Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
.
[ Szerkesztve ]
-
-
GreatL
őstag
Ne álmodozz... regionális árazás van. Akármit trükközöl, legkésőbb a magyar kártyádnál kiderül mi van és a megfelelő árat vonják le.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
chelsi
csendes tag
sziasztok
az miért van, hogy amég a Microsoft Store United States - English oldalán nézem a játék árakat a Store-ban, a leakciózott játék pl. 15 dollárba kerül, de amint átmegyek a Microsoft Store Magyarország - Magyar oldalára, ott a 15 dollárt 7300 Ft-ra váltja át...?
ha nem váltanék át a magyar oldalra, akkor lehet, hogy a 27 dollárt normális átváltásban (4200 Ft) vonná le fizetéskor?[ Szerkesztve ]
-
válasz antikomcsi #28 üzenetére
Várjál még... 3 hónap múlva summer sale...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
tsteve
senior tag
válasz antikomcsi #28 üzenetére
ez kézileg végezve túl bonyolult, hiszen a játékok további könyvtárakba is írnak.. használd inkább a hivatalos módszert az eltávolításra, az az egyéb (nem a jelzett könyvtárban lévő) fájlokat is törli:
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz antikomcsi #26 üzenetére
igen, hidden státuszú mint várható volt... a feloldás lehetséges persze, a google segíteni fog ebben, ha tényleg el akarod végezni...de szerintem ne erőltesd a feloldást, sok hasznát nem veszed...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz antikomcsi #24 üzenetére
\Program Files\WindowsApps\
de lehet, hogy így sem látod a "hidden" (rejtett) állapot miatt...
[ Szerkesztve ]
-
antikomcsi
veterán
Elnézést a buta kérdésért, de hová tette fel a játékot a rendszer. Kiválasztottam a kívánt meghajtót és már csinálta is. De azon egyszerűen nem találom. Pedig valahol lennie kell, mert a játék megy.
Nincs boxom, ezt is most próbálom ki először, mert 300 Forintot megér akkor is, ha csak két játékot végigjátszok.
-
Bogyi007
veterán
Sőt - nem megerősített tény - de közvetlenül fizetés előtti állapotig is azt mutatja a rendszer, hogy a frissen vett 3 havi 300 forintos vásárlás után újabb 3 hónapot lehet venni 3750 forintért...
Ergo komoly az esély hogy 4050 forint kiadása után 6 havi előfizetést is be lehet szerezni...
Ami a 15000 forintos ár ellenében eléggé kecsegtetőnek hangzik...[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
antikomcsi
veterán
Akkor PC-n ugye "csak" az itt felsoroltak elérhetők, ne is keressünk másokat?
-
xrace77
tag
válasz bulikavagyok #18 üzenetére
Köszönöm.
-
nagyúr
-
xrace77
tag
Sziasztok!
Vásárláskor egyből aktiválódik és kezdődik a 3 hónap, vagy lehetséges később indítani?
-
K0vasz
aktív tag
3 hónap nekem bőven elég lesz a Forzára, 300 forint meg mégse 18e
-
mrdagatto
csendes tag
Meglévő előfizetőknek persze az akció nem él... kikapcsoltam megújítást és hagyom szépen lejárni és akkor talán engedi.
Egyébként most az egy havi Gold is 300Ft
[ Szerkesztve ]
-
GreatL
őstag
Vettem... meglévő ügyfélként az ingyenes 14 napos próbát dobta. remélem újraindul a számláló és nem a múltkori egyhetesemet számolgatja visszafelé.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
DiamondBack
senior tag
Akkor megint forzázunk egy pár hónapig El is adtam a boxot úgyis csak ezzel játszottam ez meg megy PC-n is
[ Szerkesztve ]
-
Joccc07
addikt
válasz bulikavagyok #7 üzenetére
& oriic: Igaz. Csak annyit olvastam, hogy 300 és Game Pass. A közepe kimaradt.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
nagyúr
-
Attiba
tag
Ehhez kell Live Gold előfizetés, vagy a kettő független egymástól?
Iphone 16 Pro, Apple Watch Series 10, Airpods Pro 2, Samsung 55QN95B,
-
nagyúr
-
Joccc07
addikt
Nálam a Game Pass január 1 óta 300Ft.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
PhilBrick
őstag
Benne van az Operencia is, igy legalabb kiprobalhatom!
-
Rodi 4.80
senior tag
Komoly Live Gold leárazások vannak április 22-ig a Storeban, sok nagy játék van féláron!
-
Televan74
nagyúr
3 hónap alatt akkor kijátszom a FH4 és GoW4 -et.
Mindenbe beleugatok!!!
-
csiki_92
aktív tag
Nem 1 napos az akció, május 13-ig él. Egyébként nagyon jó deal ismét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest