Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz Djuree #13114 üzenetére
Ejnye már Gyuri, semmivel sem kényelmesebb a PC-nél a konzol ebből a szempontból. Játékok ugyanúgy használják a 360 kontrollerét mint a konzolon és olyan kényelmesen van vetítőre kötve a PC, hogy csak na. Pont tegnap toltam egy kis CS-t hanyagul hátradőlve az ágyon és amíg nem fáradtam el finoman szólva szétlőttem mindenkit . Pont azért szar az összes xfps és társai mert az egér mozgását át kell ültetni az analóg karok karakterisztikájára ami merőben más. Sosem lesz olyan pontos és gyors a gombás célzás mint az egér, ez egyszerű fizika és biometria. Elhiszem, hogy nagyon jó vagy gombával, én is egyre jobb vagyok vele, de egy profi CS-stől hallani sem akarok olyat, hogy ugyanúgy lehet célozni gombával mint egérrel!
[ Szerkesztve ]
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Peat;)
veterán
válasz Djuree #13114 üzenetére
A konzolgyártók az idióták hogy hagyják. Mivel mindig vannak akik túl komolyan veszik a játékot is így természetes hogy keresik a "csalást" (én annak tartom). Én betiltanám az összes ilyen hülyeséget...következő generációra kíváncsi vagyok mennyire lesz még közelebb a pc-hez a konzol(már előre látom a melyiken megy egyszerre három torrent program kérdéseket). Nem jó ez így. Médialejátszónak még oké, de ennyi és nem több.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest