Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alin vannak ilyenek, máshol lebeszélnek róla. De egy HDD menne rá, amire a PVE menti a VM-eket, meg a NAS a fontos mappákat. A Clonezilla kellene, hogy lássa, mert arra klónoznám a PVE-t is. Szal. nem egy hardcore felhasználás lenne. A 10k felettieket nem is nézem, hassznált deszkák vannak olcsóbban, sok sata porttal...
-
5leteseN
senior tag
Értem és köszönöm.
Ez az ML350p Gen8 szerver egy külön állatfaj, nem UEFi-s de vannak benne elemei(BAR, stb...), és hogy ne legyen unalmas az ismerkedés, és az élet vele: sokszor másképp is hívják, hogy biztosan szükség legyen az általuk(HP/DELL/...) nem-fillérekért tartott rendszergazdai és szerver-üzemeltetői tanfolyamokra.Bogarászok egy kicsit a BIOS-ában.
Ha valaki esetleg tud róla(PCIe Bifurcation, ML350p Gen8 (v2?)):
ne titkolja tovább![ Szerkesztve ]
-
fudi2002
veterán
[link] Ezt toljam rá win alól szted?
Az a gond, hogy azt sem tudtam kibogarászni, hogy most melyik firm van rajta.
Bootkor initalizing és mikor megtalálná a vinyót, már a lap bootolásánál vagyok. Szóval azt sem látom, hogy felismeri-e. Ha rádugok vinyót, akkor meg bootolni sem hajlandó az ssdre, folymat a lap bios után reboot. -
fudi2002
veterán
Igen, pont erre utaltam. Hogy picit tervezzem-e alá a rendszert az esetleges hdd pótlás miatt. X év múlva ki tudja, hogy kapható-e az adott típus, ugye nem enterprise lemezt tervezek venni bele. Szóval ha mondjuk 1gb-al alálövöm akkor békesség lesz ezek szerint.
(nyilván ha nagyon gáz van, akkor a 4-es helyett később egy 5 vagy 6 terással pótolom, de az pazarlóbb, mintha előre tervezek)Ui: még nincs itt a kártya nálam, de közben próbáltam utánakeresni neten
[link] Itt alul van is erre opció, az nem jó? size->custom size.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest