Hirdetés
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- Diablo 3
- PlayStation 5
- Overwatch 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- 2025 - Íme a 17. héten megjelenő játékok listája
- EAFC 25
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
-
GAMEPOD
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hernan.c
tag
válasz
jookomak #13193 üzenetére
dvd-re írtam egy hangsávos, felirat nélküli.
A filmek még annyira nem fontosak de az a bosszantó neki hogy pár sorozatott is kiírtam és valamelyik évadból csak részeket de van olyan hogy az egész évadot nem akarja lejátszani. (Amikor évadról volt szó én is arra gondoltam hogy valami szar kódolású az évad és azért rossz, de ezt nem értem hogy évadon belül is válogat ami valószínű ugyanolyan mind... )
Igen a pendrive-os gond az ez volt hogy csak simán rámásoltuk nem csináltunk könyvtárat.
Akkor ezek szerint csak a kódolással lehet probléma... na ezt be kell adagolnom neki nem szívesen konvertálgatom át neki azt a több XX GB-tot
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest