Hirdetés
- Overwatch 2
- Last Epoch
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
fekeandras #35 üzenetére
Valami rémlett ebből, talán már említetted az éjszakai műszak topicban, de nem gondoltam hogy ennyire súlyos a téma...
És pl. az abandonware játékokkal szemben milyen az álláspontjuk? Olyat találtak nálad? (pl.: régi dosos játékok)?Ill. a windows nálam is elég kritikus pont. Elméletileg MSDNAA-val van rengeteg MS oprendszerből legális példányom (win2k, xp, vista, serverek különböző változatai + egy rakás egyéb soft, pl. visual studio), legalábbis amíg fennáll a jogviszonyom a sulival. Viszont elég rég olvastam már az MSDNAA feltételeit, de olyasmi rémlik belőle, hogy magáncélra utána is használhatom (ha minden jól megy félév végén megszűnik a jogviszonyom a sulival), csak terméktámogatást nem nyújtanak mellé. Ebben otthon van valaki?
Eredeti szoftver : most épp azzal szívok, hogy felraktam az eredeti Half-Life-om (talán pont a te eredeti játékos topicban linkelt cs-s hozzászólásod alapján buzdultam fel hogy játszak egy kicsit). CS 1.6 letölt, steam letölt, új steam reget csinálok, aktiválnám a HL-t, erre kiadja hogy duplicate cd-key.
Írtam nekik, de már másfél napja basznak válaszolni... A kulcsot senkinek nem adtam ki, nem is használtam netes játékra, ha jól emlékszem a példány is fóliás volt amit vettem. Számlám már nincs meg róla, hiszen vagy 4 éve vettem.
A torrent dolog meg annyiból érdekes, hogy ha titkosított az adatforgalmad az ISP honnan fogja tudni hogy te mit töltesz le/fel?
És abban mi az álláspont, ha van egy eredeti játékom, de megvan isoban is a gépen (mondjuk folyton kérné a cd-t, azt meg jobban szeretem a tokjában tartani mint a drive-ban)? Ill. ugyanez, csak úgy hogy megvan az eredeti játék, de nocd crack-el használom szintén ugyanebből a megfontolásból?
Bocs ha már egy része felmerült a későbbi hsz-okban, egyelőre eddig jutottam az olvasásban.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A szoftverkalózkodás természetesen nagy méretekben érinti a játékipar szereplőit is. A Beautiful Game...
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- Overwatch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest