Hirdetés
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Star Citizen
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
válasz remington2 #75 üzenetére
Az egész az Űrutasból indult ki, oda építették mellé a kolóniát és tudjuk mi lett a vége... Utána az alienek végig Ripley-hez köthetők és mint a 4. részből kiderül, Ripley után máskor nem is találkoztak az életformával, különben nem álltak volna neki klónozgatni (most persze csak a filmek cselekményeit nézem). Szóval ha mindenáron ragaszkodnak a filmekhez és nagyszabású hentelést akarnak a játékban, akkor egyetlen lehetőségként az LV-426 marad. A Hicks féle osztaggal tudjuk mi történt, előttük nem voltak más katonai osztag (más kérdés, hogy akkor az első AvP játékban kit alakítottunk tengerészként, mert ugye az is az LV-426-on játszódott) így ha nem akarták felhasználni a film szereplőit, kénytelenek voltak utánuk leküldeni valakiket a bolygóra. De akkor még mindig nem értem, hogy kerül oda a Sulaco? Mellesleg szerintem sem kellene annyira ragaszkodni a filmekhez, akkora potenciál van ebben a világban, hogy hihetetlen, nem igaz, hogy nem tudnak kitalálni egy másik helyszínt meg történetet.
Más: így a videóból ítélve az alieneket megfosztották hatalmas erejüktől és villámgyors mozgásuktól. A tengerészeknek elég komoly cuccaik vannak így a nagy nyílt területeken támadó alieneket hamar szétkapnák viszont azok nem úgy támadnak hanem rejtőzködve, sötétből és pikk-pakk ott is vannak az embertől fél méterre ott meg már nem lőhet a sav miatt. Az első AvP-ben is ez volt a para, megjelent a dög és maradt 1-2 másodperc cselekedni, célzott lövés persze, eleresztettem egy sorozatot a sötétbe ahol kb. gondoltam, hogy közeledik aztán vagy talált vagy nem (többnyire nem). Másrészt baromi erősek voltak, pár csapással le is vitték a 100-as életerőmet minimális szintre. Mivel multiplatform lesz, nem lehet elvárni, hogy villámgyors egérmozdulatokkal leszedjük őket, így kénytelenek voltak meggyengíteni meg lelassítani őket. Ez van sajnos
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Path of Exile 2
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bestbuy játékok
- Macrodroid
- Ukrajnai háború
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest