A Crysis 2 lett 2011 legjobban warezolt játéka

A TorrentFreak oldal elkészítette annak a 10 játéknak a listáját, melyeket 2011-ben legtöbb példányban töltötték le illegálisan a fejhasználók. A felsorolás élén a Crytek és az EA által kiadott FPS játék, a Crysis 2 szerepel, melyet majdnem négymillió példányban warezoltak le. A listát készítő oldal annyit hozzátett, hogy ebben nincs benne a végleges verzió kikerülése előtt napvilágra került fejlesztői build kiszivárgásakor keletkezett statisztika. Tehát az adatok már a végleges példány letöltéseit mutatják.

A második helyen a Call of Duty: Modern Warfare 3 végzett, 3.650.000 letöltéssel, míg a "bronzérmet" a Battlefield 3 kapta, 3.510.000 warezolt példánnyal. A FIFA 12 lett a negyedik, az első ötöst pedig a Portal 2 zárja, még mindig több, mint hárommillió letöltéssel.

Konzolfronton a Gears of War 3 lett a legjobban warezolt XBOX360-játék (Köszönhetően a megjelenése előtti kiszivárgásnak), Wii-n pedig a Super Mario Galaxy 2 érdekelte leginkább a kalózokat. A PlayStation 3 adatok nem szerepelnek a felmérésben, ugyanis tavaly év elején feltörték a készülék "root key" azonosítóját, így szinte mindenki játszhatott a konzolon megjelent játékokkal.

Azóta történt

Előzmények