Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Archer

őstag

válasz remington2 #75 üzenetére

Az egész az Űrutasból indult ki, oda építették mellé a kolóniát és tudjuk mi lett a vége... Utána az alienek végig Ripley-hez köthetők és mint a 4. részből kiderül, Ripley után máskor nem is találkoztak az életformával, különben nem álltak volna neki klónozgatni (most persze csak a filmek cselekményeit nézem). Szóval ha mindenáron ragaszkodnak a filmekhez és nagyszabású hentelést akarnak a játékban, akkor egyetlen lehetőségként az LV-426 marad. A Hicks féle osztaggal tudjuk mi történt, előttük nem voltak más katonai osztag (más kérdés, hogy akkor az első AvP játékban kit alakítottunk tengerészként, mert ugye az is az LV-426-on játszódott) így ha nem akarták felhasználni a film szereplőit, kénytelenek voltak utánuk leküldeni valakiket a bolygóra. De akkor még mindig nem értem, hogy kerül oda a Sulaco? Mellesleg szerintem sem kellene annyira ragaszkodni a filmekhez, akkora potenciál van ebben a világban, hogy hihetetlen, nem igaz, hogy nem tudnak kitalálni egy másik helyszínt meg történetet.

Más: így a videóból ítélve az alieneket megfosztották hatalmas erejüktől és villámgyors mozgásuktól. A tengerészeknek elég komoly cuccaik vannak így a nagy nyílt területeken támadó alieneket hamar szétkapnák viszont azok nem úgy támadnak hanem rejtőzködve, sötétből és pikk-pakk ott is vannak az embertől fél méterre ott meg már nem lőhet a sav miatt. Az első AvP-ben is ez volt a para, megjelent a dög és maradt 1-2 másodperc cselekedni, célzott lövés persze, eleresztettem egy sorozatot a sötétbe ahol kb. gondoltam, hogy közeledik aztán vagy talált vagy nem (többnyire nem). Másrészt baromi erősek voltak, pár csapással le is vitték a 100-as életerőmet minimális szintre. Mivel multiplatform lesz, nem lehet elvárni, hogy villámgyors egérmozdulatokkal leszedjük őket, így kénytelenek voltak meggyengíteni meg lelassítani őket. Ez van sajnos :(

Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.

Új hozzászólás Aktív témák