Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
boeing
senior tag
Mass Effect2 jól el tűnt.
-
Ranagol_5
senior tag
Én pl 5600 forintért rendeltem meg pósta költséggel együtt zavvi-ról. Szerdán vonták le a pénzt (mivel előrendeltem már 2 hete) és akkor is adták fel, ma jött meg 1körül, de még nem volt időm kipróbálni.
Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
KvPt
tag
válasz Fo_AMD_Fun #15 üzenetére
Hol tudtad ennyiért megvenni?
-
Fo_AMD_Fun
csendes tag
Szerintem a multi élményt nem az befolyásolja, hogy másfél perc vagy 15 mp a belépési idő, hanem "ami bent történik". Én is a multi miatt vettem meg és szerintem 5500 Ft-ot megért 7 online multiplayer mód, amelyek közül 2 zseniális szerintem (A másik 5 sem kutya, csak hogy nehogy félreérthető legyen amit írtam).
[ Szerkesztve ]
-
h-yle
addikt
Oszt ez milyen platform? Összesített? Mi van benne? Mert ugye Just Dance az pl. Wii, szóval valami összevont lista lehet.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Nekem például kifejezetten tetszett Single-ben a marine kampány, igaz majdnem legerősebb fokon játszottam és volt amikor sokszor újra kellett kezdenem az utolsó checkpoint-tól, de a pályák változatosak.
Spoiler - Az utolsó BOSS rohadtul nem akart halni és Smartgun-nal is egy tár kellett bele, igaz hogy droid de akkor is. Shoti meg alap gépfegyver szart sem ért .
Multiban sem lenne vele semmi baj, mert a pályák változatosak (a piramisosnak mozognak a falai is mint az 1. AvP filmben) és a játékmódok is jók, de amíg nem készülnek el a dedikált szerver támogatással addig a jelenlegi rendszer nem az igazi...
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Akos96
senior tag
Nekem meglesz, mert már fél éve várom.
Nem annyira félelmetes? Jerichóra aszittem hogy most új gatyát kell venni, és nem. Egy félelmetes rész nem volt benne. De attól még jó!
Amikor azt írtátok hentes, 5 percig gondolkoztam, hogy már disznót is lehet vágni benne vagy mi?"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
Sicilian
addikt
Amilyen marketingje volt a gaménak, annyira várható volt ez az eredmény.
Kíváncsi vagyok meddig marad az élen, bár a hozzászólásokból az jön le gagyi lett,
vagy legalábbis nem azt hozta, amit vártak tőle.
Jó, hogy nem ugrottam be neki, megvárom amíg 1-2 ezerért dobálják, aztán megnézem...nothing is true everything is permitted..
-
Ne vedd tolakodásnak csak kijavítalak: Istencsászár lesz ha végre megérkezik a dedikált szerver támogatás amit ígértek, mert szvsz a jelenlegi rendszer még az IWnet-nél is szarabb és ha így marad akkor hamar kikopnak a játékosok. Ezen kívűl a mapok nagyon tetszenek és egész jól megvagyok ha végre bejutok valahova játszani.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Brent
aktív tag
Nagyon helyes, hogy az élen nyitott. Remélem tartani tudja majd ezt az iramot.
Én igazából SP miatt nem veszek játékokat ezt az új AvP-t is döntő részben a multi miatt vettem meg, mert az valami istencsászár lett. Na meg azért, mert imádom ezt az alien/predator univerzumot.
-
vhunor
őstag
Nekem pedig évek óta a legjobb játékélményt nyújtotta . Ez is jól mutatja, hogy mennyire szubjektív a programok megítélése. De nekem az AvP is tetszik most. Hiába no, amióta kevés időm van játszani, már nem akarok belekötni minden hibába .
szerk: nem eladó az a collectors?
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
igen, írom is mindenhol, hogy ez csak szubjektív vélemény... csomó dolog nem tetszik benne, hiába volt az elmúlt időszak legjobban várt játéka számomra ettől függetlenül tetszhet még az emberek nagy részének... valahogy nem jön át nekem a hangulat és nem parázom szét magam egyáltalán, pedig ezt vártam... meg csomó zavaró kis apróság is van, ami miatt csalódtam...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Szirti
tag
Ne nézzük le a teszkógazdaságos 2000HUF árkategóriát. Én amikor a heti bevásárlást csinálom mindig elnézek arra is, így lehet találni igazán jó játékokat igazán olcsón. AvsP 2 + Primal Hunt 1990HUF ért, hogy témánál maradjunk.
A mostani részt meg kipróbáltam xboxon és hangulatos volt a marine. Bár nem hiszem hogy 2k nál többet áldozok rá"Revenge is a dish best served cold." - old Klingon proverb
-
mephi666
nagyúr
azt hiszem erre mondják azt, hogy "zsákbamacska" a nagy hájp elég ahhoz, hogy így nyisson a játék és a minőségéből leszűrve szvsz. 1-2éven belül ilyen teszkógazdaságos 2000huf-os árkategóriába kerül...
#2: nem azért írtam, mert lenézem... vettem már én is ott olcsón dolgokat, de ez a játék szvsz. nem ér többet 2k-nál bevezetőáron most elég húzós, sokan be is ugrottak neki, de remélhetőleg oda kerül "rövidesen" 2k környékére... "mert megérdemli" (nekem speciel nem jött be, hiába voltak az elődjei nagy kedvenceim)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest