Új hozzászólás Aktív témák
-
vizmi
csendes tag
Ti komolyan olyan szűklátókörűek vagytok, hogy azt gondoljátok, az majd jót tesz a piacnak, ha az MS kezére kerül az EA? Hogy az jó lesz a PC-s meg XBox-os közönségnek, ha nem lesznek EA játékok PS3-ra? Ébredjetek már fel! Az egyetlen számunkra kedvező dolog a VERSENY, és ha ez megszűnik, akkor az MS-EA azt csinál amit akar: akartok még durvább DRM rendszereket a PC-re? 30.000 Ft-os játékokat? Ha nem lesz ps3 akkor az egyben az XBox360 fejlődésének a halála is...
vizmi
-
MarioAna
senior tag
Nekem mind1 már ki-kit vásárol fel, így viszont megint lehetne Madden sorozat PC-re .
-
fordfairlane
veterán
Szép nagy Microsoft logo, bár ehhez a hírhez még odabiggyeszteném az EA logóját is, meg persze kézfogás - zsákdollár stockfotót is illusztrációnak. Így lenne igazán sablonos a grafikája.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
eeXaa
addikt
...és ha csak egy fajta formátumban adnák ki a játékokat, mégpedig ps3 ban,......az xbox-ot meg fel lehetne updatelni ps3 lemezek lejátszására
-
Zigur
senior tag
Nem hiszem hogy ha MS-é lenne az ea akkor nem fejlesztene nintendo-ra és sony-nak, nem hülyék azok.
Kézikonzolja az ms-nek nincs, tehát csak a másik két gyártó gépére kell dolgozni, másrészt a PS3 az xbox nagyságú piac, a wii meg jóval nagyobb ezeknél, nem hagynák ki azt a pénzt. -
zoltanz
nagyúr
Inkább fejleszen az MS játékokat és nem os-t, mindenki jól járna. Szerintem nagy falat lehet nekik.
[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
Olyan biztos, nem lehet, hogy a microsoft a playstation és nintendo játékokból profitáljon, hiába venné meg az ea-t.
-
Yany
addikt
Nem csak a bevétel, de a kiadások is csökkenhetnek, ha csak XBox-ra fejleszt: elbocsátja az összes más platformra fejlesztőt. Puff. Nem túl jó kilátások ezek most az ottani fejlesztőknek.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Kraptor
őstag
Miért lenne vicces MS , Sonyn és Nintendon? Ha jól emlékszem Apple-on is van MS és Apple után a második legnagyobb szoftver gyártó MAcre.
-
MODERÁTOR
Egyetértek, viszont a saját mondandódban látok kis ellentmondást.. Azt írod, hogy nem kukáznák a többi platformot sem, ha így lenne, akkor szvsz meg lehet oldani azokat a "kötelezettségeket" a többi platform felé.. Persze, mondhatja azt, hogy később kapják meg, mint PC/X-Box, és ezért akár jogosan is felháborodhatna a többi platform, de azért nem féltem annyira az MS-t, hogy ne oldaná meg a dolgot, ha arra kerülne sor
Everybody lies.
-
Feruendios
tag
Hát így a válság """"végén""" ha nagyot akarna szakítani a MS akkor megvenné, azért most nem megy úgy az EA-nek, hogy ne tudná a MS megvenni kilóra főleg most, hogy jön a Win7 elégé megugrik a MS kaszája.
Sajnos mar nincs magyar billentyuzetem :(
-
nkmedve
őstag
MS akármilyen hatalmas is legyen, az EA sem kishal, MS se hiszem, hogy csak úgy farzsebből előveszi azt a pár milliárd dodót ami ehez kéne.
PC játékos szemszögből viszont ez jó dolog lenne, kevesebb PS3 cim, több X360 és PC.
-
64b0r
aktív tag
A fene a jó dolgukat, meg a sok pénzüket, hogy nem tudnak mit kitalálni!
Csak nekem tűnik furcsának, hogy multi vesz (nagy) multit? Ez gyanús, hogy bullshit.
Mondjuk összeillenek, az is biztos.On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
-
JanR
addikt
Szerintem jó volna, ha megtörténne
-
hommeros
őstag
Hol lehet részvényeket venni gyorsan?
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Salvador20
őstag
egyszerű spekuláció. Élénkíti a részvényeiket....
Be Faster, be Smarter, or Cheat!
-
mephi666
nagyúr
amúgy ez nem kamu... pont azelőtt jelentkeztek be az ea-ért, mielőtt én az id-ért... de ezt ne áruljátok el senkinek, mert még titok...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Oliverda
félisten
Ja, mert biztosan engedné is a versenyhivatal...
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Gergő_
őstag
nem lehet hogy pár évre kicsit vissza akarják nyomni a konzolokat?
ha az ubuntu és az android meg más os-ek ilyen ütemben terjed akkor a win szépen lassan leszorulhat... -
Szirti
tag
5 évente felröppen ez a pletyka, de sanszos hogy most is 0 igazságtartalma van....
"Revenge is a dish best served cold." - old Klingon proverb
-
infectedmann
őstag
Szerintem a két cég jól meg van külön külön, nem lesz itt házasság.
-
BloodyEddie
őstag
Ismét a Gamepod Blikk rovatát olvashattuk
A Microsoft gazdag, de nem hülye.
-
Ant@
senior tag
Összeillenek. Ha az üzletpolitikájukat nézem már most olyan mintha ugyan az a cég lenne.
-
törölt tag
Pedig jó lenne szerintem, ha felvásárolná
-
Morden24
nagyúr
Ha ilyen történne, akkor nyilvánvalóan nem szanálnák az egyéb piacot, hanem bevezetnék az exkluzív intervallumot XBox/Windows PC/Zune (?) játékokra, és csak késéssel kerülnének a többi platformra.
Egyébként ha az MS neki akar menni a mobilfrontnak is, akkor Apple mintára szüksége lesz játékszoftverekre is, az Xbox már adott, PC-re meg "jön" a dx11 (és ezúttal talán némivel nagyobb hátszéllel).
Akár még lehetne is benne valami.A baj csak az, hogy az EA felvásárlása az összes hozzá csatlakozó kiadási joggal, franchise-al meg minden szarral nem lehet kis falat még az MS-nek sem. Arról nem is beszélve, hogy egészen biztosan az EA-nak jelenleg vannak kiadói kötelezettségei az említett "konkurens" platformok irányába, szóval azért ez nem olyan egyszerű.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Elijah Baley
tag
Itt még az a kérdés is felmerül, hogy ugyan megéri-e a Microsoftnak befektetésként, ha felvásárolja az EA-t, mely csak neki gyárt onnantól kezdve játékot, és ha el is esik a különböző más platformok (PS3, Wii, DS stb..) bevételeiből... - na de ott van neki az Xbox, ahol ezen EA címek miatt növelhetné a saját eladásait, ami akár ki is egyensúlyozhatná az EA-ből kiesett bevételt, nem is beszélve arról, hogy így a Sonynak és a Nintendonak jó pár cím-től kellene megszabadulnia', ami nem hat túl jól az eladásokra, hiszen "a konzolokat a "kiváló", illetve az eladható címek tartják életben" - tehát a kérdés: megéri -e a befektetés Bill-bácsinak?...
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."
-
FRENK1988
veterán
Ez nagyon kamu szaga van
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
alien_
őstag
Valószínű, hogy a hír írója is részvénytulajdonos
Swarm is coming.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Autós topik
- Path of Exile 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Digitális Állampolgárság Program
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Új, csúcs Sk Hynix PC801 1TB villámgyors 4. gen NVMe SSD, Platinum P41 Oem verzió 7000/6500MB
- ASUS Vivobook Go i3-N305 8GB DDR4 512GB SSD
- Gondolkozol bankváltáson? A Unicredittel akár 60.000 Ft-tal is gazdagabb lehetsz! Írj, és segítek!
- ID-COOLING SE-224-XT White (SE-224-XT-WH) + Arctic BioniX P120
- ITT retro színes TV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest