Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Polc
tag
Lehet h sokáig fejlesztették de meglessz az eredmény
-
steewcv65
őstag
válasz CriticalHit #19 üzenetére
Hát nemtom srácok h vagytok vele de egy kb úgy készűl PC-re mint a Duke Nukem........ majd mire már öreg leszek előveszik h hoppá ez annó jó lett volna ha lett volna,tudjátok mit csináljum meg ----by:Gyurcsány aztán huppsz elkúrtuk......
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
CriticalHit
őstag
Mégis melyik készülőfélben lévő játéknak tudható a befejezése?
Készüljön több befejezés, akkor még izgalmasabb és többször újra játszható lesz."We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
atike
nagyúr
Dehogy felejtettük el. Várjuk... Még mindig jó a vid...
-
DriderG
tag
A Microsoft csak diszréten ráül a nagy valagával... persze, nem is más mutatja be a játékot, az első képkockáktól kezdve Microsoft! Milyen jó volt, amíg a Microsoftnak nem volt ilyen erős keze, hogy magával rántson címeket. (Ott van a Sony is, a mocskos üzletpolitikájával: lásd Heavy Rain) Érthető, hogy konzolra nekik jobban megéri kiadni, de akkor 1-2 hónap csúszással jöjjön már a PC-s verzió (Mint a Codemasters Dirt 2 esetén is), addig meg esetleg kapnánk egy demót belőle... remélem 1-2 hónap csúszással jön PC-re is. Jó volt, hogy anno a Max Payne nem esett áldozatul a Microsoft-nak, illetve a konzolok harcának, nem úgy, mint a Halo. A Halo-t is szépen elnyomták a Microsoft-osok, már szinte olyan szinten, hogy sokak már nem is ismerik a Bungie-t, mint fejlesztőt, hanem azt hiszik, a Microsoft Game Studios fejlesztette. Ez a hogyan adjuk el az X360-at, mint valami PS3 verő jószág? Hát, mivel a konzol nem tud többet, vegyünk meg jópénzért 2-3 jól ismert fejlesztőt magunknak, hogy tartsanak bakot, és tolják a mi szekerünket. Cserébe ők, egy jól eladott, közismert konzolt kapnak, aminek a specifikációját az újságárus néni is kitűnően fújja.
Ezért sem veszek konzolt: kötött architektúra, amit 5 évenként teljesen lecserélnek, viszont addig is kötöttségeket jelent, hála a marketingnek, és az exkluzív címeknek. Nameg egy rendszer legyen kötetlen, ha már nem kis teljesítményre képes: ne csak előre vásárolt, saját lemezt, azon is kizárólag játékot fogyasszon, hanem ki lehessen használni a benne rejlő elemeket, ha már fekete-vagy-fehér doboz.
[ Szerkesztve ]
-
mad1
veterán
6eve lattam rolla az elso trailert.Ennyi ido utan mar epp ideje valami utos stuffot kihozni belolle.
Ne szemetelj ! = Steam
-
Arena87
aktív tag
Kár, hogy nem jön ki PC-re. Ha még is, akkor annak nagyon örülnék.
De, ami még jobban ÖRÜLNÉK, ha ebből a játékból egy film adaptáció lenne! ;)
Simán kurva jó lenne egy jó kis túlélős horror/triller film
Története is nagyon jó, meg úgy minden.De ne Owe BUll csinálja
[ Szerkesztve ]
東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires
-
wolfman
veterán
Ne már! Eddig úgy tudtam hogy jön PC-re is, tökre ráizgultam, baromira tetszik, erre most itt olvasom hogy csak ZsiXbox360-ra lesz csak!!!
Aki kezdeményezte ezt a dolgot az fáradjon el a szülői házba és létesítsen testi kapcsolatot az XX kromoszómás szülejével!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Mr.Csizmás
titán
2006-07 körül Game*tarban láttam pár screenshotot róla, akkor még azt írták, hogy ezt már kifejezetten a 2-4 magos CPU-ra fogják optimalizálni. Most meg Larabee...a véleményem meg sokakkal együtt a középső ujjam
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz GegeWarrior #8 üzenetére
PC-s verzió készült csak egy éve paused van. Amúgy enyhe pletyi, hogy az Alan Wake lehet a Larrabee nyitójátéka.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
GegeWarrior
senior tag
válasz Mr.Csizmás #2 üzenetére
A másik az, hogy eredetileg nem az volt, hogy csak PCre lesz
Ebből, hogy a f*szba lett az, hogy Xbox only???k*csög microfos...meg a sok pénze...REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
Mondjuk mivel nem jön PC-re marha dühös vagyok
Valszeg ez a játék se fogja elkerülni, hogy fenn legyen már hamarabb a neten
Remélem azért majd lesz PC-re is; csak az a baj, hogy tuti legalább fél évvel később
SŐT...REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
keIdor
titán
Ne aggódj, majd 2012-ben jön a PC-s, úgy, mint a Star Wars Force U. meg a GTA4
Optimalizáció ugyanaz.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Alan felébred. Upsz lehet lelőttem a meglepetést.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
BloodyEddie
őstag
Természetes, hogy így kellene lennie.
-
szombatitomi
senior tag
Tökéletesen egyetértek...
-
Mr.Csizmás
titán
hm, hát én csak diszkréten a***ázni szeretnék, hogy a konzolos lobbi lenyúlta az egyik legjobban várt PC-s címet...
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
P00By
nagyúr
Sztem jó ötlet
Így legalább pár nappal később derül ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Ukrajnai háború
- Politika
- LG LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv