Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitiless
senior tag
válasz defygaben77 #2155 üzenetére
Hát ez az, hogy nem lesz vízálló. De árakat sem láttam akkucserére, amikor néztem.
-
pitiless
senior tag
Én azt hittem, hogy fogom tudni kímélni a wireless CarPlay-jel az akkut. Hát sajnos nem. Vettem egy vezetéknélküli adaptert (csak vezetékest tud a fejegységem) és úgy merül a telefon, mintha rövidre zárták volna. Mondjuk ha csak rövid utakra megyünk, akkor nem kell tölteni. Márciusban lesz két éves az enyém, 89%-on van. De úgy vagyok vele, hogy ha eléri a 80-at, akkor akkucsere. Az óra akkuja miatt jobban aggódom, mert nem találtam még megnyugtató választ arra, hogy cserélni lehet-e normálisan (Series 7).
-
pitiless
senior tag
Sziasztok,
A lakásunk úgy tűnik, hogy nagyon cellahatáron van, ezért bentről leginkább csak vowifivel lehet telefonálni. iOS 16-al tök jól használta, de a 17-es iOS óta az utolsó térerő ikonba is kapaszkodik és marad 4G-n a hang. Ti tapasztaltatok hasonlót? Most azt állítottam be, hogy ha az itthoni wifin vagyok, akkor berakja repülő üzemmódba a Parancsok app, ha leszakad, akkor repülő üzemmód ki.
-
pitiless
senior tag
válasz fornettisuti #1542 üzenetére
1 nyomás némít, 2 elutasít
-
-
pitiless
senior tag
válasz kelly416 #1315 üzenetére
Én is megrögzött androidos voltam, de már elmúlt. Én a következőket vettem hozzá:
- 20 W-os gyári USB-C-s töltőfej
- MagSafe tok (Spigen)
- 30 cm-es Anker USB-A - Lightning kábel
- Spigen üveg
- MagSafe töltőállvány
- bónuszként pedig Apple Watch 7Mondjuk a MagSafe tok vicces tud lenni a mágnescsíkos parkolókártyákkal . Eddig kettőt vágtam vele gallyra.
-
pitiless
senior tag
válasz defygaben77 #1261 üzenetére
USSD kódokkal meg lehet oldani. https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/Hivasatiranyitas.pdf
-
pitiless
senior tag
válasz Jakob.rabbi #1179 üzenetére
Ma délután érkezett meg az enyém. Még időben rendeltem.
-
pitiless
senior tag
Láttátok az új árakat? iPhone 13 induló ára 389000...
-
pitiless
senior tag
-
pitiless
senior tag
-
pitiless
senior tag
Én is kvázi új felhasználó vagyok, ha az elsődleges telefont nézzük. Valamikor 2017-ben kaptam az öcsémtől egy lelakott iPhone 6s Plust. Kijelző pókhálósra volt törve, az akkuja kuka volt, stb. Költöttem rá kicsit, gondoltam ismerkedni jó lesz. Mivel csak 16 GB-os verzió volt, ezért sokat elsődleges telefonnak nem használtam. De a mai napig használható egyébként, ha több tárhelye lenne, nem is lenne kérdés.
Aztán két kínai csodamárka kiborított (OnePlus, Xiaomi) és vettem egy 13-ast (én a piroshoz ragaszkodtam). Ezzel meg vagyok elégedve, már én is leszoktam a sűrű telefoncserékről. A feleségemnek egy 8 Plust nyúzott, az is a mai napig használható, csak kijelzőt kellene cserélni meg akkut. -
pitiless
senior tag
válasz papirzsepi93 #959 üzenetére
Használod ahogy eddig. Ha meg degradálódik az akku, kicserélteted. Pont ugyanúgy mint androidon. Ott javarészt nem látod, hogy mennyire van elhasználódva az akku. Ez egy használati tárgy, ami érted van, nem Te érte. Persze, vigyázni lehet és kell is rá, de ne essünk át a ló túloldalára.
-
pitiless
senior tag
válasz karldergroße #944 üzenetére
De, navigáció közben kirakja. Telefonon néztem, Android Auton nem tudom, mert Wazet használtam.
-
pitiless
senior tag
Nálam 2 db Telekom kártya van a telefonban (1 fizikai, 1 eSIM) és simán ki-be tudom kapcsolgatni a VoWifit kártyánként akár. Digi kártyával nem próbáltam, de ha még aktuális a beállítási segédletük, akkor nem is megy.
Szeretnénk felhívni a figyelmét,
hogy az iPhone készüléken a
DIGIMobil szolgáltatást használva
a VoWiFi szolgáltatás és a konferenciabeszélgetés nem működik,
valamint a VoLTE állapotát nem
mutatja a telefon felső sarkában. -
pitiless
senior tag
Sziasztok!
Nem az első iPhone csinálja nekem azt, hogy ha a töltő csatlakoztatva van, akkor a kijelző alig vagy nagyon nehezen reagál bármilyen érintésre. Ti tapasztaltatok hasonlót? Gyári töltőfej, gyári kábel...
-
pitiless
senior tag
válasz karldergroße #824 üzenetére
Igen, SwiftKey és GBoard . Mindkettő van, csak ha jelszavakat írsz be, akkor átkapcsol az Apple saját billentyűzetére. A legjobb az egészben, hogy ezeknél be lehet állítani a haptic feedbacket.
-
pitiless
senior tag
válasz tomboy0013 #776 üzenetére
3. YT premium és a probléma megoldva. Gondolom nem így szeretnéd megoldani.
4. Nem, én is egy baseus kábellel használom (2500 Ft volt), de majd jön 50 cm-es Anker. -
pitiless
senior tag
válasz Kisszaboo #766 üzenetére
A dobozban lesz egy USB-C végű Lightning kábel. Veszel egy sima USB-A-s kábelt (pl. Baseus van 2500 körül, a gyári meg 8000) és használod sima töltőfejjel és a PC-s kapcsolatod is meg van oldva. Én vettem egy gyári USB-C-s 20W-os töltőfejet, meg új kábeleket (kellett az autóba, PC-hez, a gyerekek meg szó szerint szeretik enni). A telefonkönyvem az simán a google fiókban tárolt már sok-sok éve, simán kezeli, menti, módosítja. Naptár szintén.
-
pitiless
senior tag
válasz Kisszaboo #749 üzenetére
Nekem Nord 2 volt (feleségem kapta meg, kb. 1 hónapot használtam aktívan), illetve egy Mi 11 Lite 5G van. Ez marad most másodlagos telefonnak.
A fényképező része különösen tetszik az iPhone-nak, pedig nem csilliárd megapixeles kamerája van. A fényképeket pedig simán le tudod szedni, mondjuk én Synology Photossal és OneDrive-val mentem. -
pitiless
senior tag
válasz Kisszaboo #745 üzenetére
Én is ős-androidos voltam. Majd megváltozott. Eleinte fura volt, hogy kevesebb beállítás, személyre szabhatóság, de az idő múltával ezek a hátrányok előnyökké váltak. Meg ami nálam betette az ajtót, hogy az elmúlt fél évben 2 telefonnal is szenvedtem, kijavítottak egy bugot, jött másik. Betelt a pohár, vettem egy i13-at és azóta nyugi van. Van VoLTE, VoWifi, a CarPlay sem hisztizik. Minden általam használt alkalmazás megvan. Igaz, nem most kezdtem az ismerkedést, volt céges telefonom, de azt nem használtam egyáltalán. Rövid ideig használtam 6s plust, meg egy 8 plust.
-
pitiless
senior tag
Én is így vagyok vele. Kb. 1 napi üzemidő bőven megvan, ha többet autózok, akkor a CarPlay miatt (vezetékes) kap lassabb töltést. És még nincs egy hetes a telefon, szóval van egy kis újdonság varázsa is a dolognak.
Főleg akkor hülyeség, ha van normális gyors töltés, pl. a Nord 2 33 perc alatt tölti 0-ról 100-ra. Akkor miért is kell görcsölni rajta? -
pitiless
senior tag
válasz bollokcs80 #716 üzenetére
No, átvettem a csomagot. Minden rendben volt vele, a tok marha jól néz ki (szerintem). Egy (PRODUCT) RED telefonra került, átlátszó + fekete keret. Az edzett üveg pedig 2 db-os, mindkettőhöz adtak felrakó keretet.
-
pitiless
senior tag
válasz bollokcs80 #716 üzenetére
Én most vásároltam először és jól jött volna, ha időben megérkezik. Nem csinálok belőle problémát, de a telefont meg védeni akartam, így volt egy kis extra kiadás.
-
pitiless
senior tag
válasz bollokcs80 #709 üzenetére
Tok:
https://tok-shop.hu/Apple-iPhone-13-Muanyag-hatlap-vedotok-keret-kozepesen-utesallo-Spigen-Caseology-Skyfall-atlatszo/feketeÜveg:
https://tok-shop.hu/Apple-iPhone-13-/-13-Pro-Kijelzovedo-folia-utesallo-folia-az-ives-reszre-is-Tempered-Glass-edzett-uveg-Spigen-Ez-Fit-Clear-2-db-/-csomagCsak sajnos a beígért aznapi feladás nem jött össze, talán ma kerül a csomagautomatába, pedig még 16-án rendeltem. Tegnap került a FoxPost raktárába. Ezért vettem rá egy egyszerű szilikon tokot meg kapott egy üveget, hogy valami védje addig is.
-
pitiless
senior tag
válasz KunEmber #711 üzenetére
Ott az IKEA-s kábel lesz a gond. Az USB-C kábelük kritikán aluli, a Lightning (USB-A végű) az még elmegy, azzal működik a CarPlay, de cserélni fogom. Megnézem majd, hogy gyári töltőfej + gyári kábellel mennyi idő alatt tölt fel. Sajnos a többi kábelemet megették a gyerekek...
-
pitiless
senior tag
A kábel usb-c-s, szóval vagy veszel kábelt is vagy olyan bármilyen minőségi fejet. Én megvettem a gyárit.
Tokból Spigent rendeltem, de még nem érkezett meg. Most egy sima átlátszó szilikon tok van rajta.
Üveget szintén Spigent rendeltem, egyelőre egy 3000 Ft-os üveg van rajta.
-
pitiless
senior tag
Szintén. Volt mindenféle Androidos telefonom, de a régi Nexus sorozat hiányzik. Pixel nálam sem volt opció pont az ilyen hálózati dolgok miatt. Most elegem lett abból, hogy minden frissítés hoz valamilyen meglepetést. Két márka hasonló képességű modelljével szívok, de elegem lett, hogy valamivel baj van, megjavítják, de jön egy másik hasonlóan idegesítő bug. Így rendeltem egy iPhone 13-at. Nem lesz ismeretlen a terep, mert 5 éve van nálam egy 6s Plus amolyan játszós telefonnak (sajnos csak 16 GB-os, így erőteljesen korlátozottan használható). Egy dolog tartott még vissza a váltástól, aminek nem volt alternatívája iOS-en, az a Fuelio app. De már van egy ideje, még ha nem is olyan ügyes (nincs felhős mentés ha jól láttam), mint az androidos párja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest