Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wikings2
őstag
Itt az ideje elővennem az első részt és végre kipörgetni. Aztán venni egy második rész is...
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Ps Vita
őstag
Kinect Star Wars 4.? Tényleg kezdi átvenni a Casual vonal átvenni az írányitást...
-
M3Ny3'T
senior tag
Tudom, hogy a britek eszelősök, de mi a bánatot keres a Kinect Star Wars a 4. helyen??!! Ennyien megveszik azt a szemetet?
Wicher-hez eddig nem volt szerencsém, de videók alapján "nem gyenge", magától értetődő a helyezése.
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
Mukorka
addikt
Megérdemlik, jó játék!
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Angel1981
veterán
Gratula!
-
Brutális eb
addikt
Nem értem az ilyet miért nem pm-ben a cikkírónak.
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
banhammer
veterán
"A Jól fogy a Witcher 2 konzolos változata"
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
boeing
senior tag
Természetesen megérdemelve,jó és szép játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest