Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Hopkins95 #15 üzenetére
A Dear Esther tényleg tolódott, egészen mostanáig.
Ma viszont kétszer is végigjátszottam, másodjára a fejlesztői kommentárok miatt. (Megcsináltam az összes achievementet is.)
Az elején párpercenként az órámat néztem, de utána behúzott, a harmadik fejezetben pedig már nagyon megtetszett. Érdekes egy tapasztalás volt, emlékezetes marad. A fejlesztői kommentárokat külön ajánlom azoknak, akiket érdekelnek a háttérinfók. Magamtól több mindent nem vettem észre abból, hogy mi mindent belevittek, ami hozzájárult a hangulathoz.
Szerintem érdemes rászánni azt az egy-két órát a végigjátszásra, ha még valaki nem ismeri (a 100% nekem öt óra fölött lett meg, de abban guide nézés is volt). Abban biztos vagyok, hogy nem tetszik majd mindenkinek, de mégis műfajteremtő, és ennyit megér a véleményem szerint. Nekem végül nagyon megtetszett, a többi sétaszimulátorra is kíváncsi lettem.
Pár apró, de számomra emlékezetes dolgot kiemelek a végén...
...amelyek viszont spoileresek lehetnek. Az első és harmadik lehet, hogy randomizált (nincsenek ott mindig), a második pedig biztos, mert mondják a kommentárban:
- Az 1. fejezetben a "remetelak" túloldalán kitekintve a lenti barlang szájában villogó fény.
- A 2. fejezetben az ultrahangfelvétel az asztalon.
- A 3. fejezetben a barlangi patakon leúszó papírhajó.
- A 4. fejezetben az "Esther" szót morzekóddal ismétlő téma a zenében.[ Szerkesztve ]
-
válasz
#72042496 #14 üzenetére
Fene a jó dolgodat!
Én is épp arra gondoltam, hogy megveszem ezeket, de héten nem nem nagyon volt időm játszani ill. a Horizon Zero Dawnt még mindig nem fejeztem be.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
törölt tag
válasz
Hopkins95 #13 üzenetére
Egyelőre nem folytattam. Megvettem az új Ratchetet, megjelent a Horizon Forbidden West is. Nem szoktam sokat játszani, de ezeket hajnalig pörgettem most.
Lehet, hogy holnap befejezem a Dear Esthert. Ha nem, akkor tolódik, mert egy bő hétig nem leszek gép előtt.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
#72042496 #11 üzenetére
Na milyen a játék? Többiek is leírhatják, kíváncsi vagyok ti hogyan értékelitek.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
sTERNI
senior tag
Ez volt az a játék amit úgy játszottam végig, hogy a végén már aludtam. Én szundítottam az előre gombon rajta maradt az ujjam, mire felébredtem már a stáblista volt.
"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
Én végignyomtam 2 éve, fura egy sztorija van, az már biztos.
Ha valakinek kéne hozzá magyar felirat, akkor dobjon meg egy üzenettel és átküldöm neki a magyarítást, amit átírtam XML-be, hogy kompatibilis legyen a Landmark Editionnal. Lostprohet magyarítását használtam fel rá és elküldtem neki is emailben még 2 éve, hogy rakja fel az oldalára, s bár azt mondta felrakja, de én nem találtam meg, szóval ha valakit érdekel nyugodtan dobjon meg egy üzenettel.
-
tibaimp
nagyúr
"séta szimulátor" ez mi a búbánat?
A videót megnézve is elég fura volt a kietlen, kihalt táj.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ha beaktiváljuk a játékot a fiókunkra, azt véglegesen megtarthatjuk és bármikor letölthetjük.
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Peugeot, Citroën topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest