Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz fekeandras #35 üzenetére
Valami rémlett ebből, talán már említetted az éjszakai műszak topicban, de nem gondoltam hogy ennyire súlyos a téma...
És pl. az abandonware játékokkal szemben milyen az álláspontjuk? Olyat találtak nálad? (pl.: régi dosos játékok)?Ill. a windows nálam is elég kritikus pont. Elméletileg MSDNAA-val van rengeteg MS oprendszerből legális példányom (win2k, xp, vista, serverek különböző változatai + egy rakás egyéb soft, pl. visual studio), legalábbis amíg fennáll a jogviszonyom a sulival. Viszont elég rég olvastam már az MSDNAA feltételeit, de olyasmi rémlik belőle, hogy magáncélra utána is használhatom (ha minden jól megy félév végén megszűnik a jogviszonyom a sulival), csak terméktámogatást nem nyújtanak mellé. Ebben otthon van valaki?
Eredeti szoftver : most épp azzal szívok, hogy felraktam az eredeti Half-Life-om (talán pont a te eredeti játékos topicban linkelt cs-s hozzászólásod alapján buzdultam fel hogy játszak egy kicsit). CS 1.6 letölt, steam letölt, új steam reget csinálok, aktiválnám a HL-t, erre kiadja hogy duplicate cd-key. Írtam nekik, de már másfél napja basznak válaszolni... A kulcsot senkinek nem adtam ki, nem is használtam netes játékra, ha jól emlékszem a példány is fóliás volt amit vettem. Számlám már nincs meg róla, hiszen vagy 4 éve vettem.
A torrent dolog meg annyiból érdekes, hogy ha titkosított az adatforgalmad az ISP honnan fogja tudni hogy te mit töltesz le/fel?
És abban mi az álláspont, ha van egy eredeti játékom, de megvan isoban is a gépen (mondjuk folyton kérné a cd-t, azt meg jobban szeretem a tokjában tartani mint a drive-ban)? Ill. ugyanez, csak úgy hogy megvan az eredeti játék, de nocd crack-el használom szintén ugyanebből a megfontolásból?
Bocs ha már egy része felmerült a későbbi hsz-okban, egyelőre eddig jutottam az olvasásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- Egérpad topik
- Autós topik
- LED világítás a lakásban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...