Új hozzászólás Aktív témák
-
Hiroshi87
csendes tag
Én nyár eleje óta ismerem az oldalt, de szerintem vannak bőven jó Bundle-ök is. Ez inkább olyan alsó közép kategória, de várni kell. Multkor volt egy Survival Bundle...
Üdv.: Gyula
-
elithun
őstag
válasz
BomiBoogie #10 üzenetére
Mindegyik Stronghold játék durván bugos, de van egy varázsuk.
[ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
NandoXXL
senior tag
Itt a lényeg a jótékonykodás lenne hiszen csak 300Ft az alap, maxra állítva a karitatív csúszkát, legalábbis szerintem. Forza Horizonra meg dobálják a 18000Ft-ot.
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
elithun
őstag
Roller Coaster Tycoon 2, Stronghold Crusader 2 és Prison Architect megért 5€-t.
Kíváncsi vagyok mit dobnak még hozzá.„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én úgy emlékszem, hogy induláskor pont, hogy indie címekkel kezdődött az egész. Később, a sikert látva lettek kiadóspecifikus bundle-ök (THQ bundle, Origin bundle, WB games bundle, stb.) régebbi, de AAA játékokkal.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
sTERNI
senior tag
Amikor kezdődött ez az egész Humble Bundle dolog még volt egy rakat régi, de jó játék, azokra érdemes volt befizetni. Ez valahogy lecsengett, most már mindenféle új / indy dolgot próbálnak letuszkolni az ember torkán, ami sajnos édeskevés..
"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
ribizly
veterán
Ez elég gyengus már megint. Persze megértem, nem lehet mindig jó cuccokat beletuszakolni ezekbe a csomagokba, de azért legalább 1 jó lehetne benne...
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
BomiBoogie #1 üzenetére
Próbáltam dekódolni, hogy itt mi történik, de nem sikerült.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
A Devil Daggersről érthetetlenül jókat írnak, én ránézésre hányok tőle.
Vélemények?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp Még közel két hétig érhető el a több játékot tartalmazó csomag, a bevételek egy része pedig ismét karitatív célokat támogat.
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest