- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
wsanyi
aktív tag
-
opr
nagyúr
Azert az se lenne jo, ha a szerepek felcserelodnenek es tartosan az AMD tarolna ennyire. 1-2, max 3 evig ilyen lenne a helyzet, utana meg kb 50-50, az nagyon jot tenne a piacnak, de az AMD se szeretetszolgalat, Ok is tudnak pont ugyan olyan mocskosul arazni, mint az intel, ha van ra lehetoseguk (a64 x2 era).
Szoval en annak drukkolok, hogy az AMD most par ev alatt gyorsan keressen annyi penzt, hogy eros, stabil hattere legyen, es tudja onteni a penzt az R&D-be, aztan hadd szoljon az adok-kapok. Ha meg esetleg vegul kina is beszallna, es erdemleges szereplo lenne, az meg felhasznaloi szempontbol maga lenne a kanaan.
Regi rendszer->upgrade pont jogos, ebbe igy bele se gondoltam, koszi!
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Wow!
Megneztem gyorsan az angol amazon CPU best seller listat is, ott kicsit jobban tartja magat az intel, de 1-2 honapja meg azon orultunk, hogy a 10bol 3-4 AMD, ami hatalmas szo...
Most a top10-bol 8 AMD.Mondjuk, hogy az az FX 8350 mit keres mindket piacon a top10-ben honapok ota azt ha megdoglok se ertem.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
komi77
senior tag
Hmmm, érdekes. Az Fx procik jelenléte kicsit fura. Talán új korukban sem voltak ennyire sikeresek mint most, ilyen sok évvel a megjelenés után - mondom úgy, hogy nekem több is volt és még most is használok egy 8320-ast. Igazán jó alaplapot már nem lehet szerezni hozzájuk mégis veszik őket.
Szegény ember kézzel nőz.
-
s.bala31
őstag
Fentebb a "vita" abból alakult ki hogy az i5 8400 állìtòlag akár 20% al is lassabb bf1 multiban mint a ryzen 2600x. Ez az amit én nem hiszek el a kollégànak addig amìg erre nem tud felmutatni legalàbb egy tesztet. 98-100%-on pörög az i5-öm 64 fős szerveren, mint ahogy a vga-m is, néha valóban van egy pici megakadás, de az lehet a hálózat miatt is. Mikrolagokra én nem vagyok érzékeny,.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Tepe van a yt tesztekkel, de itt is van eleg, en elso genrol kenytelen voltam valtani harmadikra, sok minden docogott mar, hiaba volt ssd es 8gb ram, ez notebook cpu volt, asztalik magasabb otajelek miatt erosebbek, de elso gen reg volt, ht sem ugy mukodott ahogy a maiaknal, es meg mindig vannak alkalmazasok amiknel semmit nem er, akar lassit is, egy elso genes i7-et egy mai 6 magos i5 valoszinuleg agyonver, genenkent atlag 5-7% ipc gyorsulas megvolt, tehat 35-40%-kal c2c gyorsabb egy mai intel cpu, a magasabb orajelekrol es hatekonyabb turborol nem is beszelve, 2500k es 2600k is regi tortenet mar sok mindenre elegek, de ugyanannyira v tobbre mar kevesek, 2500k-t gyalaznia kell egy 4 magos i3-nak, pl 8100, max a 2500k 5ghz korul tudna lenni akkor lehetne egalban vele
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig utána 2028.03.20-ig Intelhez
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest