opció volt, ami itt elég sokaknak át/bejött.
2. a fekete sosem volt fekete, midnight a neve, ami nagyon sötétkéket jelent az Apple-nél (is).
3. ne alkoss úgy véleményt úgy, hogy közöd nincs az egészhez
4. ezek mind kínai utángyártott pántok, 1-1500 FT környékén, milyen qualityra számítasz?!ui.: nem witfastot védem, azt se tudom mikor rendeltem utoljára tőle, de mivel ezzel IS foglalkozom, látom ki mit árul, és mi a minőség. A te általad leírt 800-1000 ft-os szíjak meg sem közelítik ezt a szintet, szerintem te csak mellényúltál...reklamálj hát ebay-en, azt még szabad.
-
s.Oliv3r
senior tag
Most rendeltem ugyanilyet 5000 Ftért az én kínai beszállítómtól. Nem voltam tőle elájulva, le is cseréltem.
-
s.Oliv3r
senior tag
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
s.Oliv3r
senior tag
Sziasztok!
újra elérhetőek [link]Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
s.Oliv3r
senior tag
Helló, boldog mikit mindenkinek
kérdés: valahogy meg lehet oldani, hogy a felgördülő menüben, a mai eseményeknél lássam a névnapokat, szülinapokat mint "esemény"? Telón mutatja, tök jó is ez így...órán meg folyamat azt írja nincs esemény...
-
s.Oliv3r
senior tag
Mondjuk ha nekem drága órám lenne, mint pl Tag vagy egy Rolex, arra megint másképp tekintenék. De az AWU nem számít se drágának , és sajnos órának sem
-
s.Oliv3r
senior tag
Ha valakit érdekel, és nem akar heteket várni, van pár eladó szíj itthon : [link]
Nem a 5-800 Ft-os kínai kategória, az összes 1000-1500 közt volt. 1500 Ft/db áron lehet vinni őket, most már nem fér több a fiókba
+ vettem egy gyári alpesi olivát 9k-ért, új/bontatlant most az a favorit
Bocsi, ha valakinek megzavartam a nyugalmát[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
Sírni tudnék ezeken az átveréseken....ha idejönne hozzám egy ilyen kis üzletember, biztos sírva menne el...már ha el tudna
-
s.Oliv3r
senior tag
Alakul a molekula most várok még kb 10re.
-
s.Oliv3r
senior tag
-
s.Oliv3r
senior tag
Sziasztok,
megint jöttek szíjak. EBay eb-li-51 felhasználótól, Dan_DAI (885) néven is fut.
[kép]
witfast igaz hogy drágább, de jobb minőség. Ezek 1300 Ft-ok voltak.Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz szpeti40 #547 üzenetére
Örülök, ha tetszik Én rendeltem vagy 15-öt, oliva is van köztük meg kék is, terep pántok is, de nekem mindegyik gyári színű. Majd mondom melyik milyen, meg ha esetleg sok lenne már itthon ez a kb 20 szíj , el is fogok adni belőle. Nyilván beszer áron
-
s.Oliv3r
senior tag
Amazonról nincs tapasztalat, de ebayen a witfast felhasználó elég korrekt szíjakat árul, nekem az összes onnan van. Nem rég megint rendeltem, az új Ultra 2-es színeket, de náluk még nem volt, ezért mástól intéztem. Majd írom a tapasztalatokat.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz Fritz Teufel #488 üzenetére
Ezek is Kínából (ali baba, eBay) rendelik… 1500 Ft-ért. Korábban írtam megbízható eBay felhasználót aki elég olcsón, jó minőséget kínál. 14500 eladása van, 99% pozitív. witfast a neve.
-
s.Oliv3r
senior tag
Így vagyok ezzel én is, majd váltok 16 pro-ra, meg Ultra3-ra, ha érdemes. Btw én annyira várom az i16pro-t hogy azt elmondani nem tudom Pont tavaly rinyáltam minden havernak amikor átjöttem almázni droidról, hogy minden szupi...de rohadt nehéz a telefon, viszont kicsit a kijelzője.. Milyen jó lenne ha könnyítenének rajta, de picit nagyobb lenne a kijelző... mondjuk 6.3. Ezt amúgy itt, a fórumon is hangoztattam.
Erre mit ad isten gyerekek... idén könnyítenek...jövőre meg növelnek 6.3 colra De ez még semmi... pár hónapja magyarázom programozó haveromnak, de jó lenne ha végre lenne itt is olyan hogy 80%-nál leálló töltés, nem kéne shortcut-okat írnom rá.... erre most behozták ezt is szóval ha bármi ötletetek van, írjátok meg nekem és imába foglalomGubu: szerintem már van ilyen funkció, a csuklóhőmérséklet. Vagy nem erre gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz Luser2000 #464 üzenetére
Akitől én vettem, Ő U2-re váltott. Aszondja' talán egy picivel gyorsabb , de egyáltalán nem éri meg. Csomó youtube-er ezen a véleményen van amúgy..... sőt, sokan meg is botránkoztak ezen a semmilyen fejlesztésen amit idén kiadtak (nem csak watch téren). Én élőben néztem két híresebb külföldi tech srác Wonderlust2023 közvetítését, mindkettő fogta a fejét, és kínjában mosolygott, hogy ilyen nincs....
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
Szerintem is az alpesi pánt a menőbb, mondjuk nekem nem eredeti van, viszont elég jó minőségű utángyártott. Vettem is gyorsan kéket, olivát, zöldet, meg egy narancsot Gyári terep sem rossz, az is kényelmes, de igen... szerintem sem túl időtálló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Xiaomi Amazfit Balance okosóra új állapotban
- Apple Watch Ultra Alpine Loop (M) - Újszerű, akku 100%, akár beszámítással
- Apple Watch 7 45mm Midnight Aluminium
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Eladó hibátlan Apple watch SE 2 44mm sok tartozékkal
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest