Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vjozsef
senior tag
válasz
hitvanyalak #17 üzenetére
NEM! A szoftver (jatek) hasznalati joga a tied, nem a tulajdonjoga!
-
Chapel
addikt
válasz
hitvanyalak #17 üzenetére
Nem. Steam/itunes stb. is arról szól, hogy attól hogy kifizeted az árát még nem leszel a tulajdonosa a termékeknek. Csak kvázi használati jogot vásárolsz magadnak.(Pl. ha itunes-on vásárolok magamnak egy valag albumot és én meghalok, akkor elvileg visszaszáll a jog a céghez, tehát nem örökölhetik meg a gyerekeim pl. ha jól tudom) Hiszen ha megveszek egy zene cd-t sem mondhatom el hogy enyémek a jogai onnantól, csak használhatom. Otthon. Én. Egyedül.
Az olajfúrótornyokon is felejtősMivel elvileg (de erre írjon majd, ha tud hozzáértőbb) hivatalosan nem kereskedhetsz csak úgy a nagy világba a dolgokkal (hiszen nem adózol utána, bár erre is van egy összeghatár) így gondolom arra hivatkoznak hogy úgy is csak Te használhatod, így miért lenne gond a géphez kötés...persze és új konzolon ha váltok vagy elromlik és veszek egy ugyanolyan típust vagy gariba megy akkor mi van ????
Bocsi, közben látom már leírták
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az NFC lényege, hogy a játékok lemezén egy digitális kódot helyeznek el, ami első indításkor hozzáköti azt az adott géphez, így máshol nem játszható le, csak ott.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest