Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tevike
senior tag
Juj, de hat ez 40.000,- forint
-
tevike
senior tag
válasz
spawn21 #7376 üzenetére
Kifogtal egy hibas darabot, a baratomnak, nekem is 6S-em van, semmi baja, nem akad, nem lagol, hibatlan es semmi baja nincsen.
Minden brandnek meg van a maga bugod kiadasa, mindenhol van hibas darab.
Anno vettem (volna) egy 6ost, bontatlan, fuggetlenul, hat be sem kapcsolt se toltest sem vett fel 220rol.
A Samsungrol nem is beszelve, voltak ott is hibak, az Lg-k mg egyenesen undorito mennyisegu hibat mutattak a kozepso kategoriaban regen. Csak a premium hasznalhato abbol reszemrol.
Szoval egy szonak is szaz a vege vagy forditva, egy 200ezres uj telefonnak ha hibaja van az javitando garanciaban nem a brand a hibas talan.
Koszonom a karkoto tippet, megnezem mindjart es irok!
-
tevike
senior tag
válasz
lupus_l #7339 üzenetére
Koszonom a tippet de ez az aktivitast mero karpant olyan amirol meg pozitiv kritikat nem talaltam.
Senkinek nem mukodik ugy ahogy kene, elszakad meg minden baja van.
Nem egy diszt akarnek a karomra abbol van par
Van esetleg mas alternativa Iphone-ra ami Samsung Gear Fit-hez hasonlo nagyjabol es nem tobb tizezer?
-
tevike
senior tag
Sziasztok, naiv kerdes de muszaj megkerdeznem!
Samsung Gear Fit mukodik iphoneval barmilyen szinten? Nem? Oke..
Akkor barmilyen mas okos karkoto esetleg? 15.000ert kaphato mar gear fit hasznaltan ezert kerdeznem es hasonlo aru/tudasu/kinezetu erdekelne
-
tevike
senior tag
Sziasztok!
Egy kerdesem lenne, az Os-el kapcsolatban.
Apple felhasznalo vagyok, de nem tudtam meg megfejteni, hogy;
A mobil hotspot miert szunik meg amikor egy percig pl eppen nem hasznalom a racsatlakozott eszkozzel?
Illetve, hogy amikor a csatlakozott eszkozt miutan nem hasznaltam "X" ideig, miert nem tud az egykor bekapcsolt hotspotra automatikusan vissza csatlakozni?
Mindig a sugarzo eszkoznel a hotspotot ki-be kell kapcsoljam, hogy vissza talaljanak egymasra.
Meg a wifi kereso sem latja miutan ledobja hasznalat utan mikor ujra hasznalnam.
Ios 9.1.2 mind a ket eszkoz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- OLED monitor topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen házat vegyek?
- Bestbuy játékok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával