Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Én azért ehhez szeretnék látni egy olyan adatot is, hogy hány darab valamennyire játékos képes PC van és hány darab X360 a világban.
Mert szerintem legyen akármennyire népszerű az X360, PC-ből szerintem még mindig nagyságrendekkel több van (és lehet baromi sok olyan ember is aki letölt valamit, pedig lehet el sem fut a gépén, tehát ide még a "gémer" gép sem mérvadó). Egyszerűen szerintem ez az arány jelentkezik a torrentezést jellemző számokban is.
Látom másoknak pedig eszébe jutott a "töbszörös" letöltés ez is nagyon jellemző. Ha már csak a saját Steam-es viselkedésemet veszem alapul (és a régi "piszkos" múltamat).
Más kérdés a cégek haszna. Ebben egyelőre verhetetlen a konzol, mármint a befolyt összegeket figyelembe véve. De "ha" megszűnik a PC-s piac lehet ez is meg fog változni.
Egyszerű pszichológia amúgy, eldönti az ember, hogy sajnálja-e rá a pénzt, vagy sem, akar-e érte fizetni, vagy sem. Ha ezeket az embereket kilököd a PC-s játék piacról (nem csinálsz nekik játékokat), akkor majd elkezd warezolni konzolos játékokat. Tehát aki "warezolós" típus az az lesz itt is ott is (kivéve aki nem tud meglenni online multi nélkül, de ez most már PC-n is gondot okoz sokszor a crackereknek).
Egy a játékait mindig megvásárló mezei PH-user.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az EA és a Crytek valószínűleg nem örül a legújabb rekordnak, melyet beállított a Crysis 2: Tavaly ezt a játékot töltötték le legtöbben illegálisan.
- Építő/felújító topik
- Politika
- Ingatlanos topic!
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Macska topik
- Riasztó topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest