Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• arty

veterán

válasz Vladi #81584 üzenetére

11 ezer nem a világ, de szerintem ezzel csak elodázod a problémát, nem megoldod :D
    2007-ben jártam a te cipődben.... amikor 10+ év billegeres pécémultal beültem az xbox elé.... pokol volt, igen! aztán a Halo-k EASY végigjátszásai után jöttek a többiek előbb NORMAL-on, majd HARD-on, mára pedig akár egy cod is lemegy VETERÁNON :D (multiban nyilván végem... de oda is bemegyek, ha kell, akár billegeresek közé is! :D R6 Vegas és BF3-4 alatt megtörtént eseményeket emlegetek fel! :D )

point and click sose jött be, végigjátszás nélkül csak elakadni tudok bennük... és a játékmenet se szippantott sose be :) (kivéve Gemini Rue, de azt is feladtam, mert az nem pálya h 1:1 youtube alapján haladok, az úgy nem játék)

amúgy a ps1-2 grafika is szokható ;) nyilván CRT tévén jobbak, de pár éve én is elképzelhetetlennek tartottam, h a ps1-et akár csak bottal is megpiszkáljam és a ps2-n is csak fanyalogtam.... mára "nem is látom a grafikát, csak a játékot" :) persze ehez kellett, h a mai játékok "kimenjenek" alólam és jobban a retróra kényszerüljek!

Új hozzászólás Aktív témák