Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
col
addikt
válasz
Luck Dragon #1923 üzenetére
Az én tartóm nem karcol, én sem örülnék neki, ha olyan lenne. Puha műanyag papucsok vannak rajta és nem sérti meg a kocsiban a szellőzőrácsot. A szélvédőre gumiharanggal, vákuummal tapasztható meg szintén rossz tapasztalatokat okozott. A mágnesestől én is félek több okból is. Bár mindenki esküszik rá, hogy erősen tart, de nem szeretnék pórul járni vele, hogy esetleg mégis leesik, szóval azt kihagyom. A mágneses tér nem zavarja a telefont, max a vezeték-nélküli töltőt befolyásolja.
Nekem a Baseus több terméke is bejött már töltő, tok, kábel és tartó is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Apple-mérce szerint nagyon kedvező árazást kapott az új belépő-iPhone, friss és jó a hardver, viszont az egyéb innovációk listája nagyon rövid.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest